Şimdi Ara

PC SİSTEMİ NASIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran karti kac cigolayt o cok onemli gerisi muhim degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapgan Kağan

quote:

Orijinalden alıntı: kabuson

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

9500 GT

Hocam PS3 dursun, GTA 5 oynarsın.

ps3de grafikler kötü diyorlar pcde iyi bir ekran kartıyla 10 kat daha kaliteli oyun oynanır felan diyorlar ondan kafam karıştı biraz

Orası öyle zaten. PS3 7 senelik cihaz sonuçta ve artık pcnin çok gerisinde kalmaya başladı. Ama PS3ün exclusive oyunları(gow,gt,uncharted,last of us...) ve her oyunu belirli bir standartta çalıştırıyor olması ile ilk alınıştan itibaren pcnin götüremeyeceği kadar uzun götürmesi onu tercih sebebi yapıyor. Şimdi de daha iyi bir sistemle PS4 yolda.

Iste konsol gamerlarinin maalesef kaybettigi nokta bu. Yeni ps4 geliyor ama o da 400 dolarlik alet bi ekran karti parasi bile etmiyor. Cok bir sey beklememek lazim ama genelde konsol oyunculari grafige degil de stabiliteye onem verdikleri icin beklentileri karsiliyor. Ps3te gta IV grafikleri bile cok kotuydu bana gore, gta V facia olur herhalde hani su ps3 le gta V oynarsin mantigi yanlis bana gore. Ha sirf oyunu oynamis olmak icin oynuyorsaniz evet ps3te de oynarsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

9500 GT

Hocam PS3 dursun, GTA 5 oynarsın.

ps3de grafikler kötü diyorlar pcde iyi bir ekran kartıyla 10 kat daha kaliteli oyun oynanır felan diyorlar ondan kafam karıştı biraz

hocam cevabı vermişsin zaten iyi bir ekran kartıyla gt9500 ile degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-xeon-8-cekirdek-12-gb-ddr3ram-masaustu-bilgisayari-128467071/detay/

Arkadaşlar Bu Bilgisayar Sizce Nasıl Battlefield Metro 2033 Gta5 Gibi Oyunları Ultra High Seviyede Çalıştırırmı ?

Ekran Kartı Biraz Kötü Ama Digerlerinden Pek Anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

izmirdeysen sana 2 aylik bf3 gibi oyunlar icin topladigim pcyi satabilirim. 1500 liraya. herseyi ultrada oynuyorum. worls of fanks, battlefield 3, crysis falan filan bir ton oyun yüklü. aldigim fiyatin 100 lira asagisina satiyorum. dusunursen pm at, linkteki sistemle oynayamazsin ben araba icin para biriktiriyorum o yuzden satiyorum

istanbuldayım hocam :/

• benim halim daha kötü.

PC SİSTEMİ NASIL

PC SİSTEMİ NASIL

• Gt9500

• quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

benim halim daha kötü.

PC SİSTEMİ NASIL

PC SİSTEMİ NASIL

İyi bir kasa toplamanın, zamanı gelmiş.

• 1.400tl ye kendin 0 dizebilirsin. forumda harici bileşenleri araştır.
  • xenon işlemciyle oyun mu oynanır

AMD al
  • imzamdaki notebook'u önerebilirim
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-xeon-8-cekirdek-12-gb-ddr3ram-masaustu-bilgisayari-128467071/detay/

Arkadaşlar Bu Bilgisayar Sizce Nasıl Battlefield Metro 2033 Gta5 Gibi Oyunları Ultra High Seviyede Çalıştırırmı ?

Ekran Kartı Biraz Kötü Ama Digerlerinden Pek Anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

alma

• e kartı iirenç

• alırsan bu foruma bi daha uğrama
  • almıyorum sistem toplamaya karar verdim :)
  • çöp
  • Sakin alma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.