AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB GIGABYTE 880GMA-UD2H HIS Ati HD 5670 IceQ 512MB 128Bit GDDR5 (DirectX 11) WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Black 6GB/s KINGSTON 2GB DDR3 1600 Mhz RAM HYPERX CL9 HIGH POWER Element 500W Güç Kaynağı (Aktif PFC)
evet arkadaşlar 500w lık power yeterlimidir yoksa birazdaha yüksetlmelimiyim ve sata3 geçme konusunda kararsızım sata2 alıp birazdaha beklemelimiyim? teşekkürler :)
yokmu yardım edicek kimse :/
ram leri 4gb ve ekran kartınıda 5770 yada 5850 koyarsan çok daha rahat edersin sata 3 konusunda ise yaygınlaşması biraz zaman alacak gibi ama asusun anakrtlarında hemen hemen 20-30-tl oynuyor, alınabilir bence...
Dostum kesinlikle ekran kartı konusunda arkadasıma katılıyorum.Bence de ekran kartını en azından 256 bit olucak şekilde ayarla.128 bit ne bilim yepyeni makineye daha iyi bişey tak bence.
Ne yap ne et Western Digital hele hele Caviar black alma... Bu konuda dilim yanmış biri olarak söylüyorum o kadar...
Seagate veya Samsung'dan şaşma.
8 yıllık Samsung 80gb hard diskim vardı, hem hızlansın hem de kapasite artsın diye WD caviar black serisi 500 gb hd aldım, kağnı gibi takılmasından, kamyon gibi iniltisinden ve arada bir mavi ekran vermesinden bıktım, şimdi depo olarak kullanıyorum duruyor öylece...
Tekrar işletim sistemimi 80 Gb Samsung'a kurdum. Olan benim 100 Tl'ye oldu.
Einstein demiş ki ," Tecrübe , hayatta yenen kazıkların bileşkesidir.". Burdan da anlaşılacagı üzere yukarıda yazan kardeşim bu konuda tecrübeli , göz ardı etme derim.Kolay gelsin.
Hayır arkadaşlar bence e-rose arkadaşımız şansızlık yaşamış onun başına gelen olay herkesin başına gelecek bir olay değil elektronik işi şans işi bende de bir tane samsung vardı sata oda kamyon gibi çalışıyodu ensonunda bozuldu şimdi seagate sata2 kullanıyorum harici disk olarkta wd kullanıyorum inanırmısınız tık ses yok... Şans işi ama insan kıl kapmıyor da değil...
Hayır arkadaşlar bence e-rose arkadaşımız şansızlık yaşamış onun başına gelen olay herkesin başına gelecek bir olay değil elektronik işi şans işi bende de bir tane samsung vardı sata oda kamyon gibi çalışıyodu ensonunda bozuldu şimdi seagate sata2 kullanıyorum harici disk olarkta wd kullanıyorum inanırmısınız tık ses yok... Şans işi ama insan kıl kapmıyor da değil...
Yaşadıklarımı ben bilirim sadece bu yüzden arkadaşın da aynı sorunları yaşayarak verdiği paranın karşılığını almasını istiyorum...
Bu konuda exeter isimli saygıdeğer üyenin imzasına bakabilirsiniz, ne demek istediğimi belki anlarsınız.
WD'lerin geneli kamyon gibi inilti yapıyor kasanın altına yumuşak havlu koyarak biraz olsun kestim ama tamamen kesilmedi inilti, gecenin sessizliğinde çekilmiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme