Şimdi Ara

PC TOPLAYACAĞIM LAKİN YILLARDIR GÜVENDİĞİM SİZE BİR SORMAK İSTEDİM AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarda arkadaş amd yi bayağı övmüş ama atladığı noktalar var.8350 4ghz de çalışabilir ancak çekirdek performansında i5 ve i7 ler amd yi tokatlar ki testlerde görüyoruz bunları.amd nin üst düzey işlemcileri i3 seviyesindedir.Oyunlarda i5 lerden iyi değiller.Ancak video işleme olayında i7 ler ile yan yanalar.Ayrıca ben nvidia da önermedim bütçenize göre amd önermiştim yukarda.İşlemci olarak size en uygun i5 serisidir.

Testerenecmi hocam amd nin bütün serilerini kullanmıştır onunda fikrini alalım.
    Hocam siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul Goodman -- 16 Mayıs 2015; 23:45:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Goodman

Yukarda arkadaş amd yi bayağı övmüş ama atladığı noktalar var.8350 4ghz de çalışabilir ancak çekirdek performansında i5 ve i7 ler amd yi tokatlar ki testlerde görüyoruz bunları.amd nin üst düzey işlemcileri i3 seviyesindedir.Oyunlarda i5 lerden iyi değiller.Ancak video işleme olayında i7 ler ile yan yanalar.Ayrıca ben nvidia da önermedim bütçenize göre amd önermiştim yukarda.İşlemci olarak size en uygun i5 serisidir.

Testerenecmi hocam amd nin bütün serilerini kullanmıştır onunda fikrini alalım.
    Hocam siz ne dersiniz

merakla bekliyorum . her bilgi önemlidir sonuçta.
    ekran kartı olarak da önerinizi beklerim. ben fiyat uygun diye saphiire r9 270 dual x 3gb 384 bit dedim.
  • GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    R9 270 serileri 2gb belleklidir siz r9 280 demek istediniz sanırım.

R9 280 fiyatına göre gayet güzel bir kart.Nvidia cephesinde rakibi gtx760 tır.Ancak gtx760 2 gb belleğe sahip uzun vadede oyunlarda bu özellik bir sorun olabilir.Onun dışında bu iki karttanda alacağınız fps değerleri oyunun desteklediği firmaya göre 5-10 fps fark eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Goodman

R9 270 serileri 2gb belleklidir siz r9 280 demek istediniz sanırım.

R9 280 fiyatına göre gayet güzel bir kart.Nvidia cephesinde rakibi gtx760 tır.Ancak gtx760 2 gb belleğe sahip uzun vadede oyunlarda bu özellik bir sorun olabilir.Onun dışında bu iki karttanda alacağınız fps değerleri oyunun desteklediği firmaya göre 5-10 fps fark eder.

ozaman benım fiyatına gore almak ıstedıgım Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 620 tl cok ıyı ? değiştirmeme gerek yok sanırım

ve ıkıncı sorum bu ekran kartı amd ıslemcı intel olursa sorun olmazmı ? ne yapmamız gerekıyor.
  • GeneralAlcoholic kullanıcısına yanıt
    Tam bir fiyat performans ürünü gayet güzel bir kart forumda incelemesi de vardı bakabilirsınız

Yok o konuda bir sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.