Şimdi Ara

PC ye Xbox 360 Joypad Bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir şey var mı arkadaşlar pc ye xbox kolunu nasıl bağlarım bağlansa bile kablosuz olarak çalışırmı? ve nerde bulabilirim

• usbli wireless aparatı var

onu takrak kullanabilirsin.

şu controllerın üstündeki mouse benzeri şey dediğim

tek de satılıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Aralık 2008; 17:58:02 >
  • Kablolu al, sürücüsünü yükle kullan
  • teşekkürler arkadaşlar
    peki tek apart ile 2 kol kullanabilirmiyim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles01 -- 3 Aralık 2008; 19:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

Kablolu al, sürücüsünü yükle kullan

ne fark eder? kablosuzda lag sorunu felanmı war yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

Kablolu al, sürücüsünü yükle kullan

ne fark eder? kablosuzda lag sorunu felanmı war yoksa?

böle bişey tabiki olamaz daha ucuz olur diye demiştir arkadaş
  • Tek aparatla 8 tane kol bağlayabiliyorsun test ettim kesinlikle calibrasyonda hata olmuyor birebir algılıyor. Yazıcıoğlunda 70ytl gibi bir fiyata bulabiliyorsun
  • hocam çindeki bir sitede gezinirken görmüştüm :) kablosuz kol + aparatı kargo dahil 58 dolar :)

o küçük şeye 70 lira vermeye gerek yok sanırım.
  • Küçük şey ama manyak zevkli olur üstad öyle deme Tabi yinede o parayı vermem
  • beyler bu xbox360 kablosuz gamepadini laptopımda yuklu olan pes 2009 a bağlayabiliyormuyuz? Pes 2009 controller ayarlarında boyle bi ayar var ama yapamadım. wireless ten nasıl göstercez bu aleti.
  • aparat ile birlikte içinden bir cd çıkıyor.Aparatın kurulumunu yaptıktan sonra gamepad i açın ve hemen bağlansın ek bir ayar yapmadan çalışıyor.
  • aparat sadece wireless için deilmi? laptopın wireless ini kullanarak tanıtamazmıyız bu cihazı su an deniyorum olumlu sonuc cıkarsa iletirim.
  • illa sattıracak yani su aparatını microsoft yoksa olmaz. İşe yaramadı laptopın wirelessini kullanarak tanıtabilirim dedim belki sürücüyle ama olmadı :(
  • Bu gamepad i uzun zamandır almayı düşünüyordum istanbulda nerelerde bulabilirim arkadaşlar??
  • ohoo gamepadi bir bilgisayardada kullanabilelim diye 70 lira çoook fazla. pc için ayrı gamepad alırsınız yada kablolu gamepad alırsınız hem pc de kullanırsınız hem 1 gamepad fazladan bulunur. ebay den kablolu gamepad kargo ve sigorta dahil 40 liraya denk geliyordu.
  • O kücük seyi ben 35 tl ye satıyorum kullanmadıgım icin yalnız cd si yok sadece kendisi var ama netten driverını buldum 16 mb falan sanırım ilgilenen olursa pm
  • Logitech Chillstream kullanabilirsiniz. Hemen hemen aynısı.

• O en üstteki resimde görülen KOL+WİRELESS APARATI' nın fiyatı ikisi birden 80-90 Lira civarında değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Eğer ikisi birden 80 lira civarı idiyse;

Elinizde x360 kolu varsa bile kutudaki aparatı alıp oyun kolunu satabilirsiniz. Bu sayede 10-20 lira gibi paraya mal etmiş olursunuz

Bu arada Chillstream pekde x360 kolunun zevkini veremiyor. Chillstream'in analogları çok yumuşak ve tam hassasiyet olmuyor. Çok hafif olduğu için de ergonomi açısından pek iyi olmuyor.(Bu kanıya mağazada elime aldığım zaman vardım, oynamışlığım yoktur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 22 Haziran 2009; 14:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

usbli wireless aparatı var

onu takrak kullanabilirsin.

şu controllerın üstündeki mouse benzeri şey dediğim

tek de satılıyor galiba

ben bu ikiliyi kullanıyorum gayette memnunum.gamepad desteği olan bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmanıza gerek dahi kalmıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.