Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya severek oynuyorum şu oyunu ama bazen öyle 3 5 hata oluyor ki insanı çileden çıkarıyor.İnşallah şu patch oyunu düzeltir..
  • konuyu fazla inceleme şansım olmadı yalnız pes 2014 online kısmı rahatmıdır.kasma vs oluyor mu tavsiye edermisiniz.
  • Takım adı ve logosunu nasıl değiştirdiğimizi bilen var mı?
  • Mustafa kardesim tebrik ederim eline saglık guzel mactı. sanslıydın ama emeginin karsılıgını aldın tekrar eline saglık arada yine karsılasırız böyle umarım. sıkıntı yasamadıgım maclardan biriydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19erdem05

Mustafa kardesim tebrik ederim eline saglık guzel mactı. sanslıydın ama emeginin karsılıgını aldın tekrar eline saglık arada yine karsılasırız böyle umarım. sıkıntı yasamadıgım maclardan biriydi

güzel maçtı hocam..seninde eline sağlık.lag yoktu maçta akıcıydı ve zevkli oldu..bu arada drogbayı tavsiye ederim 48 maç 78 gol

• Arkadaşlar selam,
    Dün ve 28 Ekim Pazartesi bayağ bir maç yaptım. Bu arada tüm arkadaşlarımın Cumhuriyet bayramını kutlarım. Maçlar başlamadan gidiyor ve kimi zaman ben kimi zaman rakibe veriyor sonucu.. Ayrıca bağlantı hizi 10 megabit haliyle yeter de artar.. Ancak bağlantı kalitesinden maçlar kopuyor..Benden kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Zira bazıları maç başlarken hileci olduğunu hissettiriyor, hele bir iki gol attın mı zaten koparıyor. Ama dün ben 2-1 malu6pkende maç bağlantı kalitesinden kopunca açıkçası milletin günahını mı alıyorum diye düşünmeye başladım..Bir de bağlantı kalitesi yüzünden kopan maçlar neticesinde B ye düştük nezakette.En çok ta bu B ye düşme meselesine uyuz oluyorum..Bu her arkadaşımda böyle mi? Hayır zaten doğru dürüst bir AA ile maç hiç yapamadım. Görmedim ki yapayı
    m!
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Mustafa kardesim tebrik ederim eline saglık guzel mactı. sanslıydın ama emeginin karsılıgını aldın tekrar eline saglık arada yine karsılasırız böyle umarım. sıkıntı yasamadıgım maclardan biriydi

güzel maçtı hocam..seninde eline sağlık.lag yoktu maçta akıcıydı ve zevkli oldu..bu arada drogbayı tavsiye ederim 48 maç 78 gol

Kardeş ısrarların üzerine drogbayı aldım adam harikamış gerçekten tavsiyeyen için sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01erkan01

quote:

quote:

Kardeş ısrarların üzerine drogbayı aldım adam harikamış gerçekten tavsiyeyen için sağol

tam bir forvet olmuş drogba 2014 te..r2 ile kaleye döndüğün zaman topu alıp,allahın kulu yetişemez..biraz da motivasyon iyiyse, çok zor tutulamaz..

• quote:

quote:

ronaldoyu alıcam az kaldı kafa vuruslarını yere dogru vurmak için bi kombinasyon varmı benimkiler genelde ustten gidiyor

• quote:

quote:

quote:

ronaldoyu alıcam az kaldı kafa vuruslarını yere dogru vurmak için bi kombinasyon varmı benimkiler genelde ustten gidiyor

yere doğru vurmak için şuttan sonra üçgen e bas hocam..yere doğru vurur..drogbanın yanına yakışır ronaldo drogba formsuzken bile tutulmuyor ki form olayına pek inanmıyorum zaten.. formu 4 drogbanın fakat mor geldiğini çok az hatırlıyorum..ayrıca drogba da kaptan özelliği var..takımın kaptanı yap ben etkisi olduğunu düşünüyorum 3-4 maç üst üste formda ve motivasyonu çok iyi denk geldiğini biliyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yere doğru vurmak için şuttan sonra üçgen e bas hocam..yere doğru vurur..drogbanın yanına yakışır ronaldo drogba formsuzken bile tutulmuyor ki form olayına pek inanmıyorum zaten.. formu 4 drogbanın fakat mor geldiğini çok az hatırlıyorum..ayrıca drogba da kaptan özelliği var..takımın kaptanı yap ben etkisi olduğunu düşünüyorum 3-4 maç üst üste formda ve motivasyonu çok iyi denk geldiğini biliyorum..

Ronaldoyu bi halledeyim drogbayıda alırız inş bilgi için saol kardeşim elin değmişken savunma hattını mac içinde nasıl değiştiriyoz onu çözemedim bu arda bugun çok kopma oluyo bende, sıkıntı yasayan varmı ?

• 19erdem05 kullanıcısına yanıt
    Slm beyler pes 14 de transfer politikası nasıl oluyor.geçen sene 10 maçlık sözleşme yapıyordu sözleşme bitmeden sattığın zaman zarar ediyordun.14 de sözleşme yok galiba.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ronaldoyu bi halledeyim drogbayıda alırız inş bilgi için saol kardeşim elin değmişken savunma hattını mac içinde nasıl değiştiriyoz onu çözemedim bu arda bugun çok kopma oluyo bende, sıkıntı yasayan varmı ?

Tamamdır savunma hattını cekmeyi anladım , gökkuşagı hareketide tamamdır :) ama 13 de kendimiz ayarladığımız özel hareketleri bu oyunda atayamıyoruz sanırım yapabilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur-istanbul

Slm beyler pes 14 de transfer politikası nasıl oluyor.geçen sene 10 maçlık sözleşme yapıyordu sözleşme bitmeden sattığın zaman zarar ediyordun.14 de sözleşme yok galiba.

Yok dostum mac yaptıkca takımının toplam maliyeti için puan kazanıyosun o puanlarlada güçlendikce oyuncu transfer ediyosun ama bunda zarar etmiyosun puan azalmıyor. Bi kaç mac sonra oyuncuyu begenmedinmi satıp daha iyisini alabiliyosun sıfır zarar. Oyunda gün gelecek herkes güçlenecek çünkü azda olsa yenilsen bile puan alabiliyosun. Kazanıp kaybetmek yetenegine kalıcak yani tabi bide oyuncuların form durumlarına çünkü bazen bütün kadro neredeyse mavi mor form halinde oluyo onu gördüğünde seninde motivasyon kacıyo mac içinde bu durum çok zorluyo dikkat ettim seviyesi benden düşük rakipler denk geldiği zaman genellikle form durumları düşük oluyo. Heralde konaminin maçların ortada geçmesi için uyguladıgı bi sistem bu çünkü çok rahat yenebileceğin elemanlara bu yüzden puan kaptırdığın oluyor. Transfer konusunda bir değişiklikte toplam puanın ne kadar çok olursa olsun kadronda 23 oyuncu bulundurabiliyosun buda bütün süper oyuncuları kadronda tutmanı engelliyo yani mantıklı secimler yapmalısın çünkü hep ileri oyuncuları alırsan defansta sıkıntı yasayabiliyosun yedek defansta lazım takıma pes 13ten farklı olan bi konuda oyuncular kaç mac oynarsa oynasın yorgunluk olayı olmuyor yorgunluk olayını iptal etmişler bunun sebebide kadroların 23 kişi tutulmasıyla alakalı olabilir.

• Arkadaşlar online transferli ligimizde kayıtlar tekrar açılmıştır. MLO da pek keyif yok, örneğin aynı oyuncularla birbirinize rakip oluyorsunuz. Ligimizde ise öyle değil. Bir oyuncu sadece bir takımda oynamaktadır. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten kayıt yaptırabilirler. Burada bizleri tanıyanlar mutlaka vardır. Uzun süredir lig yapmaktayız. Yeni arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. Ligimiz çekişmeli ve sert bir ligdir, tüm bileğine güvenenleri bekleriz...

Lig hakkında kısa bir bilgi gerekirse, ligimiz transferlidir. Her oyuncu bütçesi dahilinde istediği adamları almaktadır. Bütçe yapılan maç sonuçlarına, lig sonundaki sıralamanıza, alınan veya satılan oyunculara göre oluşmaktadır.

http://www.pesfootball.com/forum/online-ligler-&-turnuvalar/pc-pes2014-online-fair-play-ligi/on-kayit/sayfa-2.html#4630 buradan kayıt yaptırabilirsiniz..

• Kadromun son hali tavsiye yorum lütfen
     (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)
  • Bu takım adı ve logosunu nasıl değiştirebileceğime dair bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

Kadromun son hali tavsiye yorum lütfen

hocam dzeko yu yolla al yerine drogba.. ÇARE DROGBA

• quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Bu takım adı ve logosunu nasıl değiştirebileceğime dair bilgi verebilir misin?

Hangi takımın adını ve logosunu değiştirmek istiyorsun kardeşim eğer Fenerbahçe için istiyorsan benim yaptığımı sana özelden atayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

El emeği göz nuru ;

lv 1 de oynayıp puan kasmak çok zekice

Valla bütün levellerde oynadım level 1'de ki zevki diğerlerinde alamadım yıldız olmayan oyuncularla oynaması çok zevkli oluyor Lacina Traore gibi Steven Vitoria gibi oyuncularla oynamak bana çok zevk veriyor Birlik liginde lvl 1'de bu tür oyuncularla oynuyorum Galaksi ligi zaten malum yıldız oyuncularla oynamak zorundayız orada da Balotelliler,Tevezlerle oynuyorum böyle çok zevkli oluyor

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.