Şimdi Ara

Pc Res Sorunu Yardım Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yeni aldığım pc im de normal durumda 10-15dk da bir oyunda ise oyuna girdikten hemen sonra reset atıyor pc..

Pc Özellikleri :

E7200 2.53 x2 intel cpu
    2gb ( 1024 x 2 ) 1066mhz ram
    500gb sata hdd
    8800gts 515 mb
    350w psu ( bundan olduğunu ve gts e yetmediğini düşünüyorum ancak genede sizede danışmak istedim )

yardımlarınızı bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred07 -- 10 Kasım 2008; 3:36:05 >

• up up up
  • doğru düşünmüşsün 350w bu sisteme yetmeyebilir
    bi ihtimal işlemci çok ısınıyordur
  • genel ısı 45-50 derece cpu ısısı 25-30 dereceyi geçmiyor kullanımdan sonra...ısıdan olduğunu düşünmüyorum...
  • hocam 8800 GTS zaten 250 Watt güç çekiyor. işlemcide 100 watt çekse etti sana yük altında 350 watt ee gerisi hiçmi elektrik yemicek. bence PSU'yu değiştir.

gerekecek PSU'yu aşağıdaki linkten hesaplayabilirsin. biraz fazla gösteriyor ama olsun sana hayli hayli yetecek bir PSU aldırmayı hedefliyorlar

http://net.cizgi.com.tr/site/psu.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND_LeGeNDaRy -- 10 Kasım 2008; 2:25:07 >
  • legend eyvallah saol dostum...bende böyle düşünüyordum ama onay almak istedim birilerinden :) high power 460w veya 500w almayı düşünüyorum artık bütçeye bağlı :) 460w yeter gibime geliyor...
  • benim imzadaki sisteme 460 W yetiyor ama nolur nolmaz diye eğer bütçende varsa biraz daha fazlasını alamk daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazlası bütçeye zarar , azı sistemi yaralar , orta kıvam bana yarar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.