Şimdi Ara

Pc Sıcaklığı Speed Fan ile ölçülmüştür yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıcaklık derecelerim çok yükse gibi geliyor özellikle Temp3 yazan bölüm 127 derece diyor ekran kartı sıcaklığımda 70 lere kadar boşta vuruyor bu programda bi hata mı var ne zaman bu programı yüklesem ekran kartı sıcaklığım alıp başını gidiyor pc yeni formatlı macunları yeni değiştirilmiştir ama bu sıcaklıklar canımı sıkıyor bana bi akıl verebilecek olan var mı bu sıcaklıklar normal mi değil mi yardımlarınızı rica ediyorum
     Pc Sıcaklığı Speed Fan ile ölçülmüştür yardım

• Bir ihtimal cpufan kablosu farklı bir sokete takılmış olabilir.
    Ayrıca program bilgisayarınızda açıkken elinizle yavaşça bşrnkontrol edin.Sıcaklıklarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Bir ihtimal cpufan kablosu farklı bir sokete takılmış olabilir.
    Ayrıca program bilgisayarınızda açıkken elinizle yavaşça bşrnkontrol edin.Sıcaklıklarını

kontrol ettim fanlar falan gayet güzel dönüyor ama nedense bu sıcaklık var işlemci hep 127 derecede onu anladım hadi ama ekran kartı sıcaklığım neden böyle onu anlamadım format attım bir süre yoktu ati catalyst programı açılsa aktivite den ekran kartını kullanan birşey mi var anlayacağım oda açılmıyor nedense
  • Dostum soğutucu olarak ne kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Dostum soğutucu olarak ne kullanıyorsun ?

Kasanın kendi fanı everest fanı var işlemcinin üzerinde intelin kendi soğutucusu var ekran kartım çift fanlı zaten 4-5 tane virüs programı yükledim 1155 adet virüs bulundu toplamda yaklaşık 3 gün falan temizlemesi sürdü şuanda herşey normal benim anlamadığım bi pc de bu kadar virüs olabilir miyada programmı abartıyor acaba ayrıca yenide format attım nasıl oluyor çözemedim 3-4 gündür hiçbir sorun yok
  • Xpace34 X kullanıcısına yanıt
    Olabilir tabiki dostum buda cpu nun kullanım hacmini arttırıp senin cpu nun sürekli yüklü gösterir.

Bazı virüsler kendi pc deki tüm dosyalara kopyalama özelliğini sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Olabilir tabiki dostum buda cpu nun kullanım hacmini arttırıp senin cpu nun sürekli yüklü gösterir.

Bazı virüsler kendi pc deki tüm dosyalara kopyalama özelliğini sahip.

Dr. Web CureIt - Malware Bytes - Ad Aware bu üç antivirüsü kullanarak sildim hepsini hepsi açıktı ama sadece Dr. Web CureIt olanı çalıştırdım bu buluyor diğerleri siliyor programları özellikle yazıyorum ki yarın öbür gün birinin başına gelirse bunları kullansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xpace34 X kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.