Şimdi Ara

Pc sürekli donuyor Pixeller Kayıyor (Ekran Görüntülü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni topladıgım bi sistemde pc sürekli donuyor günde 3-4 defa oldugu bile oluyor. ekrandaki gibi anında bi donma ve takılma gibi bir ses geliyor. kapatmadan geçmiyor neden olabilir sistem
    psu yada ramden olur diye düşünüyorum ama

msi z170a m3 anakart
    i5 6600k işlemci (oc yok)
    powercolor r9 285 ekran kartı (oc yok)
    PSU 600w cooler master (ayrıntılı bilgilerini eklicem yeni bir model deil)
    akasa venom voodo işlemci sogutucu 2 fanlı + kasadada 5 fan var
    8gb ram var (tek parça bu bir sıkıntı yaratabilirmi çünkü işlemciye en yakın slota takınca sistem acılmamıstı anakart ram ışıgı yanıyordu 2. ye takınca acıldı)
    samsung evo 250 gb ssd
    1tb hdd ve dvdrom
     Pc sürekli donuyor Pixeller Kayıyor (Ekran Görüntülü) Pc sürekli donuyor Pixeller Kayıyor (Ekran Görüntülü)
     Pc sürekli donuyor Pixeller Kayıyor (Ekran Görüntülü) Pc sürekli donuyor Pixeller Kayıyor (Ekran Görüntülü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blablablachn -- 29 Mart 2016; 17:21:54 >

• yardımcı olabilcek yokmu ?
  • herhangi bir şey yapıncamı donuyor yoksa boşta ikenmi?
  • boştaykende donuyor oyundaykende. bu arada powerin +12v1 24amper - +12v2 21 amper
  • Dostum öncelikle Allah sabır versin pc de ekran kartı arızalı gözüküyor mümkünse başka bir pc de bu ekran kartını dene sürücüleri kur test et.

Ram kaynaklı olacağını sanmıyorum ram arızalı ise uzun bip şeklinde pc alarm verir.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı chip arzası onboard vga ya bağlayıp deneyin
  • ekran kartı sizlere ömür
  • cevaplar için teşekkürler öyle görüküyor garantiside bitmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.