Şimdi Ara

pc yi kargoya vermek??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbuldan antalya ya pc mi göndericem daha gitmedim ama istanbula gidince kendi pc mi bir şekilde geri göndermem lazım.hangi kargo şirketini önerirsiniz.kasamı oraya buraya fırlatmasınlar istiyorum.

bir de yolculuk sırasında başına bir şey gelmesin diye işlemci fanını. hdd yi ve optik sürücüleri çıkarıp ayrıca taşımayı düşünüyorum buna gerçekten gerek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarı Kargoyla Gönderme Kılavuzu

Bilgisayarını güvenli ve sorunsuz bir şekilde kargoyla göndermek için şu adımları izlemelisin:

• Bilgisayarını Ambalajla: Bilgisayarını antistatik bir torbaya sararak ve ardından dayanıklı bir kutuya yerleştirerek ambalajla. Kutuyu darbelere ve titreşimlere dayanacak şekilde dolgu malzemesiyle iyice doldur.
    • Bilgisayarını Kargoya Teslim Et: En güvenilir kargo şirketini seç ve bilgisayarını kargoya ver. Kargo görevlisine bilgisayarın içinde bulunduğunu ve dikkatli bir şekilde elleçlenmesi gerektiğini bildir.
    • Kargoyu Sigortala: Bilgisayarın değerini göz önünde bulundurarak gönderini sigortala. Bu, kayıp veya hasar durumunda tazminat almanızı sağlar.
    • Gönderi Durumunu Takip Et: Kargo şirketinin web sitesinden gönderinin durumunu düzenli olarak takip et.

Kargoya Verilebilir Bilgisayar Türleri:

• Masaüstü bilgisayarlar
    • Dizüstü bilgisayarlar
    • Tabletler
    • Sunucular

Uyarılar:

• Bilgisayarın pilini çıkarmayı unutma.
    • Verilerini yedekle ve bilgisayarını kapatmadan önce harici sabit sürücülerini çıkar.
    • Bilgisayarın seri numarasını ve diğer tanımlama bilgilerini not et.
    • Gönderim etiketine bilgisayarın açık bir tanımını yaz.
    • Gönderi fiyatını ve teslimat süresini önceden kontrol et.

Bu adımları izleyerek bilgisayarını kargoyla güvenli ve sorunsuz bir şekilde gönderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ups le yoola
  • Arkadaşım online alışverişlerimde sürekli olarak UPS kargo firmasını tercih ediyorum hem kaliteli hemde daha hesaplı bir firma; hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
  • ups iyi.ama pahalı.Özellikle aras kargodan uzak dur.yurt içi de sakat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 11 Aralık 2005, 15:23:02 >
  • valla aklını kurcalamak gibi olmasın ama otobüs şirketiyle yolla. ben kargoyla nokia 6220 yolladım kargo alındığında içinde pili yoktu
    aynı şekilde bi arkadaş kardeşine pc yolladı izmire işlemcisi çalındı hiç bişiy ispatlayamadık en azından otobüs şirketiyle yollarsan biraz hırpalansa bie eksiksiz gider.
  • hangi firma olursa olsun sen gene de önlemini al. Bilgisayarı köpüklerle sabitle kartonun içinde. Mümmkünse iki kutuya koy. Ve kutunun üstüne kırılabilir ibaresi falan yaz. Gerçi dikkat ederler mi bilmiiyorum.
  • eğer otobüs firmasında tanıdık varsa tabii en iyisi otobüsle göndermek.hem en hızlı hemde en güvenli hemde en ucuzu...

ama bilgisayarı iyi sarıp sarmalarsan kargoda da arkadaşın bahsettiği çalınma olayları felan olacağını pek sanmam...kargoya vereceğin bilgisayarın çok defa düşüp yuvarlanacağını, hırpalanacağını felan unutma ona göre ambalajla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiç uğraşma..Nereye verirsen ver senin topladığım makinayı kargo dağıtır abi..Benden sölemesi...
  • ben güvenemem kimseye sen de güvenme bu zamanda...
  • Ben hem aras ile hem yurt içi ile gönderdiğimde sorun yaşadım. ikisinde de kasanın kapağı kırılmıştı. Kargo şirketleri sıfır olmayan ürünleri sigortalamıyor ve sorumluluk da kabul etmiyor. Bu yüzden mecbur isen hdd leri kesinlikle ayrı gönder ve dua et.
  • bende bilgisayarım ıle 1-2 kez sehır degıstım. bence en iyisi bındıgın vasıta ıle gotur. otobuslerde bunun ıcın kucuk bir bolum var. muavine 5 milyon verdım battanıyeye bıle sardı ayrıca kutuya koyup köpüklede destekledıkten sonra hıc bırsey olmaz bence. aklımda olacagına yanımda olsun isterim ben.
  • bencede en garantisi otobüsle yollamak
  • ok ama hangi otobüs firmasına gidicem küçük bir yer değil ki istanbul teşekkürler bu arada cevaplar için.
  • Ben söyliyim Gs'de yardımcı antrenörlük yapıyorum arada bi sabah erken kalkıp kargoya gidip rakip takımların kasetlerini alıyorum.Bi keresinde philips lcd monitör gelmişti kırılabilir simgeside vardı adam koydu sonra umrunda da değil paaaaat! yan düştü bide tenezzül edip eline de almadı ayağıyla sürüklüdi.(*RAS KARGO)
  • Ben olsam otobüs'e verirdim. KArgo şirketine bilgisayar için güvenme. Büyük otobüs şirketlerinin kargo bölümleri filan var. Ben kargo şirketine verilen 10 kilo sucuktan bir kaç kilosunun kutu açılıp alındığını biliyorum.
  • en iyisi götürmeyeyim ödümü patlattınız o benim bebeğim
  • DHL çok sağlam ama çok pahalı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.