Şimdi Ara

pc toplıcam yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar her parcasi onumizdeki 5-10 yil icinde cikacak oyunlari kaldiricak bir pc toplicam tavsiye ettigin parcalari soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir pc henüz üretilmedi.Eğer 10 yıl sonra oyunları ilk günkü performansıyla çalıştıracak donanımlar üretilirse sizi haberdar ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplayacağın pc en iyi ihtimalle 2 yada 3 sene sonrasının oyunlarını oynatır
    ondan sonra çözünürlükten kaybedersin 2 3 sene daha sonra bazı güncellemeler (parça olarak) vs devam edersin
    bide bize bi üst limit vermen lazım tl bazında monitör dahilmi hariçmi vs
    bu bilgileri verirsen güzel bi konbinasyon yapılır.
  • yani mutlaka 10 yıl sonraki oyunları oynatmaz fakat biliyoruz ki biz türk milleti abartmayı çok severiz :D neyse şaka bi yana 3000 tl var monitör dahil
  • 800tl işlemci - 800tl ekran kartı - 300tl anakart - 500tl kasa+güç kaynağı - ramleri zaten her zaman değiştirebilirsin. monitörü de her zaman değiştirebilirsin. bu fiyat aralıklarındaki modellerden bi bilgisayar toplarsan çok uzun bir süre kullanabilirsin.
  • bu aralar 5-10 yıl yetecek şekilde pc toplamak istiyorum diyen çok kişi var böyle bir beklenti ile pc toplanmaz
    max 5 yıl olur performansı ne olur siz tahmin edin artık her sene uzun süre kullanacağım bu defa diyerek makina topluyorum bunun kurtuluşu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.