Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar pese yine güncelleme gelmiş sanırım birde şu dünya rekabeti paketi adında bişey çıkmış onu alırsak ne gibi fayaları olur nası alabiliriz bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.Ben şöyle bi bilgi okudum ama anlıyamadım;

Ancak PES bu durumu kabullenmek istemiyor, zira çok yüksek bir oyuncu kitlesine sahip oyunun dünya kupası bölümünün olmaması büyük bir eksiklik. Bu durumu kendi lenlerine çevirmek isteyen PES engelleri aşmak için World Challenge isimli bir DLC paketini duyurmaya hazırlanıyor.

Genişletme paketinde dünya kupası elemeleri ve finalleri birebir aynıyken tek değişiklik isimde yapılmış. Turnuva topu ve milli takımların yanı sıra formalar, oyuncuların giydiği kramponlar büyük bir titizlikle hazırlanmış. 26 Mart’ta Xbox 360 ve PS3 içinindirilebilir olan DLC paketinin fiyatı sadece 4.99 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

15 sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım bir hayal kırıklığı daha yaşamayız ... 14 e ne desek boş...

Vay be volkan sendemi bıraktın oyunu Vallahi çok şaşırdım

pc ye format attım v e oyun kurulu değil o derece yani :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

15 sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım bir hayal kırıklığı daha yaşamayız ... 14 e ne desek boş...

Vay be volkan sendemi bıraktın oyunu Vallahi çok şaşırdım

pc ye format attım v e oyun kurulu değil o derece yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala arada oynayan benmi varım ya
  • onlineda yeteri kadar Türk var ama beşiktaşlılar çok fazla kaçıyor. Madem kaçacaksınız nicke 1903 bjk yazmayın birader.
  • korg_tolga80 bu onun bunun çoçuğunu tanıyan yada bilen varsa annesine selam söylesin bağlantı koparma hastası adi herif ben kibarca yazıyorum zaten siz anladınız ne demek istedim
  • oynuyoruz hala ama bazen açmaya bile üşeniyorum, 2013 de akşam olsun da eve gideyim diye canatardım..şimdiyse bazen aklıma bile gelmiyo..zaten oynasamda iki maçtan sonra sıkıyor
  • teknik direktör modunda oynuyoruz işte kullanıcı adım adnan052 derecem 655 oldu sarıyor alta alıyorum başka işler yaparken oynuyoruz teknik direktör modunda
  • Merhaba beyler,

uzun süredir pes serisini çok severek oynayan biri olarak, bende sizler gibi oyunu (5 ay önce) bırakmıştım. çünkü bu seneki oyun daha önceki oyunlar kadar ne tat veriyo ne heyecan yaşatıyordu, üstüne bide konami'nin hile sorununa çözüm bulamayışı sizi yıldırdığı gibi beni de soğuttu oyundan. ben bu oyunu bıraktım ama online rekabet ortamının eşit olduğu hile kullanılmayan heyecanın en üst seviyede olduğu bi oyun arayışına girdim. 15 kasımda lansmanı yapılan World of warplanes oyununa aralık ayında başladım, çok güzelde bi ortam edindim. yaş ortalaması yüksek 18 yaş altının zaten beceremeyip bıraktığı bi oyun. kendine başka bi oyun arayan varsa bu oyunu tavsiye ederim.

biraz oyundan bahsedeyim;

standart savaşlarda 15'e 15 bildiğiniz counter strike (team death maç) misali çarpışıyorsunuz. toplamda 30 uçak havada it dalaşı yapıyorsunuz oyuna 3 kişilik kol uçuşları halinde ekip olarak dahil olup birbirinizin arkasını kollayarak da veya farklı taktikler ile 3 kişi olmanın avantajını da kullanabiliyorsunuz. Bir savaşta kol uçuşu arkadaşlarım ile kalmıştık karşıda 11 uçak vardı. durum 3 vs 11 şeklindeydi anlayacağınız. güzel bi taktikle hepsini düşürüp oyunu almıştık

Oyunu oynayan çok sayıda Türk arkadaşlarda var. Ben en büyük Türk topluluğu olan İstikbal Göklerdedir... klanının bir parçasıyım eğer gelirseniz oyuna topluluğumuza bekleriz oyun hakkındaki her konuda yardımcı oluruz. topluluk dememin sebebi henüz klan sistemine geçiş yapılmamış olmasıdır klan sistemi çok yakın bi zamanda başlayacak o zaman oyun tadından yenmez bi hale gelecek. Bu arada topluluğumuzda uçuşlarda Team speak 3 kullanıyoruz çok faydalı oluyor bildiğiniz pilotlar gibi, pc başında haberleşerek maçın gidişatına anlık müdahale edebilme şansımız oluyor. dediğim gibi yaş ortalaması yüksek, toplulukta 50 yaş üstü bile abilerimiz var. eğer oyuna gelirseniz topluluğumuza bekleriz

facebook sayfamız : İstikbal Göklerdedir

oyun içi görüntülerin olduğu kendi oluşturduğumuz 2 tanede videomuz var onlarda size fikir verebilir

İstikbal Göklerdedir Video

kol uçuşu

Oyuncu Nickim : CaptinEdo

amacım oyunun reklamı değil bende eski pesci olarak bu oyundan keyif aldığım ve sizlerinde (gördüğüm kadarıyla pesi bıraktığınız için) bu oyundan keyif alıcağınızı düşündüğüm için burdan paylaşıyorum

• Aynı soruyu Ana konusunada sordum master lig oynuyan arkadaşlarada sorim.Bu gün Orijinal DVD 'mi yiğene verince kendime netten CD key aldım, bu gün yarın yollarlar mail adresime. Sormak istediğim oyunu kurduktan sonra güncelleme isticek , çıkan bütün güncelleme ve DLC 'leri baştanmı yüklemeliyim yoksa son güncelleme ve DLC 'yi yüklersem yeterli olurmu ? Lütfen ricam soruyu bilgi sahibi arkadaşların cevaplaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Aynı soruyu Ana konusunada sordum master lig oynuyan arkadaşlarada sorim.Bu gün Orijinal DVD 'mi yiğene verince kendime netten CD key aldım, bu gün yarın yollarlar mail adresime. Sormak istediğim oyunu kurduktan sonra güncelleme isticek , çıkan bütün güncelleme ve DLC 'leri baştanmı yüklemeliyim yoksa son güncelleme ve DLC 'yi yüklersem yeterli olurmu ? Lütfen ricam soruyu bilgi sahibi arkadaşların cevaplaması.

Son güncellemeyi indirip yüklemen yeterlidir arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Nisan 2014; 23:55:55 >
  • Fakat bir sorun oluştu orijinal key le yüklediğim oyunu çalıştırabilmem için illegal olan oyunlardaki çalıştırma EXE 'sinden istiyor sanki açmıyor bir türlü. DVD istiyor diye DAEMON TOOLS ile açtım yine olmadı. Bu her key kullananın başına gelebilen bir durummu yoksa keydemi bir problem var diyicem ama oyunu kurarken istediğinde yazdım ve kabul etti. Bunun bir çözümünü bilen yada orijinal key kullanıp bu sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlardan fikir istiyorum.
  • quote:

Fakat bir sorun oluştu orijinal key le yüklediğim oyunu çalıştırabilmem için illegal olan oyunlardaki çalıştırma EXE 'sinden istiyor sanki açmıyor bir türlü. DVD istiyor diye DAEMON TOOLS ile açtım yine olmadı. Bu her key kullananın başına gelebilen bir durummu yoksa keydemi bir problem var diyicem ama oyunu kurarken istediğinde yazdım ve kabul etti. Bunun bir çözümünü bilen yada orijinal key kullanıp bu sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlardan fikir istiyorum.

Fake mini image dosyasını edindiğini farzediyorum.
    Daemon tollsu aç pencerede sol altta ekli sanal sürücü görünür ona sağa tıkla ve SCSI sanal sürücü yüklemesini ekle restart at pcye dene.

• byrd kullanıcısına yanıt
    Olmadı çalışmadı hep orijinal DVD istiyor. Forumu inceledim bakabildiğim kadar benim gibi CD key alan dolu bu arkadaşlar nasıl çalıştırdıklarını paylaşabilirmi ?
  • orjinal cd ile oynadığımızda güncellemede zip i mi indiriyoruz . exe dosyasını mı ! zaten exe imiyor bu arada bugün gelen güncellemede
  • quote:

Olmadı çalışmadı hep orijinal DVD istiyor. Forumu inceledim bakabildiğim kadar benim gibi CD key alan dolu bu arkadaşlar nasıl çalıştırdıklarını paylaşabilirmi ?

arkadaşım ilk olarak sil baştan oyunu sil sırasıyla bütün güncellemeleri kurdun diyelim daha sonrasında pes 2014 3dm crack diye google da arat bulursun iso dosyasını indir daha sonrasında demon tools dan bi tane sanal scı diye sana sürücü oluştur indirdiğin 3dm crack iso dosyasını yerleştir iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

arkadaşım ilk olarak sil baştan oyunu sil sırasıyla bütün güncellemeleri kurdun diyelim daha sonrasında pes 2014 3dm crack diye google da arat bulursun iso dosyasını indir daha sonrasında demon tools dan bi tane sanal scı diye sana sürücü oluştur indirdiğin 3dm crack iso dosyasını yerleştir iyi oyunlar

Teşekkür ederim. Sorunu Pes14 Mds dosyası bulup daemon Tools 'a gösterince çözdüm.

CD key kullandığım bir sürü oyun var ve böyle yıldırıcı , bıktırıcı ve aldığına alacağına ,kurduğuna kuracağına bin pişman eden bir CD key görmedim daha. Bu benim 2. orijinal Pes14 'üm, ilki DVD 'idi. Şimdi düşünüyorum da bu oyunu illegal oynuyanlar benden daha şanslı ve mutlu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

Teşekkür ederim. Sorunu Pes14 Mds dosyası bulup daemon Tools 'a gösterince çözdüm.

CD key kullandığım bir sürü oyun var ve böyle yıldırıcı , bıktırıcı ve aldığına alacağına ,kurduğuna kuracağına bin pişman eden bir CD key görmedim daha. Bu benim 2. orijinal Pes14 'üm, ilki DVD 'idi. Şimdi düşünüyorum da bu oyunu illegal oynuyanlar benden daha şanslı ve mutlu.

Sen dvd'ni niye veriyosun key alaydın ya yeğenine uğraşmazdın bu kadar

• Pes 2015 umarim daha iyi olur fifadan biktim abiya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.