Şimdi Ara

Pc yanacak bi yardım edin ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anakart=50 derece
    sistem fanı=3.1 de calısıyo
    CPU fanı=2.6 da calısıyo

durum cok mu anormal
    eger anormalse ne yapmalı valla korkuyom bişi olacak diye

• i$lemci nedir?
  • p4 3.00
  • ah be intelciler sizden adam olmiyacak...arkadaş lafım sana değil.....intele buz gibi diyenlere

intel ısınıyor işte ....yanıyor.

kardeş yapman gereken zalman cpns7700 alman.....başka çözümü yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

ah be intelciler sizden adam olmiyacak...

forum da bunun kadar boş bi adam yok

öncelikle artic silver 5 termal macun (200 saat kullanmadan sonra tam randıman verir)kullan kasa içi soğutman nasıl buna ek fan ile takviye edebilirsin daha da stabil olsun dersen işlemcine bi coolmaster veya zalman cpu fan alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 17 Ocak 2006 22:39:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker971

quote:

ah be intelciler sizden adam olmiyacak...arkadaş lafım sana değil.....intele buz gibi diyenlere

öncelikle artic silver 5 termal macun kullan kasa içi soğutman nasıl buna ek fan ile takviye edebilirsin daha da stabil olsun dersen işlemcine bi fan labilirsin

görünen köy kılavuz istemez arkadaşım

bu da amd hem de macunsuz

• @ilker971 inteli savunmaya geçmiş ama nassı da panik yapmış şunu yap! bunu yap! oda olmadı şunu yap..! yani yangın söndürür gibi bi telaş içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ah be intelciler sizden adam olmiyacak...arkadaş lafım sana değil.....intele buz gibi diyenlere

öncelikle artic silver 5 termal macun kullan kasa içi soğutman nasıl buna ek fan ile takviye edebilirsin daha da stabil olsun dersen işlemcine bi fan labilirsin

tabi sen öyle yap .... senin kasa uçmadımı halen?o kadar fan la...

neyse ben amd işlemcimi alırım , hiç elimide sürüp yok macun fln uğraşmam , kafam rahat , gönlüm ferah sorunsuz kullanırım en fazla overclock lu bile 35..sizde fan , macun uğraşın...

arkadaşım önerim halen geçerli zalman cpns7700 cpu soğutucusu alırsan rahat edersin....en fazla 40 olur cpu sıcaklığın..birde iyi bir macun çektinmi..bir daha problem yaşamazsın

• kardeş sen yukarıdakileri boşver bendede aynı işlemci var biraz çaba ile soğutabilirsin hiçbir sorunun kalmaz örnek imzadaki sistem

• hayir intel gercekten isiniyor bunu neden kabul etmiyosunuz
    amd'nin sizden üstün oldugunu etmediniz bari eskiden amd
    icin dediginizi simdi siz kabul edin
  • quote:

quote:

quote:

neyse ben amd işlemcimi alırım , hiç elimide sürüp yok macun fln uğraşmam , kafam rahat , gönlüm ferah sorunsuz kullanırım en fazla overclock lu bile 35..sizde fan , macun uğraşın...

arkadaşım önerim halen geçerli zalman cpns7700 cpu soğutucusu alırsan rahat edersin....en fazla 40 olur cpu sıcaklığın..birde iyi bir macun çektinmi..bir daha problem yaşamazsın

benim kasa feel hurican II üzerinde gelen fanlar dışında hiçbir ek fan yok yani önde 14 cm arkada 12 cm eksoz fan bilip bilmeden konuşma

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim kasa feel hurican II üzerinde gelen fanlar dışında hiçbir ek fan yok yani önde 14 cm arkada 12 cm eksoz fan bilip bilmeden konuşma

abi gözünü seveyim yapma ya .... o kasa zaten uçaktan farksız......14cm , 12cm fan diyorsun yuh...

BAK BEN SANA AMD NİN SICAKLIĞINI GÖSTEREYİM....ŞUAN ALDIĞIM SS

• quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

hayir intel gercekten isiniyor bunu neden kabul etmiyosunuz

kardeş ben intel ısınmıyor demiyorum ki ısınıyor ama soğutulabiliyorda burda AMD tartışmıyorum sadece arkadaşa yardım etmek istiyorum

AMD falan beni ilgilendirmiyor sıktı artık bu AMD İntel Muhabbeti
  • quote:

kardeş sen yukarıdakileri boşver bendede aynı işlemci var biraz çaba ile soğutabilirsin hiçbir sorunun kalmaz örnek imzadaki sistem

prescott ? 29C ?
  • bilgisayard
    quote:

quote:

kardeş sen yukarıdakileri boşver bendede aynı işlemci var biraz çaba ile soğutabilirsin hiçbir sorunun kalmaz örnek imzadaki sistem

prescott ? 29C ?

bilgisayardan ve donanımsal sorunlara çözümden anlamayanlar ancak böyle cevap verir evet prescott bende aşağıdaki değerlerde itirazın mı var tabi senin için böyle bi çözüm hayal

• quote:

quote:

kardeş ben intel ısınmıyor demiyorum ki ısınıyor ama soğutulabiliyorda burda AMD tartışmıyorum sadece arkadaşa yardım etmek istiyorum

iyi kardeş , soğutun da verdiğiniz paralar hepten boşa çıkmasın....

bnm işlemcide bi b.k yok üzerinde ne macun ne bişi..fan var direk kolpa stock fan....ve sonuç 25 derece....

KARDEŞ GEÇEN GÜN TARTIŞMAMIZDA AMD YANIYOR DİYORDUN , BNM İÇİN İNTEL İN YANMASI ÖNEMLİ DEĞİL BENİDE intel BAĞLAMAZ, BNM İŞLEMCİM YANMIYOR BUNU BİLESİNİZ ,

• kullanmasını bilirseniz prescott da soğur bendeki boşta 33-37 arası yükte 50 max yeterki işi bilin boş konuşmaylada iş olmuyor başlıkta amd mi az ısınır intelmi denmiyorya!
  • quote:

quote:

quote:

iyi kardeş , soğutun da verdiğiniz paralar hepten boşa çıkmasın....

bnm işlemcide bi b.k yok üzerinde ne macun ne bişi..fan var direk kolpa stock fan....ve sonuç 25 derece....

KARDEŞ GEÇEN GÜN TARTIŞMAMIZDA AMD YANIYOR DİYORDUN , BNM İÇİN İNTEL İN YANMASI ÖNEMLİ DEĞİL BENİDE intel BAĞLAMAZ, BNM İŞLEMCİM YANMIYOR BUNU BİLESİNİZ ,

bravo size ne yapalım işlemciniz ısınmıyorsa arkadaşın sorununa çözüm mü oluyor size göre sat işlemcini al bi AMD öylemi ya ben bu siteye AMD İntel tartışması için girmiyorum hiç bir zaman da AMD İntel den Çok ısınıyo demedim öncelikle yazılanları kimin yazdığını ve ne yazdığını öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 17 Ocak 2006 22:26:51 >

• ek olarak prescott ısınmıyor doğası biraz sıcak
    yani ısınıyor diye güney bölgeleremi gitmeyecez aynı mantık orasının havası ole prescottun sıcaklığı boyle
  • quote:

bilgisayardan ve donanımsal sorunlara çözümden anlamayanlar ancak böyle cevap verir evet prescott bende aşağıdaki değerlerde itirazın mı var tabi senin için böyle bi çözüm hayal

benim hakkimda bilip bilmeden gereksiz zırvalamazsan sevinirim
    itirazimda var senin dedigin gibi ancak rüyada 29derece olur presscott
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.