Bildirim
PC'ye ram takviyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemcinin 4çekirdeğini açmayı dene ilk önce cpu'nu x4 b60 haline getir çogu 560be olur çünkü :)
2gb yada 4gb zeppelin marka bellek alabilrisin yanına sorunsuzca calısacaktır :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TempleJoker
Şu anda pc'imde 4 gb 1333 mhz cl9 galiba zeppelin marka bellek var artık yetmemeye başladığını farkettim başka markadan veya aynı markadan 1333 mhz 2 gb ram taksam sorun olur bu 3. slota? sistemim imzamda yazıyor Şimdiden teşekkürler
aynısını al da sıkıntı çıkarmasın şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
İşlemcinin 4çekirdeğini açmayı dene ilk önce cpu'nu x4 b60 haline getir çogu 560be olur çünkü :)
2gb yada 4gb zeppelin marka bellek alabilrisin yanına sorunsuzca calısacaktır :)
4 çekirdekte çalışıyor zaten :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: TempleJoker
Şu anda pc'imde 4 gb 1333 mhz cl9 galiba zeppelin marka bellek var artık yetmemeye başladığını farkettim başka markadan veya aynı markadan 1333 mhz 2 gb ram taksam sorun olur bu 3. slota? sistemim imzamda yazıyor Şimdiden teşekkürler
aynısını al da sıkıntı çıkarmasın şimdi.
tamamdır teşekkürler :) -
Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X