Şimdi Ara

Pc yi formata karşı bile koruyan şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayanlar,baylar çok araştırdım fakat elle tutulur bir sonuç elde edemedim. Pc mizi formata karşı bile koruyacak bir şifreleme manuel de olsa bir programla da olsa mümkün mü? Bir gün belli olmaz laptopumuz çalınırsa en azından çalan kişinin elini ayağını bu şekilde bağlamak işe yarayabilir. Konu hakkında bilgilere ve araştırmalara ihtiyacım var. Bir şeyler bulabilirsek herkes için faydalı bir bilgi olacağı düşüncesindeyim.

• Hdd'yi değiştirirse ne yapıcaz?
  • Laptobu masaya kilitleyen sistemlerden var Vatan'da falan takılı duruyor onlardan alın.
  • haklısın tabi hdd giderse hiç bir şansımız kalmaz ama laptoplarda o kadar zahmete girmeyeceklerini düşünüyorum. uğraşıp hdd yi değiştirseler bile en azından şahsi dosyalarımıza ulaşamadıklarına emin oluruz maddi olmasa da manevi bir kazanç sağlayabiliriz belki kendi çapımızda
  • BİOS şifresi diye bir şey duymadınmı
  • hayır duymadım kısa bir bilgi verir misin? ayrıca aradığımız gibi formata karşı da güvenli mi? bu arada benim laptopum da win 7 ve ubuntu beraber yüklü bios şifrelemesi için bu bir sorun oluşturmaz umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadevra -- 16 Eylül 2010; 21:44:58 >
  • Anakartında desteği varsa biostan hdd ni şifrele +bios şifresi atarsın unutursan harddisk çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Anakartında desteği varsa biostan hdd ni şifrele +bios şifresi atarsın unutursan harddisk çöpe

biosdan hdd nasıl şifreleniyo
  • biosa şifre koyma olayını araştırdım hatta bizim sitemizde de bu konu mevcut imiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21376882/tm.htm
    windows a şifre koymaktan daha güvenliye benziyor fakat konuyu anlatan arkadaşımızda belirtmiş bu aşılamayacak bir yöntem değilmiş sadece anakart pilinin yerinin oynatılmasına bakıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadevra

biosa şifre koyma olayını araştırdım hatta bizim sitemizde de bu konu mevcut imiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21376882/tm.htm
    windows a şifre koymaktan daha güvenliye benziyor fakat konuyu anlatan arkadaşımızda belirtmiş bu aşılamayacak bir yöntem değilmiş sadece anakart pilinin yerinin oynatılmasına bakıyormuş.

ya onu koymasını bizim sınıftaki mallar bile beceriyo harddiske nasıl şifre koycaz onu sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.