Şimdi Ara

PC- PES 2014 ONLINE OYUNCULAR-KATILIMCI SAYISI 13-TURNUVA YOLDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc için pes 2014'te, online oynayacak arkadaşlar olarak burada toplanalım. Bir liste oluşturalım. Turnuva yapabilir, oyunda olursa grup kurabilir, 2 vs 2 modu olursa TR milli takım veya gs alıp yabancı dostlarımıza karşı ter dökebiliriz.

DH PES 2014 PC OYUNCU LİSTESİ (dh nick/PES 2014 ID):
    1- naturklich81/NATURKLICH
    2- Efsane Schumi/ronaldoenes34
    3- veterozer/caplumba
    4- ysnyzc/ysnyzc
    5- rebellious85/...
    6- mutugus/mutu1903
    7- Burkua/BurkuaTurko
    8- siyahbuz07/OGUZHAN
    9- savrotin/sikitella
    10- ........./oktei (işyeri arkadaşım dh üyesi değil)
    11- blackwar19/ibrhm
    12- gokhankarakiz/GokHandsome
    13- kılass/kilass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich81 -- 7 Ekim 2013; 21:54:27 >

• hocam beni yaz her türlü turnuvaya katılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 19 Eylül 2013; 16:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Enes_TR

hocam beni yaz her türlü turnuvaya katılırım
    kardeş ben de ürün siparişini verdim vaktim olduğu sürece oynamaya hazırım. bu sayfayı takip ederim güzel maçlar yaparız inşallah :) gelmesini dört gözle bekliyorum ürünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

kardeş ben de ürün siparişini verdim vaktim olduğu sürece oynamaya hazırım. bu sayfayı takip ederim güzel maçlar yaparız inşallah :) gelmesini dört gözle bekliyorum ürünün :)

Alıntıları Göster
    Benide yazabilirsin 2013 de 1500e yakın masterlig 500e yakın sıralama macı yapmıslıgım var

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

Benide yazabilirsin 2013 de 1500e yakın masterlig 500e yakın sıralama macı yapmıslıgım var

E sen bizi kötü harcarsın o zaman Oyuna alışana kadar birkaç beraberlik alırsak iyi
    Oyunu aldıktan sonra kendi konami ID'im ile başlar, tüm arkadaşları DH nicki/Konami ID şeklinde listelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich81 -- 19 Eylül 2013; 17:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich81

quote:

E sen bizi kötü harcarsın o zaman Oyuna alışana kadar birkaç beraberlik alırsak iyi
    Oyunu aldıktan sonra kendi konami ID'im ile başlar, tüm arkadaşları DH nicki/Konami ID şeklinde listelerim.

Alıntıları Göster
    ben bu yıl ilk defa orjinal ürün alıyorum bakalım pişman olacam mı olmayacam mı. kimsee beğenmemiş oyunu benim de kafamda soru işaretleri oluştu. umarım pişman olmam

• quote:

ben bu yıl ilk defa orjinal ürün alıyorum bakalım pişman olacam mı olmayacam mı. kimsee beğenmemiş oyunu benim de kafamda soru işaretleri oluştu. umarım pişman olmam

merak etmeyin hocam zamanla alışılır. yeni olduğu için insan yadırgıyor. ayrıca bu konudaki listede yer alanlarla adam gibi hilesiz hurdasız oynarız. online'da bi şekilde yolunu bulup hile yapıyorlar, ya da hep aynı güçlü takımları alıyorlar sinir oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

merak etmeyin hocam zamanla alışılır. yeni olduğu için insan yadırgıyor. ayrıca bu konudaki listede yer alanlarla adam gibi hilesiz hurdasız oynarız. online'da bi şekilde yolunu bulup hile yapıyorlar, ya da hep aynı güçlü takımları alıyorlar sinir oluyorsun.

Alıntıları Göster
    reloaded versiyonunu indirmiştim sonra cd key satın aldım oyunda online mod göremedim bu sorun bendemi var sadece anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessThe1st

reloaded versiyonunu indirmiştim sonra cd key satın aldım oyunda online mod göremedim bu sorun bendemi var sadece anlamadım

Update yaptiniz mi hocam?
  • quote:

quote:

tamamdır hocam oynarız inşallah. ben pişman olacağımı sanmıyorum 14 yıldır bu oyunu oynuyorsam bu saatten sonra da pişman olmam. forever pes ;)
  • naturklich81 N kullanıcısına yanıt
    Yok be dostum galibiyet yüzdem %50 civarı o kadar ii deilim sadece zevk almaya bakarım oyundan zaten :) cok 7-8 yemişliğim vardır
  • quote:

Yok be dostum galibiyet yüzdem %50 civarı o kadar ii deilim sadece zevk almaya bakarım oyundan zaten :) cok 7-8 yemişliğim vardır
    Benim üründe geldi akşam kurup test edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Benim üründe geldi akşam kurup test edeyim

Alıntıları Göster
    bi benimki gelmedi :( araldan almadığıma pişman oldum
  • quote:

bi benimki gelmedi :( araldan almadığıma pişman oldum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Update yaparken sürekli kopuyor ve bir türlü update yapamadım.Sebebi nedir serverlardan mı kaynaklanıyor yoksa benden mi?Orjinal aldığıma pişman oldum ...Fifada almıştım bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Update yaparken sürekli kopuyor ve bir türlü update yapamadım.Sebebi nedir serverlardan mı kaynaklanıyor yoksa benden mi?Orjinal aldığıma pişman oldum ...Fifada almıştım bu sene.

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

hocam şu linke bak istersen bunu indirip kurduktan sonra update yapılıyormuş ben daha deneyemedim oyun gelmediği için gelince ben de deneyecem.

• quote:

quote:

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

hocam şu linke bak istersen bunu indirip kurduktan sonra update yapılıyormuş ben daha deneyemedim oyun gelmediği için gelince ben de deneyecem.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar PES 2014 ID'lerini yazın lütfen. Listemizi oluşturmaya başlayalım. Müsait oldukça online maçlar yapabilir, burada analizlerini yapabiliriz. rıdvan & güntekin stayla

• quote:

Evet arkadaşlar PES 2014 ID'lerini yazın lütfen. Listemizi oluşturmaya başlayalım. Müsait oldukça online maçlar yapabilir, burada analizlerini yapabiliriz. rıdvan & güntekin stayla

hocam konami ıd:ronaldoenes34
  • quote:

Hocam torrent sitelerinden "pes 2014 dlc" diye arat yükle. 653 mb. Direk exe olarak geliyor ve kolayca kuruluyor. Oyunun içinden yükleyemiyor şu sıralarda kimse.
  • quote:

quote:

Hocam torrent sitelerinden "pes 2014 dlc" diye arat yükle. 653 mb. Direk exe olarak geliyor ve kolayca kuruluyor. Oyunun içinden yükleyemiyor şu sıralarda kimse.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu online maç sonunda çıkan qr kodunu nasıl okutacağız. Herhangi bir qr okuyucuyla mı okutmamız lazım yoksa bir ayarı falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: evindare25

Arkadaşlar bu online maç sonunda çıkan qr kodunu nasıl okutacağız. Herhangi bir qr okuyucuyla mı okutmamız lazım yoksa bir ayarı falan var mı?

Alıntıları Göster
    http://soccercenter.net/forum/k/pesedit-2014-patch-0-1-pes-2014-full-lisans-yamasi-cikti_176908
    Premier lig takımlarının isimleri logoları ve formaları online da dahil düzeliyor, lisanslı hale geliyor.
    Off line'da tüm transferler de gerçekleşiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Torrent ile daha hızlı iniyor paylaşım sitelerine göre.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.