Aslında herşey "cnm şu disket sürücüyü sökeyim de onun yerine 3.5'' kart reader-writer alayım, yeni disketler onlar artık" düşüncesiyle başladı ve her seferinde o da olsun bu da olsun diyerek 5.25'' lik janjanlı ürünlere kadar geldi. Ağzımın suyunu akıtacak gösterişte ürünler buldum. Asıl merak ettiğim ise böyle bir ürün alsam, kolay takabilir miyim acaba? Bulmak sorun değil, internet büyük illaki biryerlerden bulup getirtitim. Yeterki iş gören birşey olsun. İstediğim üründe olması gerekenler; Siyah renkli olmalı, mümkün olduğunca çok kart desteği olmalı, firewire-usb-esata portları olmalı, lcd ekrana sahip olmalı ve ekran üzerinden fan hızı, sıcaklık vs. gibi değerleri görebilmeliyim. Bulduğum ürünler kabaca şunlar: (resimler pcextreme den alınmıştır)
bu modelde bir tek firewire desteği yok, şekli güzel, fiyatı uygun (45-50 dolar arasında değişiyor) Oto hi-fi sistemleri gibi girip çıkabilen renkli bir lcd ekrana sahip.
İkinci ürün ise çok cafcaflı, resmen ben burdayım diye bağırıyor.
çok fazla albenili ve fiyatı yüksek (79$) sadece albeni için o fiyat verilmez gibi geldi bana.
Üçüncü ürün nisbeten biraz daha düzgün bir çözüm, fiyatı 54,99$, kart okuyucusu çıkabiliyormuş :
1. ve 3. model arasında gidip geliyorum, sizin başka bir öneriniz olabilir mi?
ekleme, 4. seçenek de bulabilirsem şu aletin siyahı olabilir aslında. 3. seçeneğe benziyor farklı marka ama fiyatı uygun (49$) o sarı rekli çıkış tv out mu oluyor acaba?)
Saygılarımla...
bunlarin yerine Forumdan birinden LCD alsan. Sonra kendin fan kontrol devrelerini yapsan. cartreader da bisi degil onu da ortasina takarsin. Guzel bisi olur. BEni tavsiyen kendin yapman yonunde
kargo dahil 45-50 dolara bulabiliyorsam 1. seçeneği alacağım. Kendi yapacağım bir fan kontrol devresi bunlar kadar güzel ve kaliteli durmayacaktır. Saygılarımla...
kardeş bulurda getirtirim dersen banada getirtirmisin
1. seçeneği 29 dolara sıfır olarak bulmuştum, kargoyola en fazla 40 dolar yapardı satıcı Türkiye'ye yollamaya ikna olmadı