selam arkadaslar benim öncede 160 gb samsung hardisc vardı sata sonra kafa atmaya baslayınca garantiden değiştirdiler neyse geldi elimde sp2 cd yoktu bende safi windows u kurdum hardisc bölümledim ama safe windows benim hardisc i 130 gb olarak görüyodu öyle biçimlendirdim gitti sonra windows bir süğrü hata vermeye basladı sonrra bir yerden sp2 cd si buldum ama o harddisc i 160 gb olarak görüyodu kalan alandada bölüüm olusturup c ye windows u kurdum açtım derken hersey normal ken harddisc te kullandığım program oyun vb. setupları depolamıstım bunların coğunu kurdum ama kimilerinde misal nfs carbom u calıstıramıyorum ac tığımda bilgisayrın xp teması klasik tema ya dönüp bilgisayar direkt kapnıyor ve trekrar acılıyor ,ağda 4 gb lık bi royunu kendi hardisc ime alacam diyelim ağ yolu artık gecersiz gibi ıvırzıvır lar ediyor
neyse problem yukarıdakı gibi ama bu sadece xp srvıs pack2 de oluyor normal saf windows un üzerine pack atıyorum birde sp 1 atıyorum kullanılabilir duruma geliyor ama servis pack 2 kuramıyorum kursam pc açılmıyor!
eeee yorumları bekliyorum!!!!
SP2 entegre edilmiş bir Windows XP CD ile windows kur. Kurarken güzelce format at. Ağrı, sızı kalmaz mis gibi olur.
zaten öylede pc nin içindekileri silmek korkuyor beni bastan disk biçimlendirmem lazım
Korkacak bir şey yok. Önemli bilgilerin yedeğini al. Yap biçimlendirmeni. At formatı. Kur Windows'u. Tamamdır.