Şimdi Ara

PC- PES 2014 ONLINE OYUNCULAR-KATILIMCI SAYISI 13-TURNUVA YOLDA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

benide ekle konami id : sikitella

Tamamdır ekledim. Herkes tanıdığına arkadaşına söylesin de katılımcıları arttıralım. Malum PC'de millet çok oynamıyor geneli ps3'te oynuyor. Halbuki grafik olarak sağlam bir sistemde pes 2014 ps3'e bin basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich81

quote:

Tamamdır ekledim. Herkes tanıdığına arkadaşına söylesin de katılımcıları arttıralım. Malum PC'de millet çok oynamıyor geneli ps3'te oynuyor. Halbuki grafik olarak sağlam bir sistemde pes 2014 ps3'e bin basar.

hocam bir turnuva yapalım hep online elin yabancılarıyla oynuyoruz şöyle bir turnuva olsa güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

quote:

quote:

hocam bir turnuva yapalım hep online elin yabancılarıyla oynuyoruz şöyle bir turnuva olsa güzel olur

Hocam benim de planım bu. Ama oyunlar çıkmadan fifa 14 turnuvası açmıştım ps3'te. baya da katılım oldu. sonra pesi daha çok beğendim ama açmış bulundum artık . o bitmeden zor. şimdilik öylesine takılabiliriz belirli zamanlarda. önceden anlaşıp takılırız. o zamana kadar liste de şöyle 20 kişiyi falan bulsa süper olur.
    pc'de pes oynayan sayısının az olması işimizi zorlaştırıyor ama şöyle 20-25 kişi olsak sürekli 16 kişilik bir turnuva açabiliriz.
    Bu arada pes oynayan herkese bir tavsiyem var "pes edit patch 0,2". süper bir şey, online'ı da etkilemiyor.
    off line 'da bundes liga geliyor. tüm orjinal forma ve transferler geliyor. isim logo her şey düzeliyor.
    bu arada örneğin premier lig takımlarının formaları ve isimleri online'da da işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich81 -- 30 Eylül 2013; 15:40:24 >

• 22:00 civarı maç yapan var mıdır ? beklerim
  • "ibrhm" yeni basladim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

"ibrhm" yeni basladim :D

Hoşgeldin hocam. PC'de oynuyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

22:00 civarı maç yapan var mıdır ? beklerim

Hocam kusura bakma geçen arkadaş gelecekti o yüzden seninle yapamadık odaya gelmiştin ama.
    Bu akşam 23 gibi olabilir ama net konuşmayayım malum çoluk çocuk
    PM'den haberleşelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

"ibrhm" yeni basladim :D

Hoşgeldin hocam. PC'de oynuyorsun değil mi?

evet bilgisayar surumu pes 14
  • Sunu indirip rardan cikarip pes 2014 klasorune yapistirin grafik neymis gorun
    http://www.pes-patch.com/2013/09/sweetfx-settings-by-stahuuuu-ultra-graphics.html

• hocam şu turnuvayı ayarlasan 11 kişiylede olur turnuva biçiminde oynamak daha güzel. daha zevkli olur
  • quote:

hocam şu turnuvayı ayarlasan 11 kişiylede olur turnuva biçiminde oynamak daha güzel. daha zevkli olur

Su an fifa turnuvam var. Bitince olabiilir
    Lig yapalim.

• quote:

quote:

hocam şu turnuvayı ayarlasan 11 kişiylede olur turnuva biçiminde oynamak daha güzel. daha zevkli olur

Lig yapalim.

Vayy fifada atıon demek kardeş :D bnce yapacağınız toplu turnuvalarda skype vasıtasıyla sohbet ederek oynasanız daha keyifli olur sizşn için kendimden biliom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 5 Ekim 2013; 11:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

quote:

Lig yapalim.

Vayy fifada atıon demek kardeş :D bnce yapacağınız toplu turnuvalarda skype vasıtasıyla sohbet ederek oynasanız daha keyifli olur sizşn için kendimden biliom

Ps3 de skype gerekmiyor kulaklik var zaten bluetooth

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

quote:

Lig yapalim.

Ps3 de skype gerekmiyor kulaklik var zaten bluetooth

Pc bölümü değilmiydi bura

• Fifa turnuvam ps3te belirtmemistim.
    Viper kac puandasin ben 513 puandayim. 25 7 8 (g b m)

• Beni de ekleyin yahu :)
    GokHandsome/gokhankarakiz
  • arkadaslar tahminen topluluk kurma vs de gelecektir kasimdaki patch ile. dh grubu kurariz kim online goruruz 4 5 kisilik mini ligler yapabiliriz bir iki saatte aksamlari

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.extreme10 -- 7 Ekim 2013; 16:30:11 >
  • yaz beni de geç olsun maç saateri ama 11den sonra mesela...
    Konami ID: kilass
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.