Şimdi Ara

pc upgrade fikir verirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafik düşkünü biri olarak oyunları genelde son özelliklerde oynamayı tercih ederim ve son çıkan oyunlar artık makinemi kastırmaya başladı Pcde hangi parçaları değiştireyim bir fikir alayım dedim sizden
    Kulladığım pc;

Gigabyte GA-g31m-es2l Anakart
    Intel Core 2 duo E8200 2.66
    2 gb 667 mhz ram
    Zotac 9600 GT SYNERGY 512 mb 256 bit

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansut35 -- 21 Mayıs 2011; 19:53:04 >

• Aslında bakarsan yeni sistem şart ama.
    VTX HD 5770 ekran kartı almaya bak. Ne kadar bütçen var ona göre sistem upgrade edelim.
  • bende yeni sistem düşündümde çok pahalıya patlar gibi geldi ben 500civarı en fazla 600 gibi birşeyler düsünüyorum
  • E8200'ü sat, 9600gt'yi de sat. Ram'i 4 yap. Core 2 Quad bi işlemci bul forumdan kalanını da ekran kartına yatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cave Johnson -- 21 Mayıs 2011; 20:14:01 >
  • 5850 aLabiLirsin 300TL'ye birazda işLemciye o.c tamamdır.
  • psu nedir ??
  • sizce yeni sistem mi toplatmalıyım o zaman ne kadara patlar ortalama birde eldekileri ne kadara nasıl satabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500-600 birikmiş paran varsa elindekileride satarsan güncel bir sistem toplayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

500-600 birikmiş paran varsa elindekileride satarsan güncel bir sistem toplayabilirsin

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

500-600 birikmiş paran varsa elindekileride satarsan güncel bir sistem toplayabilirsin

Bunu yazacaktım bende, eger elindekileri 350 lira civarı birşeye satar, bütçene eklersen, biraz da sabırlı olup netten kampanyaları yakalarsan canavar gibi bir sistem toplarsın.
  • çok sağolun dediğniz gibi bunları satıp yeni bir sistem toplamaya karar verdim bir alıcı bulayım da :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.