Şimdi Ara

PC TOPLUYORUM ÜSTADLARI BEKLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar film indirmek ve oyun için bilgisayar toplamaya çalışıyorum,ilk defa toplayacağım acemiyim yani,Bütçe mi tam oluşturamadım ama bazı sistem parçalarını aldım aşşağıda yazıyor bunların yanına ,işlemci,ekran kartı.ram ve benim bilmediğim sizin olmazsa olmaz dediğiniz parçalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Üstadlar elinizde benim kullanabileceğim 2,el veya sıfır bilgisayar birleşenleri varsa yazabilirsiniz.Bu foruma ilk defa konu açıyorum yazdıklarımda hata varsa uyara bilirsiniz.Şimdiden hepinize teşekkürler.

• elimde olan malzemeler

ASUS z87 PRO ANAKART
    Conair 750D FULL TOWER KASA
    EVGA 1300 WALT 80 PLUS POWER
  • tavsiyede bulunacak yok mu
  • hocam anakartın çok kaliteli o anakarta çarpan kilidi kapalı bir işlemci takmak olmaz. o yüzden işlemci olarak;

i5-4690k veya i7-4790k. eğer işlemci olarak 4690k alırsanız zalman cnps11x performa tarzında kaliteli bir hava soğutma tercih etmenizde fayda var. eğer işlemciyi 4790k alırsanız corsair h100 tarzı bir sıvı soğutma.

ram olarak;

2x4gb minimum 1600mhz cl9 ddr3 kingston,corsair,gskill hangisi siz alırken fiyat olarak uygunsa.mesela şuan gskillde indirim var.

ekran kartı olarak;

gtx 970, gtx 980 veya r9 290, r9 290x

bunların yanına 120gb veya 240gb samsung evo 840 yada 850 ssd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 15 Şubat 2015; 22:49:19 >
  • çok teşekkürler.Hugues payen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.