Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.Rose

Pes 2015 umarim daha iyi olur fifadan biktim abiya

PES 2014 ile seriye yepyeni bir soluk getiren Konami’den PES 2015 ile ilgili iddialı açıklamalar geldi. Konami, PES fanlarının yeni oyun için beklentilerini yüksek tutması taraftarı.

Konami geçtiğimiz sene PES serisinde köklü değişikliklere gideceklerini açıklamış ve PES 2014'e Kojima'nın yeni nesil konsollar için geliştireceği oyunlarda kullanmak üzere hazırladığı Fox Engine'den yararlanmıştı.Haliyle kısıtlı bir zamanda oyun motorunu PES 2014'e tam olarak senkronize edemeyen Konami ekibi, PES fanlarını da büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu hayal kırıklığının farkında olan Konami Avrupa Başkanı Shinji Hiran PES 2015 hakkında iddialı söylemlerde bulundu.

PES 2014'ün bir geçiş oyunu olduğuna dikkat çeken Hiran, serinin yeni oyununda Avrupalı geliştiricilerden de yardım alacaklarını ve ortaya hatalardan arındırılmış bir yapım çıkaracaklarını belirtti.PES 2014'te yaptıkları hataların farkında olduklarını belirten Konamiyetkilisi PES 2015'in tamamen farklı bir oyun olacağını belirtti. Hiran, serinin yeni oyunu için, PES fanlarının beklentilerini yüksek tutması taraftarı olduklarını söyledi.

• Abi insallah iyi olur bu sefer hile olayi gene devam eder onu unutun konami hileyi engellemez gene yeterki oyun iyi olsun fifales mecbur oynuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 1'den 2'den beri bu oyunu oynarım çok büyük bir fanı ve hardcore bir Pes oyuncusu olmama rağmen artık Konami'den umudum kalmadı yıllardır hile başta olmak üzere bir çok sorunu çözemediler bizi her sene paramızla rezil etmeye devam ediyorlar bu sene artık rezillikte zirve yaptılar verdiğim paraya yazık oldu resmen her sene aynı hikayeleri duyuyoruz okuyoruz geçen senede aynı bunun gibi açıklamalar yaptılar onlarca sonuç ne oldu gördük ve Konami en büyük hatayı Pes 6 oyununu geliştiren ekipteki çalışanları elinden kaçırarak yaptı Seneye oyunda zaten FENERBAHÇE felan olmazsada almayacağım oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Olmadı çalışmadı hep orijinal DVD istiyor. Forumu inceledim bakabildiğim kadar benim gibi CD key alan dolu bu arkadaşlar nasıl çalıştırdıklarını paylaşabilirmi ?

arkadaşım ilk olarak sil baştan oyunu sil sırasıyla bütün güncellemeleri kurdun diyelim daha sonrasında pes 2014 3dm crack diye google da arat bulursun iso dosyasını indir daha sonrasında demon tools dan bi tane sanal scı diye sana sürücü oluştur indirdiğin 3dm crack iso dosyasını yerleştir iyi oyunlar

Teşekkür ederim. Sorunu Pes14 Mds dosyası bulup daemon Tools 'a gösterince çözdüm.

CD key kullandığım bir sürü oyun var ve böyle yıldırıcı , bıktırıcı ve aldığına alacağına ,kurduğuna kuracağına bin pişman eden bir CD key görmedim daha. Bu benim 2. orijinal Pes14 'üm, ilki DVD 'idi. Şimdi düşünüyorum da bu oyunu illegal oynuyanlar benden daha şanslı ve mutlu.

Sen dvd'ni niye veriyosun key alaydın ya yeğenine uğraşmazdın bu kadar

dediğim gibi yaptıysan sorun olmaz zaten ama birdaha pes mes almayın arkadaş ne bezdım su pesten 2015 i çıkar çıkmaz almayın bekleyın iyi değilse almayın ben fifayı bıraktım sene 2008 geri dönicez gibi

• quote:

PES 1'den 2'den beri bu oyunu oynarım çok büyük bir fanı ve hardcore bir Pes oyuncusu olmama rağmen artık Konami'den umudum kalmadı yıllardır hile başta olmak üzere bir çok sorunu çözemediler bizi her sene paramızla rezil etmeye devam ediyorlar bu sene artık rezillikte zirve yaptılar verdiğim paraya yazık oldu resmen her sene aynı hikayeleri duyuyoruz okuyoruz geçen senede aynı bunun gibi açıklamalar yaptılar onlarca sonuç ne oldu gördük ve Konami en büyük hatayı Pes 6 oyununu geliştiren ekipteki çalışanları elinden kaçırarak yaptı Seneye oyunda zaten FENERBAHÇE felan olmazsada almayacağım oyunu..

maç yapalım mı ???

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra maç yapamıyorum, maç için giriyorum rakip geliyor kadroları kuruyoruz sonrasında maç tam başlama ya gelecek ekran donüyor, bekle babam bekle..kim önce pes edip kapatırsa o kaybediyor.. Sizde de varmı böyle birşey benim pcye mi özel.. Dönüşleriniz ricasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

Arkadaşlar son güncellemeden sonra maç yapamıyorum, maç için giriyorum rakip geliyor kadroları kuruyoruz sonrasında maç tam başlama ya gelecek ekran donüyor, bekle babam bekle..kim önce pes edip kapatırsa o kaybediyor.. Sizde de varmı böyle birşey benim pcye mi özel.. Dönüşleriniz ricasıyla

aynen aynı sorun bendede var 5 maçın 3 unde ekran maç başlarken hersey oluyor donuyor dedıgın gıbı oluyor bılmıyorum puanım 300 lere dustu derecem c ye dustu valla bu ne lahana vs oldu bu iş
  • Bu pes iyice b.k unu çıkardı affedersiniz.. Hani izinli olup evde oturmak zorunda olmasam yüzüne bakmıycamda can sıkıntısı işte.. Son güncellemeden sonra maç başlamadan donuyor, ayrıca grafikler oyuncu suratları kareli grafiklere döndü.. Ne güzel AAA olan nezaket seviyesi tekrar
    A ya düştü, ne güzel abuk sabuk adamlar gelmiyordu, şimdi oyun düzelsede uğraş yine B lerle C lerle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok mu bu mlo da maç donma olayı ile karşılaşan benden başka, oyun düzelmiş oynanış anlamında ama forum ölmüş kimseden çıt yok
    bu arada oynayamıyoruz haliyle maç başlamadan stadda dönüp kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler bu oyun son güncellemeden sonra ne olmuş ya bütün herkes koşmuyor topa mudahale yok çok yavas defans haraket etmiyor kaleciler çok kötü yanındaki topa dokunamıyor ben anlamadım güzelim oyun ne hale geldi sizdede öyle degilmi sürümü bakıyorum son sürüm onlineden bahsediyorum sizdede böyleyse bilgilendirin lütfen
  • Şuan 2 vs 2 için online olan varmı arkadaşlar..
  • ben dün o saatlerde 2vs2 de onlinedim hocam nickimde onurbabaonurbaba1905
  • Önümüzdeki sene için Pes'den açıklamalara gelmeye başladı
  • Bu arada İtalyan bir perakendeci Pes 2015'in çıkış tarihini yayınlamış arkadaşlar tarih olarakta 26 Eylül demiş haydi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Mayıs 2014; 1:23:19 >
  • Pes 2014 ü yapboz tahtasına döndürdüler..Bu nasıl oyun oldu böyle..Yeni güncelleme ile donma sorunu gitti ama bambaşka bir oyun geldi..Bu ne abi..defanslar kağnı gibi. her maç bir bilemedin iki gol.. zaten artık rakipte bulunmuyor şu 15 çıksada kurtulsak valla
  • quote:

Pes 2014 ü yapboz tahtasına döndürdüler..Bu nasıl oyun oldu böyle..Yeni güncelleme ile donma sorunu gitti ama bambaşka bir oyun geldi..Bu ne abi..defanslar kağnı gibi. her maç bir bilemedin iki gol.. zaten artık rakipte bulunmuyor şu 15 çıksada kurtulsak valla

Özellikle 2vs2'de rakip bulmada çok sıkıntı var neredeyse yarım saatte bir rakip geliyor onun için 2vs2'de Pes 13 oynuyoruz hemen geliyor rakip.
  • quote:

quote:

Pes 2014 ü yapboz tahtasına döndürdüler..Bu nasıl oyun oldu böyle..Yeni güncelleme ile donma sorunu gitti ama bambaşka bir oyun geldi..Bu ne abi..defanslar kağnı gibi. her maç bir bilemedin iki gol.. zaten artık rakipte bulunmuyor şu 15 çıksada kurtulsak valla

Özellikle 2vs2'de rakip bulmada çok sıkıntı var neredeyse yarım saatte bir rakip geliyor onun için 2vs2'de Pes 13 oynuyoruz hemen geliyor rakip.

pes 2014 oynayan çok yok heralde pes 2013 daha çok oynuyorlar gelen gideni aratıyor pes 2014 kötü yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

pes 2014 oynayan çok yok heralde pes 2013 daha çok oynuyorlar gelen gideni aratıyor pes 2014 kötü yapmışlar

Evet Pes 13'ü şuan daha çok oynayan var ama Pes 14 yeni nesile geçiş oyunu ondan böyle bunuda unutmayalım Pes 6'dan Pes 8'e geçiştede böyle bir yıl kaybetmiştik ama sonrasında çok güzel oyunlar geldi Pes 15 ile birlikte yeniden yükselişe geçicektir güzel,sıkınısız bir oyun gelecektir. ( Online'da ki hileciler hariç )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

Evet Pes 13'ü şuan daha çok oynayan var ama Pes 14 yeni nesile geçiş oyunu ondan böyle bunuda unutmayalım Pes 6'dan Pes 8'e geçiştede böyle bir yıl kaybetmiştik ama sonrasında çok güzel oyunlar geldi Pes 15 ile birlikte yeniden yükselişe geçicektir güzel,sıkınısız bir oyun gelecektir. ( Online'da ki hileciler hariç )

bencede pes 2014 yeni nesile geçiş oyunu aynen katılıyorum zaten oyunun görüntüleri demoları filan varken belirtmiş Konami'nin en önemli serilerinden PES, bu kez daha iddialı. PES 2013 etkinliğinde konuşan kıdemli yapımcı Naoya Hatsumi, amaçlarının Bir Sonraki Nesil geldiğinde liderlik tacını geri almak olduğunu söyledi ve Kojima'nın yeni grafik motoru Fox üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Muhtemelen PES 2014'te bu motor kullanılacak. demekki ps4 pes2015 çok iyi olacak

• Pc platformu lobide benim id +volkank7+immortal fantom disinda pek kimse goremiyoruz....pc de pes14 u sac bas yoldurmasina,hatalarina ragmen efsane oyun olarak goren aktif oyuncular varsa 20-35 yas arasi polis-ogretmen-uni ogrenci li raidcall-skype ortaminda sohbet ediyoruz...faceden pespese adli grubumuza istek yapin veya burdan msjlasalim bekleriz..bugun 11vs11 den bi sekilde iletisim kurup yabanci genc bir arkadas daha aramiza katildi...amac bos vaktimizde kendi aramizda maclar yapip sohbet etmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 7 Haziran 2014; 19:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.