Şimdi Ara

Topladığım PC (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımı alalı yaklaşık1 ay oluyor anca fırsat oldu resim atmak bu pc'yi toplamamda bana rehber olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim işte benim küçük canavarım :)
     Topladığım PC (SS) Topladığım PC (SS) Topladığım PC (SS) Topladığım PC (SS) Topladığım PC (SS) Topladığım PC (SS)

MSI Z87-G45 Gaming Anakart.
    QuadCore Intel Core i5-4670K, 4400 MHz İşlemci/Hyper 212x Çift Fan İşlemci Soğutucusu.
    AMD Radeon R9 290 Sapphire Tri-X 512 Bit 4GB Ekran Kartı.
    G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram.
    1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Samsung SSD 840 PRO SSD.
    Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 9 Mayıs 2014; 0:45:51 >

• Hayirli olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun :)

bari parca isimlerini de yazsaydiniz.

• Teşekkürler :)

MSI Z87-G45 Gaming Ana Kart.
    QuadCore Intel Core i5-4670K, 4400 MHz İşlemci.
    AMD Radeon R9 290 Tri-X 512 Bit 4GB Ekran Kartı.
    G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram.
    1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Samsung SSD 840 PRO SSD.
    Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Hyper 212x Çift Fan İşlemci Soğutucusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 9 Mayıs 2014; 0:30:24 >
  • hayırlı olsun keşke sapphire stickerinin sadece ortasını yapıştırsaymışsınız

• Oda nazarı olsun :D
  • güzel sistem tekrar hayirli olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.Güzel görünüyor sistem
  • Kıskandım valla
  • bir de sıvı soğutme tercih edilseymiş yeme de yanında yat sistem olurmuş. Aöa çok hoş görünüyor iyi günlerde kullanın.
  • 2. Fani nerden aldiniz 212x için link atarmısın ?

Edit:ekleme kasa fanlarinızi da merak ettim onlarında linkini atarmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulud49 -- 9 Mayıs 2014; 6:45:58 >
  • Güzel sistem, güle güle kullanın.
  • Saolun arkadaşlar :)

Hyper'ın 2.fanı,kasanın üstündeki iki fan ve kasa altındaki bir tane fan Cooler Master SİCKLEFLOW.
    Diğer bütün fanlar Aerocool Air Force.
  • Sıvı soğutma düşünmedim değil ama pek gerek duymadım zaten boşta 30 yükte max 60 derece falan oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 9 Mayıs 2014; 9:25:44 >
  • Hayirli olsun. Kasa kalitesi hakkinda yorum yaparmisiniz cunku ne zaman onersek tasliyorlar.

• Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Hayirli olsun. Kasa kalitesi hakkinda yorum yaparmisiniz cunku ne zaman onersek tasliyorlar.

+1 bunu bende merak ediyorum. Cevaplarken benide etiketlersen sevinirim . Bide bu kasa PSUsuz satan yer yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 9 Mayıs 2014; 9:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Hayirli olsun. Kasa kalitesi hakkinda yorum yaparmisiniz cunku ne zaman onersek tasliyorlar.

Recep baltaş'ın toplama videosunda aynı kasanın siyahını kullanmıştı fiyatı düşürmek için kasadan kısmışlar ancak bence önerilir ya öküz gibi montaj yapmaz zaten kimse vatan elemanları hariç
  • Kasayı alırken bende şüpheliydim ama gidip görünce hoşuma gitti hava sirkülasyonu çok güzel kaliteli malzeme bazen yere oturuyorum yandan kasanın içini izliyorum :D kasanın bana göre tek sıkıntısı toz filtrelerinin kaliteli olmaması kasanın üstündeki filtre tozu fazla engelleyemiyor ama genel olarak güzel kasa tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 9 Mayıs 2014; 10:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLuniqe

Saolun arkadaşlar :)

Hyper'ın 2.fanı,kasanın üstündeki iki fan ve kasa altındaki bir tane fan Cooler Master SİCKLEFLOW.
    Diğer bütün fanlar Aerocool Air Force.

Hyperin 2. Fanını nerden aldın ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.