Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben varım ama sadece analig online oynuyorum arada sırada Türk oyuncular denk geliyor

birde dün AAA olan derecem durduk yere AA ya düştü zaman zaman saçmalıyor pes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lobide aslında baya kişi varız biz ama denk gelmiyoruz demekki birde genelde 2vs2'ye giriyoruz ondandır bu ayın sonu gibi yeniden sürekli 2vs2 oynamaya devam edeceğiz..
  • PRO EVOLUTION SOCCER 2014 WORLD CHALLENGE (Dlc) çıktı arkadaşlar oynadınız mı
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Acaba bu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Acaba bu nedir ?

2014 Dünya kupası için çıkan Dlc..

http://www.youtube.com/watch?v=fU9aem8LHNc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 22 Haziran 2014; 21:27:57 >
  • Pro evolution soccer 2014 - world challenge DLC' sini orijinal oyun için nereden bulabiliriz ? Steam 'da buldum fakat Türkiye 'ye açık değil.
  • Rundefinedenovation ..arkadaşım artık 2015 Pes forumunu açsak..malum oyun yüzünden forum da ölmüş durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rack1976 -- 7 Temmuz 2014; 11:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

Rundefinedenovation ..arkadaşım artık 2015 Pes forumunu açsak..malum oyun yüzünden forum da ölmüş durumda..

Yeni konumuz açıldı zaten arkadaşım Pes sever herkesi bekliyoruz :)

http://forum.donanimhaber.com/m_93738417/f_//tm.htm#93738417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 7 Temmuz 2014; 13:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Pro evolution soccer 2014 - world challenge DLC' sini orijinal oyun için nereden bulabiliriz ? Steam 'da buldum fakat Türkiye 'ye açık değil.

Up !!

Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ? Orijinal oyun kullananların belki bir bilgisi vardır.
  • quote:

quote:

Pro evolution soccer 2014 - world challenge DLC' sini orijinal oyun için nereden bulabiliriz ? Steam 'da buldum fakat Türkiye 'ye açık değil.

Up !!

Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ? Orijinal oyun kullananların belki bir bilgisi vardır.

Pro evolution soccer 2014 - world challenge DLC almaya hiç gerek yok zaten Pes 15 çıkacak arkadaşlar..
  • Arkadaşlar settings' e giremiyorum ayarlarını yapıp gmail atabilecek olan varsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Arkadaşlar settings' e giremiyorum ayarlarını yapıp gmail atabilecek olan varsa sevinirim...

Setting'e girememenin sebebi net framework ün yüklü olmaması yada güncel olmamasıdır internetten indirip yükle son sürümünü o zaman girebilirsin büyük ihimal.
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok denedim olmadı... Verebilir misin istediğim ayarları söylersem...
  • Netframework 4 yada 4.5 i yükleyip denedinmi arkadaşım..
  • bu serasker nickli kancık ı tanıyan varmı? son saniyelerde bağlantı kopukluğu yapıp kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyaga

bu serasker nickli kancık ı tanıyan varmı? son saniyelerde bağlantı kopukluğu yapıp kaçıyor.

Konami hala bu hilecilere sorun bulamadı yıllardır hilecilere önlem alıyoruz çalışıyoruz diyorlar ama tık yok hep aynı ve oyunu baltalayan en önemli eksik bu ezik hileciler buna inşAllah bir çözüm bulur Konami
  • 2 vs 2 olan varmı şun online arkadaşlar
  • oyunu tekrar kurdum güncellemeleri yaptım ama ne varki online a girince hata verip atıyor... ne iş anlamadım sinir etti beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

oyunu tekrar kurdum güncellemeleri yaptım ama ne varki online a girince hata verip atıyor... ne iş anlamadım sinir etti beni...

Sorunun devam ediyormu arkadaşım ben girdim sorun yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

oyunu tekrar kurdum güncellemeleri yaptım ama ne varki online a girince hata verip atıyor... ne iş anlamadım sinir etti beni...

Sorunun devam ediyormu arkadaşım ben girdim sorun yok ..

düzeldi dostum ama girdim 1 maç yaptım yine soğudum oyundan şu 15 çıksa artık ya :D
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.