Bildirim
PC SATA HDD Yİ GÖRMÜYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kablodan olabilir bir ara başıma gelmişti. Çalışan sıfır kabloyu kaleme sarıp güzel bir görünüm vermek istemiştim pc yi açtığımda hdd i görmüyordu. Farklı bir kablo ile dene büyük ihtimal sorun çözülür. -
Hocam kabloyu da değiştirdim olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyar99
Hocam kabloyu da değiştirdim olmadı
HDD'de bir sıkıntı olmasın? eksik bir kablo takmıyorsun değil mi? powerdan gelen bir kablo daha takılacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Kalem
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyar99
Hocam kabloyu da değiştirdim olmadı
HDD'de bir sıkıntı olmasın? eksik bir kablo takmıyorsun değil mi? powerdan gelen bir kablo daha takılacak.
hocam powerden gelen kablo takılı resime baktın mı bilmiyorum? orada görüyor -
1 gündür benim pcde raid mode u acmaya calısıyorum ama acamadım siz raid yapmıcaksanız ama raid mode acık
raid modedan ahci moda alıp deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
1 gündür benim pcde raid mode u acmaya calısıyorum ama acamadım siz raid yapmıcaksanız ama raid mode acık
raid modedan ahci moda alıp deneyin
bende kapatamıyorum non raid yaptığım halde yine görmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar99 -- 18 Şubat 2015; 22:29:35 > -
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorunu halletim raid bölümünü kapatabildim. PC HDD'yi görüyor -
bende açamadıgım için suan kafayı yemek üzereyim, kaldırım fırlatcam bilgisayarı o derece sinirlendim -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
bende açamadıgım için suan kafayı yemek üzereyim, kaldırım fırlatcam bilgisayarı o derece sinirlendim
Anakart pilini çıkarıp dene istersen ayarlar sıfırlanmış olur o nedenle dene derim -
Onerin icin tesekkurlee ancak bios kablosunu kapali yere koymuslar cikartmanin imkani yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X