Bildirim
Pc sürekli reset atıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psu da sorun olabilir diye dusunuyorum bios a girebiliyormusunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesseract -- 9 Temmuz 2012; 19:15:48 >
Virüs olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: RecklesS7
Virüs olabilir.
+1 guvenli modda virus taramasida yapmayi deneyin.
format atin.olmazsa donanimsal.ramleri kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
Hocam oyle direk format atin denmezki o zaman bu forumun anlami ne :)
quote:
Orijinalden alıntı: Tesseract
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
Hocam oyle direk format atin denmezki o zaman bu forumun anlami ne :)
tmm o zaman guvenli modda acip sistem geri yukleme yapsin.olur belki ama bu tip sorunlar bas gostermeye baslayinca cozumleri kisa omurlu olur.3 4gun sonra baska bise olur.sorun var sorun var herseye format at demiyoruz biz..
ramlerin yerini değiştir veya tek ram varsa slotunu değiştirip tekrar dene.ekran kartını çıkarmadın değil mi? -
arkadaşlar her şeyi denedim olmadı bende format atmak zorunda kaldım şimdilik açıyorum ama harddisk arızalı bundan yaptığını düşünüyorum bide psu 380w pegasus marka galiba psuda çok büyük ihtimal gerçek değil bana 2.el psu ve 250 veye 320g lık hdd önerebilirmisiniz.şimdiden tşk.
bilgisayarın özellikleri:
asus p8h61-mlx anakart
axle 1gb 256 bit ekran kartı
2x2 4gb kingston ram
intel corei3 işlemci -
her zaman derim teknolojide 2.ele bulaşılmaz.!
ya aldığın hdd de badsectörler varsa. ya aldığın psuda gerçek değilse vs vs. biz burda araştırmadan 0 ürün bile almayın derken sen 2.el diyorsun. 150 liraya 500gb seagate 7200rpm hdd var vatanda %25 indirimle. ona bakmanı öneririm ve 140 liraya gerçek 550W OCZ Fatality gamer modüle var. 290 a geliyor toplam işini fazlasıyla görür bunlar.
not psu bende var gayet memnunum büyük bir fanı var kırmızı ışıklı gayet hoş. girişleride takıp çıkartılabilir. -
kardeşim tamamda bu sistem için 650tl para harcadım para suyunu çekti bizde öğrenciyiz sonuçta 300 tl için benim 6 veya 7 ay beklemem lazım o yüzden 2.el arıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- entering the power saving mode shortly
- ara belleğe alınıyor ne demek
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- wifi hızlandırma
- laptop ses gelmiyor
- iso dosyası nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X