Şimdi Ara

Topladığım PC (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam monitör ünüz nedir bende bu sistemi alcam sadece ekran karını gtx780 bide kasayı haf 912 yapıp alacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplam ne kadar tuttu?
  • Hayırlı olsun sistem güzel bu arada logıtech marka usb mouse kullanıyorsunuz herhalde
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Vatandan normal fan aldım içinden çıkan ekipmanla takıyorsun soğutucuya.
  • Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör Dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLunique -- 10 Mayıs 2014; 13:59:00 >
  • Her şey dahil 4000'küsür tuttu.
  • Eskiden vardı kullanıyorum ama hiç tatmin etmiyor oyunlarda berbat :D yakında yeni ekipman alıcam.
  • cok hos olmus hayirli olsun. uzun yillar kullanmanizi dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLuniqe

Eskiden vardı kullanıyorum ama hiç tatmin etmiyor oyunlarda berbat :D yakında yeni ekipman alıcam.

arkadaşlar lütfen konuya böyle olsaydı daha iyi olurdu şöyle olsaydı olurdu olmamış gibi şeyler yazıp arkadaşın hevesini baltalamayın artık alınmış ve bitmiş.

bende beğendim gayet güzel iyi günlerde kullanda hocam intel i5 stickerini yapıştırmayı unutmuşsun bir sticker hastası olarak hiç kaçırmam böyle şeyleri.

bu arada şu MSI GAMING stickerini bulabilen varsa hayrına yollasın çok güzeel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Mayıs 2014; 14:29:21 >

• quote:

Vatandan normal fan aldım içinden çıkan ekipmanla takıyorsun soğutucuya.

Biliyorumda hangi fani aldın ?

• ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Cooler Master Sickleflow 120mm
  • quote:

Kasayı alırken bende şüpheliydim ama gidip görünce hoşuma gitti hava sirkülasyonu çok güzel kaliteli malzeme bazen yere oturuyorum yandan kasanın içini izliyorum :D kasanın bana göre tek sıkıntısı toz filtrelerinin kaliteli olmaması kasanın üstündeki filtre tozu fazla engelleyemiyor ama genel olarak güzel kasa tavsiye ederim :)

Üstteki 2 fanın çıktığı kapağın çıt diye açılması mükemmel,ön kapak felan çok rahat açılıyor harika bir kasa ve sistem,hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın

• Bf4 ultra da kaç fps alıyorsun

• Crew06 C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum daha yüklemedim :D
  • Tamam hocam

• Ben bu kasayı araştırırken fazla kaliteli gelmedi.Kasa görünüş olarak çoğu kasadan iyi ama ince ve fazla kaliteli değil.
  • Hayırlı olsun kardeşim.

Bu arada kasanın kalitesi nasıl?

Memmunmusun kasadan?
  • Kasadan gayet memnunum kalite konusuna gelirsek çok üst düzey değil zaten öle olsa fiyatı da üst düzey olurdu ama bana göre f/p ürünü.
  • Ben bu kasayı alacağıma az daha ekler haf912 plus alırım.
  • Hayırlı Olsun Cok Güzel Görünüyor Ama Kasada Corsair Seçebilirdin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.