Şimdi Ara

pc ye sp2 olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim öncede 160 gb samsung hardisc vardı sata
    sonra kafa atmaya baslayınca garantiden değiştirdiler
    neyse geldi elimde sp2 cd yoktu bende safi windows u kurdum hardisc bölümledim ama safe windows benim hardisc i 130 gb olarak görüyodu öyle biçimlendirdim gitti
    sonra windows bir süğrü hata vermeye basladı
    sonrra bir yerden sp2 cd si buldum ama o harddisc i 160 gb olarak görüyodu kalan alandada bölüüm olusturup c ye windows u kurdum açtım derken hersey normal ken harddisc te kullandığım program oyun vb. setupları depolamıstım bunların coğunu kurdum ama kimilerinde misal nfs carbom u calıstıramıyorum ac tığımda bilgisayrın xp teması klasik tema ya dönüp bilgisayar direkt kapnıyor ve trekrar acılıyor ,ağda 4 gb lık bi royunu kendi hardisc ime alacam diyelim ağ yolu artık gecersiz gibi ıvırzıvır lar ediyor

neyse problem yukarıdakı gibi ama bu sadece xp srvıs pack2 de oluyor normal saf windows un üzerine pack atıyorum birde sp 1 atıyorum kullanılabilir duruma geliyor
    ama servis pack 2 kuramıyorum kursam pc açılmıyor!

eeee yorumları bekliyorum!!!!

• SP2 entegre edilmiş bir Windows XP CD ile windows kur. Kurarken güzelce format at. Ağrı, sızı kalmaz mis gibi olur.
  • zaten öylede pc nin içindekileri silmek korkuyor beni bastan disk biçimlendirmem lazım
  • Korkacak bir şey yok. Önemli bilgilerin yedeğini al. Yap biçimlendirmeni. At formatı. Kur Windows'u. Tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.