Şimdi Ara

PC SIRTIMDA AĞRI YAPTI ÇARESİNİ BULDUM(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC SIRTIMDA AĞRI YAPTI ÇARESİNİ BULDUM(RESİMLİ)
    ben normal sandalyede pc başında otururdum.sonrasında ise pc koltuğu aldım hem yükseklik ayarı var hemde sırt ayarı var diye..oysaki pc masası alçak boyda kaldığı için sorunlar oldu yani pc masası dizlerimin hizasında kaldı ,vede ayrıca pc koltuğunun sırtımı dayadığım kısmı ise mümkün oldukça en öne çekmeme rağmen yinede arka sırtımda,dayandığım yerde biraz boşluk kaldığı için kambur olmaya başladım vede sırtımda çok kötü bir ağrı var.saatlerce pc de kaldığım için öne eğilerek yürüyorum..
    sırtıma yastık koysamda o yastık oynuyordu,yerınde durmuyordu ama caresını buldum..sabitledim.
    benim pc koltuğum bu çok ayarlı koltuktur ama sırt kısmı çok öne gelmediği için geriye dayanarakta klavyeye uzanmak zor oluyor..o yüzden öne doğru geliyorum ama sırtımda da boşluk kalıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 2 Ekim 2008; 23:06:04 >

• rahattır bu
  • boyun için bi çözüm bulsan daha iyi olurdu ama buda ise yarar
  • Yanlız koltugunu süper yüzletmişssin alt tarafı ayalara doğru iç çamaşırı kumaşı yukarılar normal bende istiyorum bu koltuktan
  • Müdür koltuğu paklar bizi..
  • güzel olmuş benim koltuğuda bana göre modifiye eder misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.