Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten oyun tüm teknomarketlerde indirime girmiş 49,90-tl,,ey gidi pes ey
  • 50 liraya düşmüşken pes14 ü alıp deniyim dedim. 1 saatlik güncelleme sonucunda ve onlide id vs derken neyse ki oyuna girebildim. Multiplayer amaçlı aldığım oyunda ki en büyük sorun, sunucularda oyuncu yok denecek kadar az! Oyuncu bulduğu zaman da oynayan insanlar içimden geçti resmen
    Fifa14 de yada serisinde iyiyim çok sıkı oyuncuyumdur ama pes14 de gelen vurdu giden vurdu :)
    En iyi berabere kalıyorum..
    Aslında pes14 kötü değil, adamlar belli yenilikler ve yeni dinamikler için baya bi yol kat etmişler..
    Özellikle bunu traning kısmında anladım.. Uzmana kadar bitirdiğim alıştırmada, belli oluyo pes in sağlam bi yapılandırmaya gittigi!
    Eğer ki pes15 eksikleri kapatarak tam olarak bir oyun olursa eminim ki fifanın bi adım önüne gecebilir çünkü fifada olmayan çok güzel ince fikirler ve yenilikler var!
    Ama şuan hangi oyundan zevk alıyorsun derseniz, iyi olduğum taraf yani fifa14..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 14 Şubat 2014; 16:30:35 >

• Seneye napıcaklar bakalım şimdiden Konami açıklamalara başladı ama hepsi bana göre boş artık inanmak istesemde bu firmaya Pes konusunda inanamıyorum malesef bizi yıllardır paramızla rezil ediyor.
  • Şuan lobide olan var mı arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

50 liraya düşmüşken pes14 ü alıp deniyim dedim. 1 saatlik güncelleme sonucunda ve onlide id vs derken neyse ki oyuna girebildim. Multiplayer amaçlı aldığım oyunda ki en büyük sorun, sunucularda oyuncu yok denecek kadar az! Oyuncu bulduğu zaman da oynayan insanlar içimden geçti resmen
    Fifa14 de yada serisinde iyiyim çok sıkı oyuncuyumdur ama pes14 de gelen vurdu giden vurdu :)
    En iyi berabere kalıyorum..
    Aslında pes14 kötü değil, adamlar belli yenilikler ve yeni dinamikler için baya bi yol kat etmişler..
    Özellikle bunu traning kısmında anladım.. Uzmana kadar bitirdiğim alıştırmada, belli oluyo pes in sağlam bi yapılandırmaya gittigi!
    Eğer ki pes15 eksikleri kapatarak tam olarak bir oyun olursa eminim ki fifanın bi adım önüne gecebilir çünkü fifada olmayan çok güzel ince fikirler ve yenilikler var!
    Ama şuan hangi oyundan zevk alıyorsun derseniz, iyi olduğum taraf yani fifa14..

Oyunda online durumu nasıl donma ve lag oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlinede durum ne arkadaşlar lag varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Onlinede durum ne arkadaşlar lag varmı

Gündüz saatlerinde girersen genelde uzakdoğuda akşam olduğu için o saatlerde Koreli ve Çinli geliyor bir kaç tane ve lag olabiliyor. Akşamları çok nadir laglı gelir.Gelirse de kurtulma ihtimalin var puan kaybetmeden buna hile deniyor tabi bazıları 90. dakkada yenik durumdayken yapıyor ama ben laglı gördüm mü maçın 5. dakkada yapıyorum ve o kişiyi blocklayıp geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Onlinede durum ne arkadaşlar lag varmı

Gündüz saatlerinde girersen genelde uzakdoğuda akşam olduğu için o saatlerde Koreli ve Çinli geliyor bir kaç tane ve lag olabiliyor. Akşamları çok nadir laglı gelir.Gelirse de kurtulma ihtimalin var puan kaybetmeden buna hile deniyor tabi bazıları 90. dakkada yenik durumdayken yapıyor ama ben laglı gördüm mü maçın 5. dakkada yapıyorum ve o kişiyi blocklayıp geçiyorum.

Nasıl oluyor bu hile pes 2014 ü xboxda oynuyordum aşırı lag vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Oyun oynarken bağlantın kablolumu kablosuzmu ..

ŞU BENİM ALANYALI-07 Yİ GAMERAİNG E ÇEVİRRİMİSİN PES 2013 - 2014 DE SAOL WAROL

Tamamdır,çevirdim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Şubat 2014; 16:25:04 >
  • Şuan oyunda olan arkadaşlar kimler ..
  • Herkes oyunu bıraktı herhalde ..

Pes 1-2'den beri bu oyunu oynarım online olarak oynanmaya başlandıktan sonra PES'in bu kadar az oynandığı bu kadar az satıldığı sezon görmemiştim KONAMİ bunun farkındadır inşAllah
  • quote:

Herkes oyunu bıraktı herhalde ..

Pes 1-2'den beri bu oyunu oynarım online olarak oynanmaya başlandıktan sonra PES'in bu kadar az oynandığı bu kadar az satıldığı sezon görmemiştim KONAMİ bunun farkındadır inşAllah

ben bile oynamıyorsam kimse oynamıyordur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Yok yok oynayanlar var :) Bende Pes 1-2'den beri oyun ilk çıktığından beri deli gibi oynarım bu oyunu online olarak başladığından beride her sene alır oynarım ama bende ilk defa herhalde en az oynadığım sezondur.. Birlik liginde ilk 10'a girdim bıraktım oyunu 2vs2 olarak online takılıyoruz artık :)

• quote:

quote:

quote:

Yok yok oynayanlar var :) Bende Pes 1-2'den beri oyun ilk çıktığından beri deli gibi oynarım bu oyunu online olarak başladığından beride her sene alır oynarım ama bende ilk defa herhalde en az oynadığım sezondur.. Birlik liginde ilk 10'a girdim bıraktım oyunu 2vs2 olarak online takılıyoruz artık :)

ben bayadır açmıyorum oyunu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur arkadaşım bu seneki oyun yeni nesile geçiş süreci geçiş oyunu olduğu için böyle oldu yapacak birşey yok seneye KONAMİ'nin çok büyük hamle yapıp oyunu mükemmel hale getirmesi lazım ki insanları yeniden kazansın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur arkadaşım bu seneki oyun yeni nesile geçiş süreci geçiş oyunu olduğu için böyle oldu yapacak birşey yok seneye KONAMİ'nin çok büyük hamle yapıp oyunu mükemmel hale getirmesi lazım ki insanları yeniden kazansın

yarım oyun çıkardılar resmen...Böylede olacağını bile bile yaptılar..Madem tam olarak bitmedi eski oyun motoruna 1 2 süsleme yap sür piyasaya. 1 yıl içersinde de yemi oyun motorunu geliştir ve daha iyi bir oyun çıkar ...En az 6-7 ay var bekle bekle gelmez...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yarım oyun çıkardılar resmen...Böylede olacağını bile bile yaptılar..Madem tam olarak bitmedi eski oyun motoruna 1 2 süsleme yap sür piyasaya. 1 yıl içersinde de yemi oyun motorunu geliştir ve daha iyi bir oyun çıkar ...En az 6-7 ay var bekle bekle gelmez...

Aynen öyle arkadaşlarla aramızda konuşuyoruz hep aynı şeyleri diyoruz PES 13 bence çok güzeldi oyunun fanlarıda benim çevremdeki insanlarda forumdaki insanlarda çok beğenmişlerdi PES 13'ün kadroları güncelleyip ,ligleri artırıp,stadları artırıp , oyun fiziğini biraz daha geliştirip birazda görsel olarak geliştirip karlı hava modu felan böyle sürseydi PES 14 olarak kesinlikle şuan sattığından 2 katı daha fazla satardı bir yandanda bu 1 yıl içinde şuanki Pes'i geliştirirlerdi ve seneye PES 15'i yeni nesile sorunsuz çıkarırlardı bunu akıl edemiyorlarmı anlamıyorum ki ..

Ama bu Konami'ye daha az bile bunlar yıllardır şu hileyi bir düzeltemediler bir çözüm bulamadılar yada bulmak istemiyorlar satışlar şuan yerlerde bu oyun ilk çıktığından beri oynayan büyük bir fanı olarak üzülüyorum Fifa'nın satış rakamlarına bir baksın Konami resmen sürünüyor ve bu sene Pes'i bırakıp Fifa'ya geçenlerin sayısıda o kadar çok ki bu kadar aciz bir firma olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 13 Mart 2014; 14:23:08 >

• 15 sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım bir hayal kırıklığı daha yaşamayız ... 14 e ne desek boş...
  • quote:

15 sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım bir hayal kırıklığı daha yaşamayız ... 14 e ne desek boş...

Vay be volkan sendemi bıraktın oyunu Vallahi çok şaşırdım

• quote:

15 sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım bir hayal kırıklığı daha yaşamayız ... 14 e ne desek boş...

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum ama çok sevdiğim Konami'ye pek inancım kalmadı artık inşAllah düzelirler biran önce
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.