diğer arkadaşta aynı ekran kartını tavisye etmişşş biraz araştırdım güzele benziyor hardwarena test etmişş ii dioo ama oyunlarda fazla arası yokmuşş sen kullnıomusunnn oyunlardaaa tam olarak nasılll
birdee ben bunları maliyetine alacammm fiyat o zaman istediğim düzeyde olurmuu
diğer arkadaşta aynı ekran kartını tavisye etmişşş biraz araştırdım güzele benziyor hardwarena test etmişş ii dioo ama oyunlarda fazla arası yokmuşş sen kullnıomusunnn oyunlardaaa tam olarak nasılll
birdee ben bunları maliyetine alacammm fiyat o zaman istediğim düzeyde olurmuu
son olarak neden sdram
Bana kalırsa böyle almam sistemi ama bütçene göre en iyisi bu (hatta aştık bile bütçeni). Ram e gelince anlamadım neyi sorduğunu. Yazdığım anakart ddr2 kullanıyor tüm c2d anakartları gibi. Başka bir ram kullanmazsın veritech ise en ucuz 800mhz ramleri üretiyor
evet bütçeye göre gayet iii parçalar teşekkürlerrr
ddr2 yine veritech kullan bunu alırsan da. BU nakartın oc potansiyelini bilmiyorum ama önerdiğim işlemcinin oc potansiyeli yüksek bu yüzden rami 800mhz lik alırsan rahat edersin. zayıf taraf ekran kartı ama zaten ekran kartı piyasasında tam bir geçiş dönemi yaşanıyor. geçi olarak aldığım 1600 pro yu hala değiştirmedim mesela yeni nesili bekliyorum idare ediyr beni seni de bu kart idare edecektir. Diğer yandan ileride mutlaka rami 2 gb a çıkamanı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
ddr2 yine veritech kullan bunu alırsan da. BU nakartın oc potansiyelini bilmiyorum ama önerdiğim işlemcinin oc potansiyeli yüksek bu yüzden rami 800mhz lik alırsan rahat edersin. zayıf taraf ekran kartı ama zaten ekran kartı piyasasında tam bir geçiş dönemi yaşanıyor. geçi olarak aldığım 1600 pro yu hala değiştirmedim mesela yeni nesili bekliyorum idare ediyr beni seni de bu kart idare edecektir. Diğer yandan ileride mutlaka rami 2 gb a çıkamanı tavsiye ederim
evet o/c si çok ii diolarr onu alıp yükseltmek mantıklı
peki ram'in veritech olması çokmu önemliii
veritech en ucuz 800mhz ram zaten senin oc yapınca 800mhzden fazlasına ihtiyacın yok. Bu şartlarda daha kaliteli (oc potansiyeli yüksek) ramlere extra para vermen gerksiz.
ekran kartı için erken elindeki ile idare et bence.. 133$gtsonic alacağına biraz daha üstüne para koyup seni daha uzun zaman idare edecek bir kart alma ihtimalinolur... tabi senin seçimin şimdi alır yenikartlar çıkınca vicdan azabı çekerim diyosan sana kalmış:]]
quote:
Orjinalden alıntı: x0x
ekran kartı için erken elindeki ile idare et bence.. 133$gtsonic alacağına biraz daha üstüne para koyup seni daha uzun zaman idare edecek bir kart alma ihtimalinolur... tabi senin seçimin şimdi alır yenikartlar çıkınca vicdan azabı çekerim diyosan sana kalmış:]]
peki başka ne tavsiye edersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme