Şimdi Ara

//////::::::PC tarihinin en zor 10 oyunu::::////// (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Commandos:Beyond The Call Of Duty... Bu oyun yüzünden monitör kıran biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Birinciyi Aliens versus Predator yapmışlar demek.

O oyunu oynadım, save yoktu. Bölüm başından bölüm sonuna kadar gittin gittin, tam sonuna geldiğinde ölsen bile en baştan başlıyordu. Çekilir çile değildi valla. Özellkle insanlarla oynarken.

Kardeş ben oyunun demosunu almıştım,Abartısız söylüyorum genç yaşta kalp krizi geçirecektim aoyunun atmosferi çok feciydi karanlık yaratıkların neredn geldiğini göremiyodun berbat bişeydfi ya aklıma geldi acayip tırstım şuanda oyyyy
  • san andreas ı hilesiz bitirdim ama vice city hilesiz bitmesi imkansız bi oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

eh gta mı diyosunuz ama hilesiz oynamayı deniyen oldu mu
    denedim ama cidden zor

hilesiz bitirdim normalden biraz uzun oldu ama bitti
  • Commandos seriisinden 1-2 tane oyun olmasını beklerdim doğrusu..
    Hanginiz Commandos 2: men of courage 'yi 1 aydan kısa sürede tam çözümünü okumadan ve hile yapmadan bitirdi?
  • Far Cry ve GTA SA çok kolaydı. Beni en çok zorlayan homeworld 2. Oyunu 2 sene önce almıştım ama hala 3 bölümünü geçemedim
  • Grand Theft Auto: San Andreas
    Armed Assault
    Far Cry

abim bu 3 oyunu bitirdi vallahi
  • bunu oyun bölümüne de aç biz de tartıştıydık buları ben james bond 007 nightmare

onların çoğunluğu commandos

bi de hep beraber cod2 veteran seviyesi (alıştıktan sonra kolay )
  • Starcraft, Diablo, Half Life, Grim Fandango..

Bu oyunlar sayesinde az klavye, mause kırmadım..

Artık yapılan oyunların çoğu, hatta hiçbiri bu düzeyde oyunlar değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Birinciyi Aliens versus Predator yapmışlar demek.

O oyunu oynadım, save yoktu. Bölüm başından bölüm sonuna kadar gittin gittin, tam sonuna geldiğinde ölsen bile en baştan başlıyordu. Çekilir çile değildi valla. Özellkle insanlarla oynarken.

Kardeş ben oyunun demosunu almıştım,Abartısız söylüyorum genç yaşta kalp krizi geçirecektim aoyunun atmosferi çok feciydi karanlık yaratıkların neredn geldiğini göremiyodun berbat bişeydfi ya aklıma geldi acayip tırstım şuanda oyyyy

hayatımda korktuğum için odanın kapısını ve radyoyu açıp oynadığım tek oyun hele insansanız Allah yardımcınız olsun

• Commodore 64 den beri oyun oynarım. Daha hilesiz bitiremediğim oyun olmadı. Vice City de yan görevlerde zorlandım. Özellikle o aptal oyuncak helikopter le binayı patlattığımız bölümde monitöre tükürmüştüm San Andreas da zorlandığım yer pek olmadı. Bence zor değildi. Bu arada hiç birinde hile kullanmadım İnceliklerini bilince kolay bile oluyor. Örneğin bölümleri geçmeden ambulans, polis ve itfayeyi yaparsanız adam abartısız 2-3 kat dayanıklı güçlü oluyor. Gizli paketleri bulursanız sağda solda armor ve silah oluyor ki o noktadan sonra da bitirin bi zahmet oyunu.

Half Life 1 de bir tak tak vardı oyunun başlarında gazla öldürüyorduk o bölüm cidden zordu orda takılmıştım. Pervanenin yukarı fırlattığı yeri bulmam 1 ayımı aldı. Çok sıkılıp ara ara deniyordum ne var burda acaba diye. Hatta bir yerde bir şeyi mi unuttum diye en baştan bir daha başlamıştım.

Listede Tom Raider ın olmaması özellikle saçma olmuş. O oyuna çok gıcık oluyorum. Sağda solda bulunmayan kapı kolları, gece oynayınca gelen o yanlızlık duygusu
    nsanı bunalıma sürüklüyordu Tom Raider 3 deki india bölümü ise süper di zira cidden kendinizi o garip ormanda hissediyordunuz. abim ben 3 kuzen birleşip oynuyorduk o oyunu anca öyle depresyona girmeden oynanıyor o oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

san andreas ı hilesiz bitirdim ama vice city hilesiz bitmesi imkansız bi oyun.

İmkansız değil, bitirdim.

quote:

Orjinalden alıntı: OzanKHAN

Commandos seriisinden 1-2 tane oyun olmasını beklerdim doğrusu..
    Hanginiz Commandos 2: men of courage 'yi 1 aydan kısa sürede tam çözümünü okumadan ve hile yapmadan bitirdi?

Commandos serisi gerçekten zordur ama 2 haftada tek başıma bitirdim.

Armed Assault listede olmasaydı mutlaka onun yerinde Operation Flashpoint olurdu.

• quote:

Orjinalden alıntı: OzanKHAN

Commandos seriisinden 1-2 tane oyun olmasını beklerdim doğrusu..

Men of Courage çok zor değil ama Behind The Enemy Lines ve Beyond The Call of Duty gerçekten insanı delirtecek seviyede.
  • nfs mw
    6. kişiden sonra polıslerı gecemıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuninger_haa

nfs mw

4 Gümde Tek BAşıma Bitirdim Neresi Zor!

• quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: tuninger_haa

nfs mw

4 Gümde Tek BAşıma Bitirdim Neresi Zor!

kara listedeki 15. kişiden sonra polisleri atlatmak nerdeyse imaknsızdı ama zar zor geçtim ama kıçı kırık bir bmw veriyorlar pek işine yaramıyor..

• Age Of Mytology
    Doom3
    Half life2
    Gta San Anderas

Sabırlı davranamadığım zamanlarda monitöre ve klavyeye yumruk bazende mouse yi duvara atıyodum mouse kablosuz olduğu için duvarda parçalandı artık kablolu mouse kullanıyorum rahatım
  • Final Doom'u ve diğer bir sürü map'i Ultra-Violence de bitirdim. GZDOOM kullanıyorum grafikler güzel böylece sıkmıyor. Half-Life bence pek zor değildi.
  • Comandos 1'i asla alarm çaldırmadan bitiren var mı?

• neden Diablo yok? hile yapmadan night mare seviyesine çıkabilen yoktu nerdeyse ki night mareyi tamamlayabilen hiç yoktu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.