Şimdi Ara

PC Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarım bi arkadaşımın pc si farklı neden biliyormusunuz onun pc sindeki geri dönüşüm kutusu bile farklı nasıl olnun gibi yapabilirim

• Lütfen yardım edinn acill. :((
  • derdini tam olarak anlatırsan? windowslarmı farklı?
  • evet arkadasşım yha .arkadaşımın bilgisayarında geri dönüşüm kurusu daha büyük
  • Derdini anlatamadn ama şöle yardım edeyim simgeler büyük diyorsun galiba masaüstündeki ozaman şunu dene.

Win7 = Masaüstü<Sağ tıkla< Görünüm ayarlarında büyük simgeler küçük simgeler olayından düzelt.
  • bence olayı büyütmemen gereken bir durum. ha illa öyle olsun diyorsan arkadaşının windows'u ile aynı windows'u kullan.
  • pardon yha sorunum şöyle :) Benim pc xp arkiminki widta ben de wista yapabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Açılmayan PC Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevat verebilirmisiniz :D
  • Masa üstünü sağ tıkla özelliklerden büyüklük küçüklük ve ortalama ayarları yapılıyor bende tema yüklenmiştir diyecektim.
  • sadece simgeler için vista yüklemene gerek yok, vista temalarını yada simgelerini indirip, xp de kullanabilirsin
  • Sen yükleyemezsin bilgisayarcıya gitmen yeterli
  • pc ci baya uzak yha yokmu bunun bi şekli felan ayrıca ücretlimi ücretsizmi :D
  • cevat verirmisiniz lütfen artık acil bir durum oldu.
    Neden oldunu sormayın
  • google a xp için vista teması yaz indir
  • http://www.frm-tr.com/ekran-koruyucular-skinler/2150939-xp-icin-vista-tema-indir-vista-themes-download-26-adet-orjinal-aero-temasi.html

frm-tr "-" sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 20 Ekim 2011; 22:57:24 >
  • yapamıyom resimli anlatım olsa :D
  • verdiğim linke göz atarsan, ilk 2 sayfada nasıl yapılacağıda anlatılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.