Şimdi Ara

PC USB flash bellek okumuyor ve birkaç farklı hata ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bı laptopum var win7 bunu ben win10 a yükselttim taaa 2 3 ay önce lakin USB belleği çıkarmayı unuttuğum için 2 kere kurdu
    Windows 10 u yüklemiştim o zaman lakin kendi kendine kapanıyor vede büyük ihtimal ısınmadan kapanıyordu 2 kere kurduğumdan dolayı ise de kasma vardı
    Nese dün macununu yenilettirdim eve geldim bütün işletim sistemlerini sildim boş bir harddisk yaptım sonra Harddisk Low level format ile format atayım dedim içi bomboş olsun dedim formatı atarken %1 de takılı kaldı 15 20 dakika bende pcyi kapattım neşe dedim sonra Windows 10 usbsi hazırladım bunu pcye taktım disk kısmına gelince Windows 10 0 diskine kurulamaz hatası aldım sonra internetten şu çözümü denedim

answers.microsoft.com
    Windows'u Yeniden Kurma Sırasında "Windows bu diske yüklenemez" hatası alıyorum.
    https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windowsu-yeniden-kurma-s%C4%B1ras%C4%B1nda-windows/51e14349-53ee-405f-a09b-cb430e913d0b

Bunu yaptım gene olmadı pcyi yeniden başlatıyim dedim Hah işte tam burası karşıma saçma sapan bir hata geldi undi pxe hatası
    Komut istemcisi gibi bir şeydi en sondada bir flash bellek ile boot ediniz benzeri birşey vardı biosa girdim boot kısmında usbyi ilk sıraya aldım lakin usbyi açmıyor sorun ne olabilir harddiski formatlasam çözülür mü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar çözümü buldum disk kısmında galiba yanlışlıkla flashin içini sifirlamisim bundan dolayı da boş flashi boot edemiyecegi için hata veriyor flasha yeniden win10 kurdum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.