Şimdi Ara

pc tavsiyesi ayrıntılar içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. ben en son mesajımı yaklaşık 3 yıl önce şu an bu satırları yazdığım lg a510 serisini aldığımda yazmıştım :) Yaklaşık 1 hafta sonra vatan bilgisayarın bir şubesi açılacak memleketimde.Bende fırsat bu fırsat dedim bir laptop almaya karar verdim.Yaklaşık 2500 tl bütçe ayırdım.Alacağım laptopu abartmayacak şekilde genelde oyun için düşünüyorum.
    1-tavsiye edebileceğiniz bir marka model istiyorum
    2-bazı arkadaşlar laptopta ssd nin daha iyi olduğunu falan söylüyor.Ben pek anlamam bu işlerden.Ben alacağım laptopa bu ssd den takabilir miyim ? Veya bir bilgisayarcıya taktırabilir miyim mesela 128-256 gb vs tam bi bilgim yok ne yazık ki bu konuda da tavsiye alacağım.Ayrıca kimi laptoplarda 2x128 ssd veya 3x 128 ssd gibi şeyler var onlar sanırım sayısı oluyor ben 2 tane takmak istesem takabilir miyim ?
    3-Bir de şöyle bir düşüncem var.Bende şu an lg a510 ua 12t modeli bulunmakta.Forumda özellikleri yazıyor sanırım.Ben bu bilgisayarı aldığımdan beri hiç bir oynama yapmadım.Bu bütçeyle yani bir laptop almak yerine bu ssd olayına girsem bilgisayarın performansı artar mı sizce ? Oyun durumu ne olur hızı artar mı veya ekran kartını falan mı değiştirsem daha faydalı olur çok kararsız kaldım ?

Valla pek anlamam teknoloji işlerinden o yüzden yardımınıza ihtiyaç duydum tavsiyelere açığım.Şu anki bilgisayar aşırı ısınmakta ve çok ses çıkarmakta.Son olarak ben format atmayı düşünüyorum 3 seçenek var önümde sanırım onun için de yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1-denetim masasında bilgisayarınızı fabrika ayarlarına döndürün kısmı var
    2-lg smart recovery programı var
    3-bilgisayarı alırken satış elemanının bana vermiş olduğu 3 adet dvd var(sanırım recovery)

hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz bu durumda.Dediğim gibi hızı yavaşladı makinenin belki bunlar çözümü olur.Arkadaşlar çok konuştum biliyorum ama 3 yıl önce sayenizde aldım bi yardım daha bekliyorum sizlerden.

• Beyler acil yardımınız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.