Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Güç kaynağı olarak elimde COOLER MASTER rs-600-acab-m2 600W var yeterlimi bilmiyorum
artı olarak elimde 8 gb ramde bulunmakta benim size esas sormak istediğim ekran kartını değiştirmelimiyim ? işlemcim doğru seçimmi ? Oyun sistemi olarak topladım yardımlarınızı bekliyorum...
Aldığınız anakart overclock an kartı değil, ilemciniz ise overclock yapılabilen bir işlemci. Eğer overclock düşünüyorsanız z97 serisi bir anakart gerekiyor. Eğer overclok düşünmüyorsanız işlemci 4790 olsun. Ancak işlemci seçiminizi de bir daha dikkate alın derim. Oyun için sistem alıyorsanız i7 işlemcilerle i5 işlemciler arası fark göremezsiniz. Aradaki farkı ekran kartına yatırırsanız daha iyi oyun performansı alırsınız. Render vb. şeyler için de kullanacaksanız o zaman i7 almanız daha iyi olur.
Sistemin güç gereksinimi 500W'dan fazla ve verimlilik sertifikası olmayan 600W Cooler Master bunu karşılayabilir mi, sıkıntılı. en az 700W power düşünülmeli. Uygun fiyatı ve OCZ kalitesiyle öneririm: http://www.webdenal.com/ocz-zs750w-eu_467539.html
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme