ARKADAŞLAR OYUN İÇİN SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM 650 TL BÜTÇEM VAR BU BÜTÇEYE SADECE EKRAN KARTI, RAM, ANAKARTİŞLEMCİ ALICAM GERİ KALAN HERŞEY BENDE MEVCUT LÜTFEN ÖNERİLİLERİNİZİ BEKLİYORUM ÇOK ÇOK ACİL YARDIM LAZIM BÜTÇE DÜŞÜK FAKAT BÖYLE... RAMDAN KISIP DİGER PARÇALARI YÜKSELTEBİLİRİZ RAMI SONRADA ALABİLİRİM...
bütçem düşük diye kimse yardım etmeye bile tenezzül etmiyor yazık ya yazık eger bütçem 2500 tl felan olsaydı herkez yardım ederdi... arkadaşlar yüksek bütçeye yardım etmek çok kolay zaten fiyat direkt parçayı belli ediyor 650 tl gibi bir bütçem var buna yardım edebilip bu bütçeye en uygun sistemi söyleyen adam zaten işi biliyor demektir... yazık sizlere bütçem düşük oldugu için yardım bile etmiyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: CrSpY14
ARKADAŞLAR OYUN İÇİN SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM 650 TL BÜTÇEM VAR BU BÜTÇEYE SADECE EKRAN KARTI, RAM, ANAKART İŞLEMCİ ALICAM GERİ KALAN HERŞEY BENDE MEVCUT LÜTFEN ÖNERİLİLERİNİZİ BEKLİYORUM ÇOK ÇOK ACİL YARDIM LAZIM BÜTÇE DÜŞÜK FAKAT BÖYLE... RAMDAN KISIP DİGER PARÇALARI YÜKSELTEBİLİRİZ RAMI SONRADA ALABİLİRİM...
Ekran Kartı: Sapphire HD 7770 1 GB 128 Bit DX 11.1
TOPLAM: 660 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Buyur kardeşim, tam bütçene göre oldu..
quote:
ARKADAŞLAR OYUN İÇİN SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM 650 TL BÜTÇEM VAR BU BÜTÇEYE SADECE EKRAN KARTI, RAM, ANAKART İŞLEMCİ ALICAM GERİ KALAN HERŞEY BENDE MEVCUT LÜTFEN ÖNERİLİLERİNİZİ BEKLİYORUM ÇOK ÇOK ACİL YARDIM LAZIM BÜTÇE DÜŞÜK FAKAT BÖYLE... RAMDAN KISIP DİGER PARÇALARI YÜKSELTEBİLİRİZ RAMI SONRADA ALABİLİRİM...
MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 160 TL
TOPLAM: 660 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Buyur kardeşim, tam bütçene göre oldu..
öncelikle kardeşim çok teşşekkürler yardım ettigin için fakat söyledigin ekran kartı pci express 3.0 destekli ama anakart pci express 2.0 bir sorun olmazmı yani pci expres 3.0 destekli ekran kartını pci expres 2.0 destekli anakarta taksam bi sorun olmazmı?? ayrıca söyledigin sistem güzel çok teşekkürler kafama yatan önerilerden birii..
quote:
Orijinalden alıntı: DeliMachine
yüzde 25 indirimle 650 tlye denk geliyor. işlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd4100wmgusbx-fx-x4-4100-soket-am3+-36ghz-12mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57066 anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a78l-m-lx3-m5a78l-m-lx3-amd-760g-%28780l%29sb710-am3+--ddr3-1866mhz-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66056 ekran kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11180-30-20g-hd6850-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65461 ram:http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-psd34g16002h-4gb-signature-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=59398 veya:http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmv4gx3m1a1333c9-4gb-value-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=48059
valla ne yalan söyleyim mükemmel olmuş ellerine saglık bana göre çok çok iyi bir sistem büyük ihtimalle alıcagım sistemin tavsiyesiydi bu çok teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
+1 aynı sistemin bi benzerini kullanıyorum, anakart ileryi dönük bi anakart parça değişiminde sıkıntı çekmezsin. -ekran kartı ve anakart aynı bendekiyle
öncelikle kardeşim çok teşşekkürler yardım ettigin için fakat söyledigin ekran kartı pci express 3.0 destekli ama anakart pci express 2.0 bir sorun olmazmı yani pci expres 3.0 destekli ekran kartını pci expres 2.0 destekli anakarta taksam bi sorun olmazmı?? ayrıca söyledigin sistem güzel çok teşekkürler kafama yatan önerilerden birii..
Sorun olmaz kardeşim.. PCI Ex. 1.0 , 2. 0, 3.0 farketmez, hepsi biribiri ile uyumludur..
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Sorun olmaz kardeşim.. PCI Ex. 1.0 , 2. 0, 3.0 farketmez, hepsi biribiri ile uyumludur..
bak bu içimi çook rahatlattı ne kadar yardımcı oldugunu bilmiyorsundur bile çünkü ben o sapphire 7770 e aşık olmuştum resmen bu ekran kartını 1 aydır istiyorum parasıda hazır fakat anakart ve işlemcide sıkıntı çekiyordum madem 2.0 anakartta destekliyor bu benim için mükemmel bir haber... :) fakat şöyle bir sorum olucak acaba anakartı biraz daha ucuz bişey alıp işlemciyi fx 6100 felan alsam daha iyi olmazmı?? buna uygun anakart nedir tavsiyen?? sadece senin tavsiyene uyucam vallaçok çok sagol tavsiyen içinnn
quote:
bak bu içimi çook rahatlattı ne kadar yardımcı oldugunu bilmiyorsundur bile çünkü ben o sapphire 7770 e aşık olmuştum resmen bu ekran kartını 1 aydır istiyorum parasıda hazır fakat anakart ve işlemcide sıkıntı çekiyordum madem 2.0 anakartta destekliyor bu benim için mükemmel bir haber... :) fakat şöyle bir sorum olucak acaba anakartı biraz daha ucuz bişey alıp işlemciyi fx 6100 felan alsam daha iyi olmazmı?? buna uygun anakart nedir tavsiyen?? sadece senin tavsiyene uyucam vallaçok çok sagol tavsiyen içinnn
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 (760 çipsetli, USB 3.0, SATA 3.0, UEFI BIOS, vs. yok) 113 lira (%25 indirimle)