Şimdi Ara

PC- PES 2014 ONLINE OYUNCULAR-KATILIMCI SAYISI 13-TURNUVA YOLDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutu1903,hiç maç yapamadan b ye düştük:)bağlantı sorunu varmış,maça bile bağlanmadan,atıyolar anlamadım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Güzel konu hayırlı olsun :)

torrent linki nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Güzel konu hayırlı olsun :)

torrent linki nedir?

P.m. attım

• quote:

Orijinalden alıntı: mutugus

mutu1903,hiç maç yapamadan b ye düştük:)bağlantı sorunu varmış,maça bile bağlanmadan,atıyolar anlamadım:)

Belli maç gün ve saatleri tespit edip maç yapabiliriz arkadaşlar. Yalnız pc'ye alan çok yok galiba. Genelde ps3 takılıyor millet. Ama ps3 pes 2014'ü kaldırmıyor gibi.
  • ben de varım
  • veterozer / caplumba
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich81

http://soccercenter.net/forum/k/pesedit-2014-patch-0-1-pes-2014-full-lisans-yamasi-cikti_176908
    Premier lig takımlarının isimleri logoları ve formaları online da dahil düzeliyor, lisanslı hale geliyor.
    Off line'da tüm transferler de gerçekleşiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Torrent ile daha hızlı iniyor paylaşım sitelerine göre.

Orjinal oyunda sıkıntı çıkarmaz mı bu ? online oynarken karşı oyuncuyla nasıl senkron olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

quote:

http://soccercenter.net/forum/k/pesedit-2014-patch-0-1-pes-2014-full-lisans-yamasi-cikti_176908
    Premier lig takımlarının isimleri logoları ve formaları online da dahil düzeliyor, lisanslı hale geliyor.
    Off line'da tüm transferler de gerçekleşiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Torrent ile daha hızlı iniyor paylaşım sitelerine göre.

Orjinal oyunda sıkıntı çıkarmaz mı bu ? online oynarken karşı oyuncuyla nasıl senkron olacak?

hiç sorun yok. zaten online oyunla uyumlu diye yazdığı için indirdim. olay şu. overall'larına dokunamazsın oyuncuların yoksa forma logo isim değişiyor. senin ekranında chelsea yazıyor logosu forması da orjinal lisanslı. karşıdaki adamda çakma forma ve london fc. sorun yok yani. mutlaka indirmek lazım hocam zararı yok. sadece pes patch diye ayrı bir exe dosyası oluşturuyor masa üstünde şaşırma. o cdsiz oynamana da yarıyor. ama o olmazsa da zaten cd'den de oynaya tıklayarak oynarsın.

• Arkadaşlar PES 2014 ID'lerinizi yazabilir misiniz? 12-13 kişi olacağız sizinle.
    16'yı bulursak ileride turnuva da yaparız.
  • BurkuaTurko, yanlız akşam vardiyasında çalıştığım için sizlerle aynı anda buluşmak zor olur. evden çıkışım 14:00-02:00 arası müsait değilim. Öylesine yazdım, tanışalım diye.
  • quote:

Arkadaşlar PES 2014 ID'lerinizi yazabilir misiniz? 12-13 kişi olacağız sizinle.

Pes oynamıyacağım gerçekten fifanın yanında hiç hoşuma gitmedi bu sene.Hep pes oynamıştım ama artık fifaya geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkua

BurkuaTurko, yanlız akşam vardiyasında çalıştığım için sizlerle aynı anda buluşmak zor olur. evden çıkışım 14:00-02:00 arası müsait değilim. Öylesine yazdım, tanışalım diye.

ne zamanlar müsaitsin hocam? ben de cuma ve cumartesi günleri geç vakitlere kadar oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

quote:

Pes oynamıyacağım gerçekten fifanın yanında hiç hoşuma gitmedi bu sene.Hep pes oynamıştım ama artık fifaya geçtim.

Zevk meselesi hocam. Ben ikisini de oynuyorum ama bu yıl pes devrim yaptı. Oynaması zor olduğu için büyük risk aldı ve çok da oyuncu kaybedecek. Ama ben hayran kaldım bazı özelliklerine. İleride çok gelişeceğini düşünüyorum. Sonuçta fox engine ile ilk oyun pes 2014. bence alışmaya çalışsanız ve biraz ayarları kurcalasanız fikriniz değişebilir. ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum ama sonradan fikrim değişti. forumda da bilenlerden yardım alıp ayarları değiştirenlerin ve oyuna alışmaya çalışanların fikirleri değişti. Sayıları da az değil. bence pes 2014'ü bir kalemde silmeyin.

• quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi hocam. Ben ikisini de oynuyorum ama bu yıl pes devrim yaptı. Oynaması zor olduğu için büyük risk aldı ve çok da oyuncu kaybedecek. Ama ben hayran kaldım bazı özelliklerine. İleride çok gelişeceğini düşünüyorum. Sonuçta fox engine ile ilk oyun pes 2014. bence alışmaya çalışsanız ve biraz ayarları kurcalasanız fikriniz değişebilir. ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum ama sonradan fikrim değişti. forumda da bilenlerden yardım alıp ayarları değiştirenlerin ve oyuna alışmaya çalışanların fikirleri değişti. Sayıları da az değil. bence pes 2014'ü bir kalemde silmeyin.

Aynen; ben fifayla pes arasında kıyaslama yapmaya gerek görmüyorum. Sonuçta bu bir hobi ve kendimizi kısıtlamaya gerek yok, canımız ne isterse onu oynarız. Şahsen her sene oyun çıkar çıkmaz fifanın demosunda 5-6 maç yapıyorum ama keyif alamıyorum. Bu sene de oyuncuların ayaklarını hiç beğenmedim. Benim bildiğim futbolcunun ayağı ince ve esnek olur. Topa küçük dokunuşlarla yön verir. Ama fifa da tam tersi olmuş, ayrıca top gereğinden fazla büyüktü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burkua

BurkuaTurko, yanlız akşam vardiyasında çalıştığım için sizlerle aynı anda buluşmak zor olur. evden çıkışım 14:00-02:00 arası müsait değilim. Öylesine yazdım, tanışalım diye.

ne zamanlar müsaitsin hocam? ben de cuma ve cumartesi günleri geç vakitlere kadar oynuyorum.

İstisnai olarak bugün 21:30 - 01:00 arası boş olacağım. Yanlız, sakin insan olduğum için fazla tempoya gelemem. Arka arkaya çok sayıda maç oynarsam başıma ağrı giriyor.
  • DH : siyahbuz7

Konami ID : OGUZHAN

biraz amatörüm fazla uğraşıtırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbuz7 -- 27 Eylül 2013; 17:59:04 >
  • quote:

quote:

hocam benim oyun hala gelmedi gelince bakarız inşallah... hb den alan oldu mu ?? 2 hafta geçti hala ses seda yok tedarik sürecinde diyor.. iptal etmek üzereyim artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

quote:

quote:

hocam benim oyun hala gelmedi gelince bakarız inşallah... hb den alan oldu mu ?? 2 hafta geçti hala ses seda yok tedarik sürecinde diyor.. iptal etmek üzereyim artık...

Hb den oyun mu alınır hocam iptal et vatandan 69 tl ye al yarin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

quote:

quote:

Hb den oyun mu alınır hocam iptal et vatandan 69 tl ye al yarin

aynen öyle yaptım iptal ettim vatandan aldım bende şimdi onu bekliyorum... internetten verdim siparişi çünkü konya mağzasında yokmuş... bidahada almam zaten hb den birşey

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.