pc me oto ses sistemi bağlamak istiyorum nasıl ucuza mal edebilirim 5+1 lerden gelen ses beni memnun etmiyor daha güçlü basslar istiyorum öğrenciyim fazla ses sorun olmaz bütün apartman öğrenci zaten ucuz olucak ama haa öğrenciyim ben kolonların kasasını bedavaya yaptırıyorum o hariç kaç paraya patlar bana bide nerden alabilirim internet üzerinden veya elden mağza olrak ama internet üzerinden olması tercihimdir
MARKA ÖNEMLİMİ, EVİ SALLASINMI YOKSA BİKAÇ CAM KIRMAK İSTİYOMUSUN ONA GÖRE, LİSTE YAPARIZ
marka önemli değil ucuz ossun yeter öğrenciiz de anladın sen onu
evi de sallasa fena olmass apart full öğrenci kapıya gelemess ler uff yaparım onları
up
EVDE CAM PATLATMAK??? ZOR :) ŞİMDİ KARDEŞİM BİLGİN SES KARTI NEDİR? ON BOARDSA ONDAN KALİTE BEKLEME :) SEN İLK OLARAK GİT CREATİVE SES KARTI AL BİKERE.. FİYATLARINI ARAŞTIR.. GELELİM SES TESİSATINA...
SANA İLK ÖNCE ANFİ LAZIM ESKİLERDEN TECNİCHS BLURSAN ZÜPER OLUR 300 YTL YE FİLEN İKİCİ EL 480 RMS GÜCÜNDE TECNİCHS AMPHİ BULURSUN...
WOOFER OLARAK AL Bİ PİONEER 306C ONUDA NEDEN TAVSİYE EDİYORUM ÇÜNKİ SERT VURUYO SANA YETER.. BİDE BİR KAÇ TWEETER FİLEN.. BENİM ODADA DEDİĞİM TECNİCHS 480 WATT AMPHİ VAR 1 ADET 30 CM 250 RMS WOOFER 2 ADET 85 RMS 22 CM WOOFER 2 ADET 17 CM 50 RMS WOOFER VE ONLARA YETECEK KADAR DOME TWETERLAR VAR RAHATLIKLA YATAĞIMI YERİNDEN OYNATIYORUM :)
bence ucuza yapmaya calısma sonra memnun kalmazsın...öncelıkle referans markaların peşine düş derim..yoksa ucuza yapıyım diipte dandık ses alma ..en azından 500 ytl yi gözden cıkar.. su an bende kı sistem su asamada ama hala da masraf ıstıyor.. edison 1000A anfi-250 ytl 2 adet jbl gt-4 10 cm-220 ytl gt4 kabınlerı 110 ytl 40 amper adaptör 125 ytl ::: sistem su anda 700 ytl yi buldu ve halada eksıkler var ..Kalite bi ses kartı + mid takımı ve anfısı.. o yüzden fazla ugrasmamak için satıcam yarım halde ...harcadıgım paraya yazık ses de acamıorum..güzel bir 5+1 yada 7+1 gibi bişey al bence bn satar satmaz öle yapıcam
bende böyle bir sistem yapmayaı düşünüyorum ama ses kartım yok ses kartı olmazsa çok farkedermi
Bunlara hiç gerek yok. Logitech THX 2+1 alın 200$ civarı fiyatı var. memnun kalacaksınız.
hiç uğraşma ev içinde araba kolonlarıyla uğraşma kaliteli bi ses 5+1 al tamamdır.logitech
4*100 watt dijital equalizer hem bass tiz ayarlarsın hemde anfi kdr çıkışı güçlüdür ewde şu an bunu kullanıyorum siyah ve kasam da siyah kasanın üzerinde çok hoş bi görüntüsü var hele geceleri mavi ledleri yandımı ayrı bi havası var 12voltluk 7amperlik bi regülatörle rahat çalışır 2 tane 800 wattlık subwoofer 2 tane 6985 pioneer bağlı ewde titremeyen cam yok, istersen sadece ekoyu 60 a satarım bassların varsa sesini deneyip öylede alabilirsin (burası 2.el topici deil farkındayım idare edin) 4+1 7+1 ne alırsan al sub bassı 1 tane ve diğer 5 hoparlör bassın vibrasyonunu biraz sönümler sana tavsiyem kendin yap sistemini
beyler bendede bı araba anfısı var (minton-2106) 60watts carpı 4CH bunu pc baglıyıcamm :S ama adaptor lazımmıs kaclık lazım bılen varmıı :S addolopez@msn.com bılen varsa lutfen ;) ekleyıp konusalımm saolun sımdıden
10 Amperlik bir regülatör yeterli, birde iyi bir ses kartı kullanırsan daha kaliteli bir ses sistemin olur, onboard ses kartları istediğin kadar performans veremez + bundan önceki onboardumun sesinide yakmıştım ac97, piyasadaki 10 dolarlık quake 4+1 ses kartları bile iyidir.
hocam bende Z-5500 var logitech 188 w rms subwoofer var yetmiyor en sonunda patlatıcam woofer ı o olucak
5500 yetmiyorsa mutlaka senin kulaklarda bir problem vardır dostum KBB ye bi görün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme