Şimdi Ara

//////::::::PC tarihinin en zor 10 oyunu:::://////

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  //////::::::PC tarihinin en zor 10 oyunu:::://////

İngiliz CustomPC sitesinin yaptığı liste, Pc tarihinin klavye kırdıran oyunları olarak ilan edilmiş. Listede beklediğim bir-iki oyunun olmamasına şaşırsamda, ağırlıkta gerçekçi geldi bana. Sondan başa doğru işte o liste ve oyunlar hakkında detaylı yorumlar:

10 : Grand Theft Auto: San Andreas
    9 : System Shock 2
    8 : Homeworld 2
    7 : Final Doom
    6 : Syndicate: American Revolt
    5 : Grand Prix Legends
    4 : Far Cry
    3 : IL-2 Sturmovik
    2 : Armed Assault
    1 : ????????

• Mafia
  • gta mi
  • Final Doom (TNT ve Plutonia) gerçekten de zor. Ultra-Violence ya da Nightmare seviyesinde bitirene helal olsun.
  • eh gta mı diyosunuz ama hilesiz oynamayı deniyen oldu mu
    denedim ama cidden zor
  • Birinciyi Aliens versus Predator yapmışlar demek.

O oyunu oynadım, save yoktu. Bölüm başından bölüm sonuna kadar gittin gittin, tam sonuna geldiğinde ölsen bile en baştan başlıyordu. Çekilir çile değildi valla. Özellkle insanlarla oynarken.
  • FarCry hakikaten çok zorlamıştı zamanında.

Ama zorlukta Diabloyla yarışacak oyun yok öyle gta mta bebek işidir. Diabloda Hell veya Nightmare de adamın anasını ağlatıyorlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar half life ı listeye bile almamış onun için listenin hükmü yok hepimiz saatlerce uğraşmadıkmı yanma odasındaki bossu öldürmek için yaptığımız mamunlukları
  • half life çıktığı zamana ve bu günki zamanda bile
    oldukça zor
  • kesmişler. icabında her oyunda sinirlenip klavye kırılır
  • Hearts of İron,İngilizcesiz oynarsanız Allah sonunuzu hayır etsin.
  • Knight of the Old Republic... Diyalogları anlayabilemk için toefl düzeyi gerek
  • şifresiz bitir de gorem
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

gta mi
  • Oblivion nerde
  • half life ta ilk dinamoyu patlattıktan sonra 2 profesörün olduğu odayaı geçmem 2 sene mi aldı defalrca silip tekrar yükledim ne zaman internet cafeler icat oldu o zamna e tuşuna basıp adama kapı açtırmam gerektiğini anladım

ayrıca alien vs. predator gerçekten birinci mi? çok kolay bi oyun avp ya bence bi yanlışlık var 2 adet avp oyunu oynadım (belkide 3 tam hatırlayamıyorum) hepsinde de predator ile çatır çatır level geçtim

• MANHUNT hele o benzin taşıdıgımız zaman ve hapishane
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

şifresiz bitir de gorem
    quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

gta mi

ben bitirdim şifresiz save game le ama görew bitiyo sonundaki videoda takılıyo bittigi için öbür bölümün save ini indriiyom hepsi video takılması yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

Mafia

Genelinden Bahsediyo olabilirsin ama Özel olarak en Zolandığın Bölüm nedir acaba merak Ettim.

Örneğin ben mafiada Araba Yarışları Vardı Onlarda Bi gece Uğraşmıştım ve Klavye Kırcaktımm.Fakat sonunda Bitirmiştim ve ne kadar sinir oldum ki bitirdiğimde ağlayacak gibi oldum Yani Gözlerim Doldu:d
  • Bir zamanlar İmpossible Misson diye bi oyun vardı , kuzenlerle başında az sabahlamadık, çok kazık bi oyundu , bitirmesi çok uzun zaman almıştı

//////::::::PC tarihinin en zor 10 oyunu:::://////
  • far cry bitirdim gercekden çok güzel ve zor bi oyun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.