Arkadaşlar daha geçen ay format attım ama bugün görev yöneticisine bir girdim bin tane şey çıkmış çoğunun sonundada host.exe var ben görev yöneticisindeki bazı şeyleri biliyorumda bazılarını bilmiyorum eğer şimdi söylediğim .exe ler zararlıysa bana bir anti-virüs programı önerirmisiniz
WUDFHost.exe WmiPrvSE.exe wlanext.exe wininit.exe taskhost.exe svchost.exe (format attığım zamanlarda bir tane çıkıyordu şimdi 10 tane çıkıyor) spoolsv.exe smss.exe seaport.exe rundll32.exe NisSrv.exe MsMpEng.exe lsm.exe lsass.exe IoctlSvc.exe
Bana yanlış bişey varmış gibi gelmedi bilgisayarda yavaşlık mı var?
bilgisayar çok yavaşladı ve artık çoğu şey eskisi gibi çalışmıyor
Combofix ile taratmanızı öneririm.
" svchost.exe " bendede çıkıyor formattan sonra flan çıktı ama bi yavaşlık göremedim ben :)
hocam bu gibi sorunlarla fazla uğraşmıyorum ben. çok önemli dosyaların yoksa bas formatı gitsin
malum antivirüs programı kasperky 2012 internet security'i kur trıal olarak guncelleme yaptıktan sonra tam sıstem taraması yaptır sorunun %99 oranında cozulecek
bilgisayar sadece virüs yüzünden yavaşlamaz. Kulana kullana zamanla da yavaşlar. Hem virüsün hemde diğer sorunun ana çözümü format atmaktır.
Acilen format atmanı ve formattan hemen sonra güncel ve güncellenmiş bir antivirüs programıyla hdd'nin tüm bölümlerini taratmanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Combofix ile taratmanızı öneririm.
+1
Artı olarak bunların hepsi virüs değil bende de var çoğu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme