Şimdi Ara

PC TOPLUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : INTEL CPU E6700 2.66 GHz 1066MHz 4MB Core2Duo ---369 dolar + kdv

Anakart : Asus Commando P965 1066MHz DDR2800 2XGLan ---229 dolar

Ekran Kartı : SPARKLE - GEFORCE 8800GTS 320MB GDDR III PCI-E x16 SLI D10x EKRAN KARTI--- 319,00 USD + KDV

Harddisk : 320GB Seagate 7200rpm 16MB Cache NCQ SATA-2 Hdd ---95 dolar + kdv

Bellek : GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 ---159 dolar + kdv

CD RW DVD RW combo : PHILIPS SPD2412B 48X32X48CDRW 16X8X16DVDRW SiYAH ---35 dolar + kdv________________________veya____________________________ASUS 1612BL 48X32X40 16X8X16 SIYAH LIGHTSCRIBE ---41,5 $ + KDV

Disket Sürücü : FLOPPY MITSUMI 1.44 MB. 3.5"SIYAH 7,5 dolar + kdv

Kasa : » Raidmax Smilodon Siyah-Gümüş Kasa ---119 dolar + KDV

psu : EPSILON 600W FSP POWER SUPPLY ---122 $ + KDV

Klavye set kablosuz : Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 (N90 BOX)---35 dolar + kdv

LCD Monitör : 22 PHILIPS 220WS8FS GENiS EKRAN TFT LCD GÜMÜS --- 395 dolar

1891 dolar --- kdv ile beraber 2231 dolar

__________________________________________________________________________________________

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
    kurduğum sistem peşin ödemede yaklaşık 2bin dolara geliyor. sizce nasıl bir pc toplamışım? kurduğum sistemin eksilerini, beğenmediğiniz yönlerini,eklemek istediğiniz veya uyarmak istediğiniz kısacası her yönden kurduğum sistemle ilgili yazılarınızı bekliyorum.
    yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKÜRLER...

• Merhaba,
    Foruma hoşgeldin,

-İşlemci'nin fiyatı çok yüksek, Temmuzda intel'in yapacağı indirimden sonra daha ucuza quad core alabilirsin.
    -Raidmax Smilodon alacaksan, fan kontrolü olan BE QUIET psu'yu öneririm, yoksa sesle baş edemezsin.
    -Artık disket sürücü kalmadı, kart okuyucu takman daha iyi olacaktır.
    -Monitör olarak Samsung 226BW'yi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Merhaba,
    Foruma hoşgeldin,

-İşlemci'nin fiyatı çok yüksek, Temmuzda intel'in yapacağı indirimden sonra daha ucuza quad core alabilirsin.
    -Raidmax Smilodon alacaksan, fan kontrolü olan BE QUIET psu'yu öneririm, yoksa sesle baş edemezsin.
    -Artık disket sürücü kalmadı, kart okuyucu takman daha iyi olacaktır.
    -Monitör olarak Samsung 226BW'yi öneririm.
    başka kimse bişey yazmıycak galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: -M-A-F-I-A-

başka kimse bişey yazmıycak galiba?

Alıntıları Göster
    anakartı p35 chipsetli yapman daha mantıklı olur.
    işlemciyi de E6600 e indir
    dvdrw ye Samsung SH 182D yap,ben kullanıyorum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Alıntıları Göster
    İşlemciyi dedikleri gibi ya indirimi bekle ya da daha ucuz bir core2duo seç(yoksa çok yanarsın 1 ay sonra),anakartda gigabyte ın ds3 serisine bak,dvd wr ı lg al,bide kablosuz seti logitech tavsiye ederim(microsoftun adına güvenme kablosuz konusunda)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

İşlemciyi dedikleri gibi ya indirimi bekle ya da daha ucuz bir core2duo seç(yoksa çok yanarsın 1 ay sonra),anakartda gigabyte ın ds3 serisine bak,dvd wr ı lg al,bide kablosuz seti logitech tavsiye ederim(microsoftun adına güvenme kablosuz konusunda)...

Alıntıları Göster
    Ayrıca ramleri nereden alıyorsun ? Gigatekte o ramler 135+kdv...Fazla fiyat vermişler gibi sana...
    Anakart P35 yongalı olursa daha iyi olur.İşlemci E6600(Hirotaro arkadaşın dediği gibi) fazlası ile yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Alıntıları Göster
    +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    PC Toplama
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirogluBilal

Ayrıca ramleri nereden alıyorsun ? Gigatekte o ramler 135+kdv...Fazla fiyat vermişler gibi sana...
    Anakart P35 yongalı olursa daha iyi olur.İşlemci E6600(Hirotaro arkadaşın dediği gibi) fazlası ile yeterli olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

pardon ramin fiyatını yanlış yazmışım.

p35 yongalı hangi anakartı önerirsiniz.+ bide ben gigabytenin ds3 serisine baktım asus commandoyla aşağı yukarı aynılar çok kararsızlıkta kaldım ama sonun commandoyu tercih etmeye karar vardim. commando almayı düşünüyorum. gigabytın ds3 serisi güzel ama buda sonuçta asus.

asus commando ile deluxe arasında ne fark var?

• quote:

quote:

p35 yongalı hangi anakartı önerirsiniz.+ bide ben gigabytenin ds3 serisine baktım asus commandoyla aşağı yukarı aynılar çok kararsızlıkta kaldım ama sonun commandoyu tercih etmeye karar vardim. commando almayı düşünüyorum. gigabytın ds3 serisi güzel ama buda sonuçta asus.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -M-A-F-I-A-

quote:

_________________________________________________________________________________________

bişey daha sorucaktım unuttum.

asus commando temmuzda fiyatı düşecek olan 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor mu.

bide sizce asus commando ile ASUS P5W DH DELUXE arasında ne fark var sizce hangisini tercih ediym. aradaki 35 dolara deyecek farklar neler?

• quote:

quote:

quote:

_________________________________________________________________________________________

bişey daha sorucaktım unuttum.

asus commando temmuzda fiyatı düşecek olan 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor mu.

bide sizce asus commando ile ASUS P5W DH DELUXE arasında ne fark var sizce hangisini tercih ediym. aradaki 35 dolara deyecek farklar neler?

Alıntıları Göster
    P5WH Sli destekler... Commando desteklemez... Biri 965 chipsetlidir digeri 975... O.C de ucmayi düsünmüyorsan P5WDH tavsiye ederim...

Ama yine de sen P35 chipsetli bir kart al... Gigabyte P35 DS3 R olabilir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: AteshBey

P5WH Sli destekler... Commando desteklemez... Biri 965 chipsetlidir digeri 975... O.C de ucmayi düsünmüyorsan P5WDH tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

yani şimdi commando temmuzda fiyatı düşecek olan çift çekirdekli işlemciyi desteklemiyor. eğer öyleyse fiyatı commandor civarında yine asusun 4 çekirdek destekli hangi anakartını önerirsiniz?

• quote:

quote:

yani şimdi commando temmuzda fiyatı düşecek olan çift çekirdekli işlemciyi desteklemiyor. eğer öyleyse fiyatı commandor civarında yine asusun 4 çekirdek destekli hangi anakartını önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

tamam arkadaşlar. çok düşündüm ve 4 çekirdekli işlemci almayı düşündüğüm için ve gigabytenin asustan daha üstün olan yönlerini gördüğüm için almaya karar verdim. ben gigabytenin şu aşağıda linkini vermiş olduğum üç modelini beğendim. önerilerinizi tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd49329

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd70233

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd49330

bide arkadaşlar seçtiğm anakartların arasında bulunan GIGABYTE P35 DQ6 Bearlake ICH9R 3-PCI-E x16 FSB 1333MHz LGA775 ANAKART modelinin seçtiğim diğer anakartlardan ne farkı var. bu fiyat farkına değecek bir farkı var mı?

• quote:

quote:

quote:

tamam arkadaşlar. çok düşündüm ve 4 çekirdekli işlemci almayı düşündüğüm için ve gigabytenin asustan daha üstün olan yönlerini gördüğüm için almaya karar verdim. ben gigabytenin şu aşağıda linkini vermiş olduğum üç modelini beğendim. önerilerinizi tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd49329

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd70233

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd49330

bide arkadaşlar seçtiğm anakartların arasında bulunan GIGABYTE P35 DQ6 Bearlake ICH9R 3-PCI-E x16 FSB 1333MHz LGA775 ANAKART modelinin seçtiğim diğer anakartlardan ne farkı var. bu fiyat farkına değecek bir farkı var mı?

Alıntıları Göster
    dq6 süperdir. iyi bir güç kaynağı ve cpu cooler la oc'de de uçarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

arkadaş doğru söyler sistemim uçuyor allahıma

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

arkadaş doğru söyler sistemim uçuyor allahıma

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben overlock yapmıycam. dq6 ile diğer seçtiğim anakart arasında çok büyük bir fark varmıdır. varsa bunlar nelerdir. diğer iki anakartta 4 çekirdekli işlemci desteklemiyor mu?

• quote:

arkadaşlar ben overlock yapmıycam. dq6 ile diğer seçtiğim anakart arasında çok büyük bir fark varmıdır. varsa bunlar nelerdir. diğer iki anakartta 4 çekirdekli işlemci desteklemiyor mu?

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=558&productid=bd49435

arkadaşım sana bunu tavsiye ediyorum.
    msi platium serisi anakartlar dünyanın en iyi anakartları arasındadır.hem fiyatı daha makul.

• quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=558&productid=bd49435

arkadaşım sana bunu tavsiye ediyorum.
    msi platium serisi anakartlar dünyanın en iyi anakartları arasındadır.hem fiyatı daha makul.

Alıntıları Göster
    yattara 61 arkadaşım. ben daha gigabytenin hangi kartını almaya karar veremeden önüme bir seçenek daha sundun.

diğer arkadaşlarada soralım sizce hangisini tecih ediym gigabyte mi msı mı ?

açıkçası ben 6 senedir gigabyte kullanıyorum ve şimdiye kadar tek bir sorun bile çıkarmadı. bu yüzzden gigabyteler taş gibidir.

• quote:

yattara 61 arkadaşım. ben daha gigabytenin hangi kartını almaya karar veremeden önüme bir seçenek daha sundun.

diğer arkadaşlarada soralım sizce hangisini tecih ediym gigabyte mi msı mı ?

açıkçası ben 6 senedir gigabyte kullanıyorum ve şimdiye kadar tek bir sorun bile çıkarmadı. bu yüzzden gigabyteler taş gibidir.

Alıntıları Göster
    p35 dört çekirdekli işlemcileri yani 1333fsb i destekler. gigabyte p35 ds4 yada dq6 öneririm. fakat dq 6 nın fiyatı biraz uçuk. 250 dolar civarında olan ds4 öneririm eğer geleceğe yönelik upgradeler yapmayı düşünüyorsan. ayrıca anakartın silent pipe özelligi var enchanced durability i saymıyorum

• quote:

İşlemci : INTEL CPU E6700 2.66 GHz 1066MHz 4MB Core2Duo ---369 dolar + kdv

Anakart : Asus Commando P965 1066MHz DDR2800 2XGLan ---229 dolar

Ekran Kartı : SPARKLE - GEFORCE 8800GTS 320MB GDDR III PCI-E x16 SLI D10x EKRAN KARTI--- 319,00 USD + KDV

Harddisk : 320GB Seagate 7200rpm 16MB Cache NCQ SATA-2 Hdd ---95 dolar + kdv

Bellek : GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 ---159 dolar + kdv

CD RW DVD RW combo : PHILIPS SPD2412B 48X32X48CDRW 16X8X16DVDRW SiYAH ---35 dolar + kdv________________________veya____________________________ASUS 1612BL 48X32X40 16X8X16 SIYAH LIGHTSCRIBE ---41,5 $ + KDV

Disket Sürücü : FLOPPY MITSUMI 1.44 MB. 3.5"SIYAH 7,5 dolar + kdv

Kasa : » Raidmax Smilodon Siyah-Gümüş Kasa ---119 dolar + KDV

psu : EPSILON 600W FSP POWER SUPPLY ---122 $ + KDV

Klavye set kablosuz : Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 (N90 BOX)---35 dolar + kdv

LCD Monitör : 22 PHILIPS 220WS8FS GENiS EKRAN TFT LCD GÜMÜS --- 395 dolar

1891 dolar --- kdv ile beraber 2231 dolar

__________________________________________________________________________________________

arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
    kurduğum sistem peşin ödemede yaklaşık 2bin dolara geliyor. sizce nasıl bir pc toplamışım? kurduğum sistemin eksilerini, beğenmediğiniz yönlerini,eklemek istediğiniz veya uyarmak istediğiniz kısacası her yönden kurduğum sistemle ilgili yazılarınızı bekliyorum.
    yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimoname

p35 dört çekirdekli işlemcileri yani 1333fsb i destekler. gigabyte p35 ds4 yada dq6 öneririm. fakat dq 6 nın fiyatı biraz uçuk. 250 dolar civarında olan ds4 öneririm eğer geleceğe yönelik upgradeler yapmayı düşünüyorsan. ayrıca anakartın silent pipe özelligi var enchanced durability i saymıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: geronimoname

dq6 da sadece ddr3 bellek desteği varmış doğru mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.