Şimdi Ara

pc test programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba, bana bootlu bir test programı lazım. İşlemci hdd ekran kartı tarayıp sorun varsa çözecek varmı boyle biir program?

• fikri veya onerisi olan yokmu ?
  • Merhaba,

Bu şekilde test prograları mevcut, lakin test programları sorunları çözemez. Sadece sorunları tayin eder.

Ram için test programı : memtest

Harddisk için test programı : Hd tune

Diğer donanımları test etmek isterseniz google tarafından aratırsanız farklı farklı programlar çıkacaktır.
  • peki sorunu nasil cozeriz. Ilgin icin tesekurler
  • Hangi sorunu ?

Test programları onarım yapmaz. Sen tam olarak sorununu buraya aktar, çözüm yolunu hep beraber arayalım..
  • hiren boot
  • arkadaslar oncelıklle ilginiz için çok teşekkür ederim.

sorunum tam olarak şu format atamıyorum mavi ekranla karsılasıyorum. dun tepem attı linux kurayım dedım lınux ıcerısınde test diye bir bolum vardı oraya gırdıgımte donanım taraması yaptı ve hatalar buldu lınux ıcerısınde bu tarama sonuclarını duzeltecek herhangı bır seye raslamadım sureklı kendı kendıne test edıyor. baska bı halt yapmıyor.

ana kart uzerındekı tum parcaları ve power ı değişmememe rahmen hala aynı hatayı alıyorum bıos guncellemesını en son cıkan surume yukselttım yıne aynı mavı ekran hatası alıyorum. değişmediğim işlemci ve ana kart kaldı. bilmiyorum nasıl yapacam acaba anakartımda mı bır sorun var ?
  • Merhaba,

Mavi ekran da çıkan hata kodunu buraya yazın. Hata koduna göre hatanın nerede olduğunu anlayabiliriz. En basitinden, sisteminizde birden fazla ram takılıysa, ramleri teker teker deneyin. Tek parça halinde ram takılıysa, rami farklı slotlara takarak deneyin.
  • Arkadaşım Avg Pc Tuneup 2011 Pc'nin Hızını Problemlerini Ve Çoğu Şeyi Belli Eder
  • http://forum.donanimhaber.com.tr/m_53141772/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53144664

bu linkte aldıgım hata ile ilgili bır konu acmıstım ama yeterlı cevap bulamadım. tesekkurler
  • southpark kardesım ben pc format atılı ve kurulum yapamıyorum bıostan donanımlar da olusan hatalar varsa onları duzenleyecek bıse arıyorum
  • Arkadaşım Ben Uzun Süre Önce Denemiştim Sorun Bulursa Yakalar.

Bide Donanımda Hata Varsa Düzgün Yükleyememiş De Olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert M.D -- 4 Ekim 2011; 15:38:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.