Şimdi Ara

PC VE XP GEÇ ACILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açılıyor pc yi sabah açtıgımda xp geç acılıyor monitore ekran gelmiyor monitor acılmıyor ve cd romların ısıkları acılana kadar sonmuyor

Cd rom ısıkları sondukten sonra monitor acılıyor ve aynı zmaanda anakart yazısı ve pesine xp acılıyor bu 2 dakkada acıldıgıda oluyor 5 dakkada acıldıgıda oluyor.Degişken.

Az cok arastırdım neden yapar diye formatla kesinlikel bi alakası yok cunku yeni formatladım ve problem devam etmekte.Ben donanımsal oldugunu dusunuyorum.

Ya cd ram lardan yapıyor yada hardisk diye dusunuyorum fazla bilgim olmadıgı için sizlere danısmak istedim.

1 adet cd-dvd combo
    1 adet dwdram var dvd yazıcı yani aynı ıde kablosuna baglı ilk zmanalar boyle bir problem yoktu ama cd romlarla alakalı olabilir diye dusundum.Sizce neden kaynaklanıyo olabilir

cd romlardan yapar diye dusunmemin sebebide mesela pc acılırken yada acıldıktan 5 dakka içinde cd romları acmaya calıstıgımda herhangi birini pc kendini resetliyor,ilkten power diye dusundum yanlız pc acıldıktan 5 dakka sonra cdromalrı acmaya calıstıgımda problem yok acılıyoru ve pc resetlemiyor kendini. neden kaynaklanır bilen arkadaslardan rica ediyorum

• Kasayı açıp CD-ROM dan anakarta gelen kabloyu çıkarıp açmayı dene , bilgisayar cd-rom olmadan da çalışabilir, yine yavaş açılıyorsa ram den dir büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.