Şimdi Ara

Pc yi istegiim zamanda kapatacak Kullanışlı bi program??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Pc mi istedigim zamanda kapatacak istedigim zamanda restatlıcak istedigim zamanda beklemege alacak güzel ve kullanışlı bi program arıyorum bildiginiz varmı acaba saygılar

• buyrun yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyorum. sadece pc yi kapatma özelliği var

http://www.download.com/Switch-Off/3000-2344_4-10154101.html
  • bir iki başlık altta sorulmuştu. Auto Power-on & Shut-down
    istenen zamanda bilgisayarı açabilir, kapatabilir, hibernate konumuna alabilir, restart atabilir, program, dosya, internet adreslerini açıp kapatabilir, şifre girilerek bilgisayarı kilitleyebilir.
    zaman aralığı olarak haftanın belli günleri belli saatlerde otomatikleştirilmesi istenen görevleri yapabilir, her ayın belli bir günü belli bir saatte çalışacak şekilde ayarlayabilir, veya sadece bir kereye mahsus görev verebilirsiniz.
  • notepad ile bir x.bat diye bir dosya yap , içine :

shutdown -s 10

yaz (10 yani 10sn , istersen 1 yaz)

sonra bunu kaydet bir yere , donaltılara gir , zamanlanmış görevlere tıkla ve bu bat dosyasını göster zamanını belirt , zamanı gelince o çalışır ve makine kapanır

daha ilginc kullanımı komut satırına , shutdown -s 3600 , 3600 sn = 1 saat , 36000 =10 saat sonra kapanır makine
  • Çok saol!!! Yeni bişi daha öğrendim!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

notepad ile bir x.bat diye bir dosya yap , içine :

shutdown -s 10

sonra bunu kaydet bir yere , donaltılara gir , zamanlanmış görevlere tıkla ve bu bat dosyasını göster zamanını belirt , zamanı gelince o çalışır ve makine kapanır

daha ilginc kullanımı komut satırına , shutdown -s 3600 , 3600 sn = 1 saat , 36000 =10 saat sonra kapanır makine

• power off diye bir program var zaman ayarlı ne istersen yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

notepad ile bir x.bat diye bir dosya yap , içine :

shutdown -s 10

arşivledim o kadar söyleyim çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.