Şimdi Ara

PC UPGRADE İÇİN YARDIMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC Yİ UPGRADE EDECEĞİM ANAKART - EKRAN KARTI - VE İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRECEM 350 - 400 YTL LİK Bİ BÜTÇEM VARR ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM

EKRAN KARTI 512MB OLSUN İSTİORUMM (BİDE BİLMEM NE KADARI PAYLAŞIMLI DİOLARYA NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORUM NE OLUYOR O)

İŞLEMCİ : VALLA SİZE BIRAKIYORUMM BENİ ÜZMESİN YETER

ANAKART : BUNUDA SİZE BIRAKIYORUMMM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMM

• nerde kullanacan ? var olan sistemin ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

ARKADAŞLAR PC Yİ UPGRADE EDECEĞİM ANAKART - EKRAN KARTI - VE İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRECEM 350 - 400 YTL LİK Bİ BÜTÇEM VARR ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM

EKRAN KARTI 512MB OLSUN İSTİORUMM (BİDE BİLMEM NE KADARI PAYLAŞIMLI DİOLARYA NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORUM NE OLUYOR O)

Ramlerin aynen kalıcak mı Yeni Pc ne uyacağını sanmıyorum
    Neyse yaklaşık 260-265 dolarlık olucak anladığım kadarıyla

Cpuhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2048 96+Kdv 147YTL
    Anakarthttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1969 118+Kdv(dolar) 140 dolar ediyor=182YTL
    Ekran Kartıhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2014 86dolar+Kdv öneririm ama bütçeni asar anakartı daha düşük bi model alırsan bütçeyi tutturmuş olursun

• biraz eski 5 yılık felan

P4 2.66 İŞLEMCİ

2 X 256 Ram (1 gb ddr2 düşünüyorumm 2. el buldum 37 dolar yanlış hatılamıyorsam)

asus p4sx anakart

geforce 64mb mx 400 ekran kartı

dandik demiii

bitane 40 gb maxtor bitanede şimdi 160 wd alcam (ama 300 -400ytl verdiğim fiyata bunu katmayın onu sonra alcam)
  • Ne amaçla kullanacaksın sistemi ? Oyunmu? office mi? internet mi??.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: theozy

quote:

ARKADAŞLAR PC Yİ UPGRADE EDECEĞİM ANAKART - EKRAN KARTI - VE İŞLEMCİMİ DEĞİŞTİRECEM 350 - 400 YTL LİK Bİ BÜTÇEM VARR ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUMM

Ramlerin aynen kalıcak mı Yeni Pc ne uyacağını sanmıyorum
    Neyse yaklaşık 260-265 dolarlık olucak anladığım kadarıyla

Cpuhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2048 96+Kdv 147YTL
    Anakarthttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1969 118+Kdv(dolar) 140 dolar ediyor=182YTL
    Ekran Kartıhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2014 86dolar+Kdv öneririm ama bütçeni asar anakartı daha düşük bi model alırsan bütçeyi tutturmuş olursun

önerilerin güzel kardeş sağol birrde benim bu malzemelri maliyetine alma gibi bi şansım var onuda göz önünde bulunduralımmmm o zaman aşarmııı kii

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Ne amaçla kullanacaksın sistemi ? Oyunmu? office mi? internet mi??.....

internet ve oyun ağırlıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CORE 2 DUO INTEL-E2140 C2D 86.0000 USD 1 86 USD + KDV
    CORE 2 DUO MSI-P965 NEO-F 102.0000 USD 1 102 USD + KDV
    DDR2 SDRAM VERITECH-1 GB DDR2 800 45.0000 USD 1 45 USD + KDV
    PCIE PALIT-8500GT SONIC 94.0000 USD 1 94 USD + KDV
    TOPLAM : 327 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 385,86 USD

bütöçeyi biraz aştık galiba ama
  • quote:

CORE 2 DUO INTEL-E2140 C2D 86.0000 USD 1 86 USD + KDV

diğer arkadaşta aynı ekran kartını tavisye etmişşş biraz araştırdım güzele benziyor hardwarena test etmişş ii dioo ama oyunlarda fazla arası yokmuşş sen kullnıomusunnn oyunlardaaa tam olarak nasılll

birdee ben bunları maliyetine alacammm fiyat o zaman istediğim düzeyde olurmuu

son olarak neden sdram
  • quote:

quote:

CORE 2 DUO INTEL-E2140 C2D 86.0000 USD 1 86 USD + KDV

diğer arkadaşta aynı ekran kartını tavisye etmişşş biraz araştırdım güzele benziyor hardwarena test etmişş ii dioo ama oyunlarda fazla arası yokmuşş sen kullnıomusunnn oyunlardaaa tam olarak nasılll

birdee ben bunları maliyetine alacammm fiyat o zaman istediğim düzeyde olurmuu

son olarak neden sdram

Bana kalırsa böyle almam sistemi ama bütçene göre en iyisi bu (hatta aştık bile bütçeni). Ram e gelince anlamadım neyi sorduğunu. Yazdığım anakart ddr2 kullanıyor tüm c2d anakartları gibi. Başka bir ram kullanmazsın veritech ise en ucuz 800mhz ramleri üretiyor

• evet bütçeye göre gayet iii parçalar teşekkürlerrr

anakartıhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1969 bunda karar kıldım bu anakarta uygun ram nedir

bide bu sistemin eksi yönleri neler sence
  • ddr2 yine veritech kullan bunu alırsan da. BU nakartın oc potansiyelini bilmiyorum ama önerdiğim işlemcinin oc potansiyeli yüksek bu yüzden rami 800mhz lik alırsan rahat edersin. zayıf taraf ekran kartı ama zaten ekran kartı piyasasında tam bir geçiş dönemi yaşanıyor. geçi olarak aldığım 1600 pro yu hala değiştirmedim mesela yeni nesili bekliyorum idare ediyr beni seni de bu kart idare edecektir. Diğer yandan ileride mutlaka rami 2 gb a çıkamanı tavsiye ederim
  • quote:

ddr2 yine veritech kullan bunu alırsan da. BU nakartın oc potansiyelini bilmiyorum ama önerdiğim işlemcinin oc potansiyeli yüksek bu yüzden rami 800mhz lik alırsan rahat edersin. zayıf taraf ekran kartı ama zaten ekran kartı piyasasında tam bir geçiş dönemi yaşanıyor. geçi olarak aldığım 1600 pro yu hala değiştirmedim mesela yeni nesili bekliyorum idare ediyr beni seni de bu kart idare edecektir. Diğer yandan ileride mutlaka rami 2 gb a çıkamanı tavsiye ederim

evet o/c si çok ii diolarr onu alıp yükseltmek mantıklı

peki ram'in veritech olması çokmu önemliii
  • veritech en ucuz 800mhz ram zaten senin oc yapınca 800mhzden fazlasına ihtiyacın yok. Bu şartlarda daha kaliteli (oc potansiyeli yüksek) ramlere extra para vermen gerksiz.
  • ekran kartı için erken elindeki ile idare et bence.. 133$gtsonic alacağına biraz daha üstüne para koyup seni daha uzun zaman idare edecek bir kart alma ihtimalinolur... tabi senin seçimin şimdi alır yenikartlar çıkınca vicdan azabı çekerim diyosan sana kalmış:]]
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0x

ekran kartı için erken elindeki ile idare et bence.. 133$gtsonic alacağına biraz daha üstüne para koyup seni daha uzun zaman idare edecek bir kart alma ihtimalinolur... tabi senin seçimin şimdi alır yenikartlar çıkınca vicdan azabı çekerim diyosan sana kalmış:]]

peki başka ne tavsiye edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.