Şimdi Ara

pc ye format atmam gerek donanım cdleri kayıp yardım bu işlerden anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye format atmam gerek ama donanım cdleri kayıp :( yani format attıktan sonra bilgisayar parçalarını nasıl yükleyeceğim

internetten nasıl yapıldığınıda bilmiyorum :( hatta donanım parçalarının özelliklerinden bile emin değilim cd varken format atabiliyordum ama şimdi

cdleri kaybettim yapamıyorum bana donanım bilgilerini bana gösterecek bi program ve internet üzerinden bu donanım sürücülerini nasıl yükleyeceğimi bana anlatabilecek biri varmı

ıntel 945pl + ıch7 FSB 800mhz

pcı-e x 16/ddr2 gigabit lan

asus cpu lock free p5pl2 gibi bişiler yazıyo kutusunda bu işlerden anlayan arkadaşlardan yardım

• Kardeş anakartın ve ekran kartının sürücüleri felan kendi sitesinde var kendi sitesinden bulamadıysanwww.driverguide.com dan üyelik al orada mevcut ama sen kendi anakartının felan markasını hiç birşeyini bilmiyorsan everest programını indir oradan bakarsın
  • Format atma nedeninizi bilmiyorum ama şu an bilgisayarınız çalışıyorsa sürücü yedekleyen programlardan birini yükleyerek sürücülerinizin yedeğini alabilir ve formattan sonra da tekrar yükleyebilirsiniz.
    Örnek olarak;
    DriverGuideToolkit, Driver Genius, My Drivers gibi yazılımları deneyebilirsiniz.

Eğer şu ana bilg.nız çalışmıyor ise okyanus1987 arkadaşın dediği gibi donanım üreticilerin sitelerinden ya da driverguide sitesinden indirme yoluna gideceksiniz.
    Kolay gelsin.
  • int. den bulabilirsiniz. neden bu kadar endişeleniyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.