Şimdi Ara

//////::::::PC tarihinin en zor 10 oyunu::::////// (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Far Cry maksimum zorluk derecesinde adamı deli eden bir oyundu.

Ayrıca manzaraları müthişti. Oynarken çok büyük bir zevk almıştım.
  • serious sam 2yi en zor derecede bitirene helal olsun nerdeyse imkansız şifre yazmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Final Doom'u ve diğer bir sürü map'i Ultra-Violence de bitirdim. GZDOOM kullanıyorum grafikler güzel böylece sıkmıyor. Half-Life bence pek zor değildi.

IDDQD / IDKFA kullandın mı hiç? Kullanmadan bitirdiysen helal olsun ama öyle çok basit bir oyun da değil bence. Zaten Final'dan ibaret değil binlerce harita var Doom I & II dünyasında.
  • şu gta sa ya acayip gıcığım şu kuryeli herifleri maket uçakla bir türlü vuramadım.Mause u parçalayacaktım o zamanlar
  • Indiana Jones and the Emperor's Tomb oynayan ve sondan bir önceki tankın sizi kovaladığı bölümü hatırlayan varmı? Şimdiya kadar oynadığım oyunlarda kızıpda cd ve kapağını kırdığım (klavyede az nasiplendi) yegane bölümdür.
    Her oyunun kendine göre bir yerde zorluğu oluyor.Artık millet oyun canavarı olduğu için çoğunlukla istediğin yerde save yapmıyorlar ve en çok sinir eden şeyde japonların icat ettiği oyun sırasında bir sıra klavyeden belli harflare seri şekilde basmak geliyorki bu hareket klavyede tuşları darmadağın edebiliyor :). Bakalım ilerledikçe ne zorluklar çıkacak,baklıyorumda,yukarı yazılarda oyun canavarları ne zoru anında bitirdim demiş sonuçta her kezin bitirdiği bir oyun mutlaka vardır nice oyunlara.
  • yawww bana far cry cok kolay gelmisti 3 gunde bitirdiydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

yawww bana far cry cok kolay gelmisti 3 gunde bitirdiydim

Normal seviyede rahat bitirilebiliyor ama en zor seviyede 3 gün biraz sıkar.
  • commandos behind enemy lines ve civilizatin 4 çok zor oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Final Doom'u ve diğer bir sürü map'i Ultra-Violence de bitirdim. GZDOOM kullanıyorum grafikler güzel böylece sıkmıyor. Half-Life bence pek zor değildi.

IDDQD / IDKFA kullandın mı hiç? Kullanmadan bitirdiysen helal olsun ama öyle çok basit bir oyun da değil bence. Zaten Final'dan ibaret değil binlerce harita var Doom I & II dünyasında.

Hayır ama bol bol F6 ve F9 kullandım. Hala harita indirip indirip oynuyorum. Ya bide bişe sorucam GZDOOM'u kullanarak multiplayer oynayabilirmiyim ? DM olarak değil ama cooperative olarak nasıl oynayabilirim netten bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 22 Temmuz 2007; 19:20:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

san andreas ı hilesiz bitirdim ama vice city hilesiz bitmesi imkansız bi oyun.

İmkansız değil, bitirdim.

+1 ben 2 kere bitirdim can sıkıntısından bida oynuom ztn ben oyunalrı hileli oynamaya karşıyım

bu arada far cry da çok güzel bi oyundu görüntü olarak ama baktım ki ilerki bölümlerde yaratıklar olmaya başladı oyun "program ekle veya kaldırdan" güm

• zamaninda supapflex isminde bir oyun vardi ben baya kasmistim ama bitirmek bir yana cok ilerleyememistim bende oyunu abime havale ettim abim o zamanlr odtude okumakta olan kafali cocuklardan biriydi(yanlis hatirlamiyorsam oyun 1000 bolum filandi) abim ve 4-5 arkadasi toplanip deli gibi cabaliyarak 100 bolumu gecmislerdi yanlis hatirlamiyorsam

simdi o zeki insanlar kariyerlerinde yuksek yerlere geldilerse o oyunun verdigi hirs sayesindedir :)

iyi gunler
  • sniper elite

nişan alıp tek atışta vurmak baya zor bunun yanında oyun içi bulmaca ve gizlilikler cidden zor bir oyun
  • quake4
    2 düşmana 100lük canın gittiği bölümler var ve oradaki bölümlerde 8 -10 tane düşman çıktı.delirdim.şifre ile god yaptım öyle ilerliyorum.ayrıca uzaydayız yaratık temizlicez ama mermi hemen bitiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: okaraot

quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: tuninger_haa

nfs mw
    6. kişiden sonra polıslerı gecemıyorum

4 Gümde Tek BAşıma Bitirdim Neresi Zor!

kara listedeki 15. kişiden sonra polisleri atlatmak nerdeyse imaknsızdı ama zar zor geçtim ama kıçı kırık bir bmw veriyorlar pek işine yaramıyor..

Evet Kesinlikle Atlatamam sanıyordum ama seni bi yere git diye bi haritaqda yer çıkıyor 3 dk sonra oraya git olay bitti.

Bu arada bmw çok güzel dönüyor.O yüzden mst wanted da üstüne tanımam.Viper la yendim ama viper ın tek kötülüğü çok kayıyor hızdan..

• bence tom clacys rainbow six vegas...
  • call of cthulu zor gelmişti
  • Grand Theft Auto: San Andreas da neden zorlandınız anlamadım ben 2 günde bitiririm onu bee
    ama FAR CRY gerçekten zor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.