Şimdi Ara

pc wifi çook yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Kablonet 25mbit internet aboneligim var. Telefonlar ve masaüstü pcde hız testlerinde 24 mbiti rahat goruyorum. Ancak dizüstü pcde hız 7-8i gecmiyor. Üstelik hız testlerini telefon wifisini ve masaustu pcyi kapatıp modemin yaninda yapiyorum. Turksatin verdigi Netmaster CBW-383ZN modemi kullaniyorum. Var midir pcde ya da modemde yapilacak bir ayar?

• Normalde olabilir modeminize bağlı.Modem çok güçlü bir alet değil standart koşulda o yüzden o düşüş normal bence.Ama yine de ağ bağdaştırıcınızın ayarlar kısmındaki özellikleri kontrol edin.Güç kısmı, veya bağlantı hızı kısmında kısıtlamalar olabilir.Onlar normal ise modem ile aranızdaki mesafeye bakın. O da değilse modeminiz yeterince güçlü değildir güçlü olsa bile mutlaka düşüş yaşarsınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Normalde olabilir modeminize bağlı.Modem çok güçlü bir alet değil standart koşulda o yüzden o düşüş normal bence.Ama yine de ağ bağdaştırıcınızın ayarlar kısmındaki özellikleri kontrol edin.Güç kısmı, veya bağlantı hızı kısmında kısıtlamalar olabilir.Onlar normal ise modem ile aranızdaki mesafeye bakın. O da değilse modeminiz yeterince güçlü değildir güçlü olsa bile mutlaka düşüş yaşarsınız zaten.

katılmıyorum bu görüşlre cep telefonu ile 24 mbps alabiliyorsa notebook ilede en az aynı alması lazım ki modemin yanında ölçüm yapıyormuş.

dostum bilgisayarın marka modeli nedir.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Aynen telefonla ve pc ile modemin dibinde ölcuyorum. Pc packardbell easynote TE11HR 112TK . Modemde ilk zamanlar tum cihazlarda wifi sorunu vardi. Wifi her cihazda cok yavasti. Internetten arastirip bi cozum bulup duzeltmustim ama dizustu icin bi cozum bulamadim. Belki modemde belki pcde bi ayari var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bi çözüm yaa

• easynote TE11HR 112TK sitesinde böyle bi model görünmüyor.

kendi sitesinden yada beraberinde gelen driver cd sinden wifi diriverini güncellermisin.
    windows un kurduğu driverde sorun olabilir.
  • Sağolun. Siteden bi arac indirince otomatik buluyo driverlar cikiyo indirip denicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Wifi kullanırken PC takılıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.