Bildirim
pc'ye format atıcam, donanım cd'leri şart mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fejotosaa
sa beyler. masaüstü pc'me format atıcam fakat anakartın falan cd'si vardı sanıyorum ve onlar kayıp. onlar olmadan format atabilir miyim?
çok eski bir sistemse aratır biraz varsa cd den yükleyin ama yeni bileşenler ise tam tersi hiç cd ye bulaşmayın netten günceli indirin -
Driver Genius Professional gibi driver programlarıyla da kolayca arama yapabilirsiniz... -
- Sürücüleri internetden de indirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: agbdlcs81
Driver Genius Professional gibi driver programlarıyla da kolayca arama yapabilirsiniz...
hocam netten baktım bu programa. yani şu an halihazırdaki driverları yedekliyor ve format attıktan sonra ordan yüklüyorum. öyle mi? eğer böyleyse baya iyimiş kullanıcam :D -
Format Attiktan sonra D3D diye bir program var.Tek yapman gereken indirip pc taratmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Driver Genius Professional gibi driver programlarıyla da kolayca arama yapabilirsiniz...
hocam netten baktım bu programa. yani şu an halihazırdaki driverları yedekliyor ve format attıktan sonra ordan yüklüyorum. öyle mi? eğer böyleyse baya iyimiş kullanıcam :D
Bizzat kullanmadığım için o özelliği olduğunu bilmiyordum İnternet üzerinden driverları bulup otomatik yüklüyorlar temel özellikleri bu. Yedekleme olayını yeni öğrendim, o da iyiymiş...
-
quote:
quote:
quote:
hocam netten baktım bu programa. yani şu an halihazırdaki driverları yedekliyor ve format attıktan sonra ordan yüklüyorum. öyle mi? eğer böyleyse baya iyimiş kullanıcam :D
Bizzat kullanmadığım için o özelliği olduğunu bilmiyordum İnternet üzerinden driverları bulup otomatik yüklüyorlar temel özellikleri bu. Yedekleme olayını yeni öğrendim, o da iyiymiş...
ekşide öyle yazıyor. ben onların yalancısıyım :D eyvallah başgan hayat kurtardın
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ekşide öyle yazıyor. ben onların yalancısıyım :D eyvallah başgan hayat kurtardın
Ne demek canım Yalnız ne olur ne olmaz wifi ile bağlanıyorsan wirelles driverını indir bulup, bi kenarda dursun. Sıkıntı çıkmasın
Sonra benim gibi telefondan indirip kurarsın
-
win7 mi atıcaksın ? ayrıca internetten driverleri usb ye atarsan işin kolaylaşır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik
win7 mi atıcaksın ? ayrıca internetten driverleri usb ye atarsan işin kolaylaşır.
evet 7 atıcam. en iyisi usb ye atayım dediğiniz gibi formattan önce. 4 gb lik usb yeter dimi? -
Cpu-z programıyla anakartınızın markası modeline bakın.İligili siteye girip son sürücüleri indirin.
Gpu-z programıyla ekran kartınıza bakın.Yine iligili siteye girip son sürücüleri indirin.
http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/
-
Yeter hocam. -
Eski bir sistemse dedigi gibi arkadaşin aratir ugrastirir driverlari bulup yedekleyip format işine girmeniz en kolay yontemdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X