Şimdi Ara

Pc sabah ilk açılışda kapanıp açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı sabah her açtığımda bi sorun çıkıyor. bugün Kendi kendine reset attı 2 - 3 defa ve görüntü gelmedi. dünde sabah açılışta windows yazısı çıktıktan sonra görüntü gelmedi. bilgisayarı güç düğmesinden kapatınca ve 5 dkk sonra tekrar açtığımda sorunsuz açılıyor ilgisayar. bilgisayarın PSU sundan yüksek ses geliyor acaba ondanmıdır. Harddisk PSU 5 sene oldu acaba onlarda mı sorun vardır. Monitör Ekran kartı ram anakart bunları değiştirdim yeni aldım. tıtkır tıktır çalıştı 2 ay boyunca şimdi böyle bi sorun yapmaya başladı. sıcaklık gibi bir problemim yok işlemci anakart ekran kartı boşta 20 ila 30 derece arası. Harddisk yük altında 40 derecenin üstünde syrediyor. başka bir problem ise zaman zaman en ufak bir oyunda bile kasılma oluyor, çözebilmiş değilim. acaba PSU ve HARDDİSK Yeni alsam sorunlar çözülürmü? Şimdiden Yardımlarınız İçin Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanakgul -- 28 Aralık 2012; 21:52:34 >

• Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi
  • Cevap verecek kimse yokmu ey cemaati müslimin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.