Şimdi Ara

PC topladım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz

pc yı alma amacım gta ve sürekli olarak cs:go oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undercimix -- 22 Aralık 2014; 23:41:40 >

• işlemcinin oc yapılmayanını alırsan daha iyi olur.
    anakart gereksiz pahalı.
    ekstra işlemci soğutucusuna hiç gerek yok.
    kingston V300 alma onun yerine Memoright 240gb al.
    gerisi iyi : )
  • Muglada yaşıyorum yazın aşırı sıcak oluyor oturdugum bölge ondan işlemci sogutucusuna gerek duymuştum. Ssd olayınıda araştırayım bi sagollasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • undercimix U kullanıcısına yanıt
    hyper evo zalman z3 e sığmaz ya sıvı soğutma al yada kasayı zalman z11 yada z12 ile değiştir
  • undercimix U kullanıcısına yanıt
    Eksen bilgisayarda kampanya var bakmakta fayda var.Ben size eksenden şöyle bir alternatif önereyim:
    İşlemci:INTEL Core i5-4590 3.30 GHz LGA1150 İşlemci 549TL
    Anakart:ASUS H97-PRO GAMER H97 LGA 1150 DDR3-1600MHz Anakart 416TL
    Ekran Kartı:ASUS GeForce Strix GTX970-DC2OC-4GD5 GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 1246TL
    Ram:KINGSTON HyperX Savage 4GB DDR3-1600MHz Bellek - HX316C9SR/4 bundan 2 tane 240TL
    Hdd:WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive 148TL
    Kasa:AEROCOOL X Predator 730W Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black Oyuncu Kasası [AE-XPR-730] 501TL
    Toplam:3100TL
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

hyper evo zalman z3 e sığmaz ya sıvı soğutma al yada kasayı zalman z11 yada z12 ile değiştir

sagollasın bilgi için dostum
  •  PC topladım yardım

son bu halde verecem siparişi dostlar
  • SSD kötü, Samsung Evo ya da Kingston HyperX ile değiştirmen lazım.

i5 4590 ile 4690 arasında ne kadar fark var ona bak bence, 4690 baya pahalı kaçmış gerek yok 200mhz fazla diye fiyat farkı vermeye, i5 4460 bile olur.

Kasa için de, yana ve üste tek fan yeterlidir.
  • son haliyle iyi görünüyor.
    En kötü SSD bile en iyi HDD 'den daha iyidir mantığı ile bakarsak, aynen bu şekilde alabilirsin.
    ama aklında bulunsun V300 en kötü SSD'dir. ama yine aklında bulunsun V300 her halukarda HDD den çoook daha iyidir. yani SSD nin marka/modelini değiştirme imkanın yoksa böylece al sistemi.
    SSD yi değiştirme imkanın varsa Crucial MX100 256GB veya Memoright 240GB SSD lerden birini almaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: userneym

son haliyle iyi görünüyor.
    En kötü SSD bile en iyi HDD 'den daha iyidir mantığı ile bakarsak, aynen bu şekilde alabilirsin.
    ama aklında bulunsun V300 en kötü SSD'dir. ama yine aklında bulunsun V300 her halukarda HDD den çoook daha iyidir. yani SSD nin marka/modelini değiştirme imkanın yoksa böylece al sistemi.
    SSD yi değiştirme imkanın varsa Crucial MX100 256GB veya Memoright 240GB SSD lerden birini almaya çalış.

aynen bende öyle mantıkda bakıyorm siparişi verdim hayırlısıyla gelır inşallah haftaya kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.