İngiliz CustomPC sitesinin yaptığı liste, Pc tarihinin klavye kırdıran oyunları olarak ilan edilmiş. Listede beklediğim bir-iki oyunun olmamasına şaşırsamda, ağırlıkta gerçekçi geldi bana. Sondan başa doğru işte o liste ve oyunlar hakkında detaylı yorumlar:
Final Doom (TNT ve Plutonia) gerçekten de zor. Ultra-Violence ya da Nightmare seviyesinde bitirene helal olsun.
eh gta mı diyosunuz ama hilesiz oynamayı deniyen oldu mu denedim ama cidden zor
Birinciyi Aliens versus Predator yapmışlar demek.
O oyunu oynadım, save yoktu. Bölüm başından bölüm sonuna kadar gittin gittin, tam sonuna geldiğinde ölsen bile en baştan başlıyordu. Çekilir çile değildi valla. Özellkle insanlarla oynarken.
FarCry hakikaten çok zorlamıştı zamanında.
Ama zorlukta Diabloyla yarışacak oyun yok öyle gta mta bebek işidir. Diabloda Hell veya Nightmare de adamın anasını ağlatıyorlar :)
adamlar half life ı listeye bile almamış onun için listenin hükmü yok hepimiz saatlerce uğraşmadıkmı yanma odasındaki bossu öldürmek için yaptığımız mamunlukları
half life çıktığı zamana ve bu günki zamanda bile oldukça zor
kesmişler. icabında her oyunda sinirlenip klavye kırılır
Hearts of İron,İngilizcesiz oynarsanız Allah sonunuzu hayır etsin.
Knight of the Old Republic... Diyalogları anlayabilemk için toefl düzeyi gerek
şifresiz bitir de gorem
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
gta mi
Oblivion nerde
half life ta ilk dinamoyu patlattıktan sonra 2 profesörün olduğu odayaı geçmem 2 sene mi aldı defalrca silip tekrar yükledim ne zaman internet cafeler icat oldu o zamna e tuşuna basıp adama kapı açtırmam gerektiğini anladım
ayrıca alien vs. predator gerçekten birinci mi? çok kolay bi oyun avp ya bence bi yanlışlık var 2 adet avp oyunu oynadım (belkide 3 tam hatırlayamıyorum) hepsinde de predator ile çatır çatır level geçtim
MANHUNT hele o benzin taşıdıgımız zaman ve hapishane
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc
şifresiz bitir de gorem
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
gta mi
ben bitirdim şifresiz save game le ama görew bitiyo sonundaki videoda takılıyo bittigi için öbür bölümün save ini indriiyom hepsi video takılması yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: gentleman_26
Mafia
Genelinden Bahsediyo olabilirsin ama Özel olarak en Zolandığın Bölüm nedir acaba merak Ettim.
Örneğin ben mafiada Araba Yarışları Vardı Onlarda Bi gece Uğraşmıştım ve Klavye Kırcaktımm.Fakat sonunda Bitirmiştim ve ne kadar sinir oldum ki bitirdiğimde ağlayacak gibi oldum Yani Gözlerim Doldu:d
Bir zamanlar İmpossible Misson diye bi oyun vardı , kuzenlerle başında az sabahlamadık, çok kazık bi oyundu , bitirmesi çok uzun zaman almıştı
far cry bitirdim gercekden çok güzel ve zor bi oyun