Şimdi Ara

Pc yavaşladı olasıklar nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri burası mı değil mi bilmiyorum ama bi fikire ihtiyacım var.
    Benim işyerinde sadece iş amaçlı kullandığım içinde program yok denecek kadar az internnette gezindiğim bir bilgisayar var. Kaspersky yüklü.
    E 6800 işlemci ve 4 gb ram var. win 7

Bu eski külüstür filan diyenler olabilir ama iş amaçlı sonuçta

Bi süredir internete girmekte sorun yaşıyorum ttnet testlerde indirme 13 lerde filan ama bariz yavaş benim için. Bi ara format attım çok bişey değişmedi. Fanlar düzenli çalışıyor ısınma da yok.
    Acaba bilgisayar bu iş için de mi yavaş kalıyor artık. casper bilgisayarı. Sadece bu iş kullanımı için böyle olması normal mi sizce.
    Lütfen sadece gerçek anlamda bilecek arkadaşlar yardımcı olsun.

Casper alınır mı, bu işlemci çalışır mı gibi tamamen gereksiz cümleler kurulmasın rica ediyorum.

Tşk.

• harddisk ömrünü tamamlamış olabilir nete felan gezinirken görev yöneticisine bak disk % de kaç
  • Böyle bişey var. normal mi acaba
     Pc yavaşladı olasıklar nelerdir ?
  • @KralCocuk44 dediği gibi hdd ömrünü tamamlamıştır. Ona bir ssd alırsan makinem ne kadar hızlıymış dersin
  • Sadece ssd ile ççzülür mü sorun. Sonra sistemsel olup aldığım boşa gitmesin :)
  • içini aç işlemci fanını bi temizle
  • Bunu soylememin sebebi disk kullanımın ortalarada. Bir işlem yap bilgisayarında ama cpu ve disk yonetimi monitörü acık kalsın. internet explorer açarken hangisi %100 vuruyor ona bakalım ona göre müdahale ederiz ama bence disk eskimesinden fark eder.
  • Bence de ilk temizle. Ondan sonra SSD bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TŞK EDERİM Bİ TEMZİLEYEYİM SONRA BAKALIM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.