Şimdi Ara

PC SATA HDD Yİ GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asrock FSB800 775V88 anakart sata HDD'yi görmüyor yardımcı olabilir misiniz?

PC SATA HDD Yİ GÖRMÜYOR PC SATA HDD Yİ GÖRMÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar99 -- 18 Şubat 2015; 0:07:55 >

• Kablodan olabilir bir ara başıma gelmişti. Çalışan sıfır kabloyu kaleme sarıp güzel bir görünüm vermek istemiştim pc yi açtığımda hdd i görmüyordu. Farklı bir kablo ile dene büyük ihtimal sorun çözülür.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Hocam kabloyu da değiştirdim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar99

HDD'de bir sıkıntı olmasın? eksik bir kablo takmıyorsun değil mi? powerdan gelen bir kablo daha takılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyar99

HDD'de bir sıkıntı olmasın? eksik bir kablo takmıyorsun değil mi? powerdan gelen bir kablo daha takılacak.

hocam powerden gelen kablo takılı resime baktın mı bilmiyorum? orada görüyor
  • bahtiyar99 B kullanıcısına yanıt
    1 gündür benim pcde raid mode u acmaya calısıyorum ama acamadım siz raid yapmıcaksanız ama raid mode acık

raid modedan ahci moda alıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

1 gündür benim pcde raid mode u acmaya calısıyorum ama acamadım siz raid yapmıcaksanız ama raid mode acık

raid modedan ahci moda alıp deneyin

bende kapatamıyorum non raid yaptığım halde yine görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar99 -- 18 Şubat 2015; 22:29:35 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorunu halletim raid bölümünü kapatabildim. PC HDD'yi görüyor
    bende açamadıgım için suan kafayı yemek üzereyim, kaldırım fırlatcam bilgisayarı o derece sinirlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bende açamadıgım için suan kafayı yemek üzereyim, kaldırım fırlatcam bilgisayarı o derece sinirlendim

Anakart pilini çıkarıp dene istersen ayarlar sıfırlanmış olur o nedenle dene derim
    Onerin icin tesekkurlee ancak bios kablosunu kapali yere koymuslar cikartmanin imkani yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.